Як відновити натуральні нігтики після нарощування


Нарощування нігтів є прекрасним спосіб уникнути на якийсь час проблем з манікюром і лаковим покриттям, проте, рано чи пізно, нарощені штучні нігті треба знімати. Якщо майстер застосовував для моделювання нагідок якісні матеріали, а процедура нарощування, а також зняття штучних матеріалів була правильно виконана, то тоді Ваші натуральні нігтики не повинні ні в якому разі зіпсуватися. А ось якщо майстер відійшов від правил, то після зняття штучних нігтів Ви можете виявити, що Ваші натуральні нігті стали тонкими, сухими або пожовкли.

Як швидкої допомоги можна, наприклад, запечатати нігтики за допомогою спеціального биогеля, який слід наносити на м'який край натуральних нігтів. Коли биогель застигне, то він стане майже не відрізняється від натуральних нігтів. Нігтьова пластина стане більш жорсткою і не буде ламатися. Цю процедуру можна зробити як в салоні, так і вдома.

Якщо після зняття нарощених нігтів Ваші нігтики пожовкли, то необхідно злегка відшліфувати поверхню нігтя спеціальною пилкою для шліфування – це дозволить усунути жовтизну і зробити більш гладкою нігтьову пластину. Далі слід нанести лікувальний лак для нігтів. Від кольорового декоративного лаку поки краще зовсім відмовитися.

Розглянемо більш детально процедури по відновленню нігтьової пластини після нарощування:

1. Втирайте щодня в нігтьову пластину і в кутикулу лікувальне масло – це масло сприяє зростанню натуральних нагідок. Рекомендуємо використовувати масла для нігтів і кутикул від перевірених брендів:

Avoplex Cuticle Oil to Go від OPI – масло для нігтів і кутикули, до складу якого входить антиоксидант вітамін Е, ліпідний комплекс авокадо, масло кунжуту, соняшнику і насіння тропічного дерева кукуи.
Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil від OPI – масло для нігтів і кутикули, засноване на натуральному маслі авокадо, яке включає в себе вітаміни E, А, D, B і лецитин. Також до складу масла входять масло виноградних кісточок, масло соняшнику і кунжуту. Не містить барвників, ароматизаторів і синтетичних добавок.

2. Також для зміцнення нігтів використовуйте спеціальні засоби для лікування нігтів. Наприклад, одне з лікарських засобів серії Nail Envy від OPI – ці кошти забезпечать тверді, міцні і довгі нігті за 2 тижні систематичного використання, оскільки збагачені вітамінами, мінералами і екстрактами рослин.

3. Давайте час від часу своїм нігтиками відпочити і подихати без лаків або інших покриттів. Якщо ж Ви не можете вийти з дому з «голими» нігтиками, то тоді прибирайте покриття перед сном, а вранці можете завдати нове.

4. Надайте можливість собі і своїм нігтиками розслабитися під впливом ароматичного масла. Занурте свої нігті в суміш масла паростків пшениці або авокадо з ефірними маслами бергамота, іланг-ілангу, сандалу або пачулі. Так Ви отримаєте незабутнє задоволення від процедури. Рекомендуємо використовувати ефірні масла від іспанської компанії Anubis, оскільки вони створені з екологічно чистої сировини і протестовані в незалежних лабораторіях Америки, Японії та Європи.

5. Робіть зміцнюють ванночки для рук з морською сіллю. Для того щоб корисні мікроелементи якнайкраще засвоювалися нігтями і шкірою рук, стежте щоб температура води була приблизно 37 градусів.

6. Поки нігті будуть відростати, наносите на них компенсаційна базове покриття. Спробуйте універсальне покриття з кератином 3 в 1 Start to finish Multi-Purpose Nail Treatment від OPI – це засіб об'єднує в собі верхнє покриття, базове покриття, а також препарат для лікування і зміцнення натуральних нігтів. Воно ефективно видаляє жовтий колір на натуральних нігтики, а також надає їм міцність.

7. приймайте комплекси вітамінів, які розроблені для поліпшення загального вигляду нігтів, шкіри і волосся.
Дотримуючись всіх вище наведених рекомендації, Ви зможете поступово відновити нігті. Але якщо ж Ви хочете їх наростити заново, то краще зробіть це через пару місяців.

Обов'язково пам'ятайте, що процедури нарощування та зняття нігтів повинен виконувати лише високопрофесійний майстер. Адже якщо майстер не буде максимально уважний, акуратний і неправильно наростить нігті, то з Вашими нігтями можуть виникнути серйозніші проблеми, такі грибок, викривлення нігтя і хімічний опік нігтьової пластини, а з такими проблемами доведеться вже йти до лікаря. Тому для того щоб знайти гарні нарощені нігтики, звертайтеся тільки до висококваліфікованим досвідченим фахівцям!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua