Колекція Flora Garden - новий букет в саду Gucci


Цієї весни Gucci презентував нову колекцію чудових ароматів, яка створена на честь одного з символів прославленого спадщини Будинки. Нова колекція Flora Garden поповнила лінію парфумів Flora by Gucci. Колекція Flora Garden складається з п'яти ароматів, натхнених культовим візерунком " Флора ".

Фріда Джанніні, креативний директор Будинку Gucci, при створенні ароматів Flora by Gucci прагнула передати чарівність молодої жінки, життєрадісною, романтичною і привабливою. Колекція Flora Garden розкриває багатогранну природу жінки Gucci, а кожен з ароматів надає можливість висловити їй свою індивідуальність.

Жінка Gucci з кожним з п'яти неперевершених ароматів може показати як явні, так і таємні сторони своєї різнобічної особистості – грацію, пишність, шарм, успіх і благородство. Зірвавши в цьому казковому благоухающем саду один з кольорів, вона відчиняє свою душу.

Також як і при створенні аромату Flora by Gucci, для колекції Flora Garden натхненням послужив прославлений орнамент, який був відроджений Фрідою.

Історія орнаменту почалася в 1966 році в Мілані, коли Рене, принц Монако, привів свою дружину Грейс в бутик Gucci. Тоді Рудольфо Гуччі запропонував принцесі підібрати собі в подарунок якийсь аксесуар, який міг би стати доповненням до придбаної сумці з бамбуковими ручками. Принцеса Грейс попросила шарф. У цей момент Рудольфо прийняв рішення, що у Модного Дому просто немає символу гідного чудової королівської особи. Тому він попросив ілюстратора Вітторіо Аккорнеро створити найграндіозніший візерунок, який можна було б собі уявити. Аккорнеро відумал візерунок Flora – шикарний багатобарвний квітковий орнамент, який в подальшому став класикою в дизайні.

В візерунок Flora відразу ж закохалися представниці прекрасної статі, оскільки він постав як втілення вишуканої жіночності. Любов до візерунку передавалася з покоління в покоління від матері до доньки. Однією з таких дочок стала Кароліна – принцеса Монако, вона почала носити блузку з принтом, який був створений для її матері. Іншої такої дочкою стала молода Фріда Джанніні, мама якої також обожнювала цей орнамент.

Коли в 2005 роки влітку Фріда Джанніні створила колекцію полотняних сумочок з принтом Flora, то це візерунок знову став підкорювати серця. Рік по тому змінений візерунок з'явився на сукнях, вечірніх сумочках і прикрасах. Пізніше орнамент втілився в парфум Flora by Gucci і ароматах Flora Garden.

В саду Flora Garden розпустилися п'ять чудових букетів, кожен з яких є в легендарному орнаменті.
Приваблива, загадкова, юна – це жінка Flora Garden. Вона молода, проте не наївна. Жінка Flora Garden ставиться з повагою до минулого. Їй властива невловима сила духу, що переплітається з витонченістю. Кожен з 5 парфумів символізує квітку, і в той же час – одну зі сторін особистості героїні. Всі аромати колекції Flora Garden по-своєму індивідуальні, але при цьому вони разом втілюють чарівність і красу своєї музи.

Аромат Glamorous Magnolia – Gucci в цьому ніжно-блакитному флаконі презентує найяскравіший квіточку – гламурну магнолію. Аромат Glamorous Magnolia відкриває всі таємниці загадкової магнолії: оксамитові пелюстки, сяючу свіжість і жіночну чуттєвість. Аромат Glamorous Magnolia – це квінтесенція звабника.

Жінка Glamorous Magnolia заманює своїми чарами. Вона харизматична і впевнена, добротою і ніжністю приковує до себе увагу.

Аромат Gorgeous Gardenia – цей твір Gucci було присвячено розкішним чудовим білим суцвіттям гарденії. Аромат Gorgeous Gardenia від Gucci оспівує гарденії з миті появи найперших ніжних бутончиків до п'янкого пишного розквіту. Це додає аромату надзвичайної жіночності.

Жінка Gorgeous Gardenia випромінює пристрасну чуттєвість, перед якою просто неможливо встояти. жінка Gorgeous Gardenia притягує чоловіча стать, як розпустилася квіточка вабить бджіл.

Аромат < strong> Gracious Tuberose – це данина поваги найхаризматичнішому квітці – граціозною казково-свіжої тубероз. У армате Gracious Tuberose сконцентровано всю чарівність туберози: свіжі пагони, пелюстки, оповиті росою, зніжений аромат, який оточує суцвіття нібито сяюча аура.

Жінка аромату Gracious Tuberose виділяється вражаючим душевним спокоєм. Вона по життю пурхає в танці, як ніби балерина, приносячи всім оточуючим радість.

Аромат Glorious Mandarin – це втілення в блискучому мандарині чудових соковитих фруктів. В Glorious Mandarin енергія фруктів б'є ключем і дарує всім навколо ейфорію.

Жінка Glorious Mandarin – спокуслива і надихаюча. В її компанії час пролітає миттєво, оскільки її життя – це калейдоскоп захоплюючих історій.

Аромат Generous Violet – це аромат, який витонченими дерев'яними відтінками вітає прекрасну благородну фіалку. Цей аромат нібито увібрав в себе п'янку пилок фіалки, яка втілилася в прекрасний аромат, благородний і щедрий.
Жінка Generous Violet – це втілення елегантності. Витончена, романтична, таємнича, вона огортає аурою благородства все навколо.

Упаковки колекції ароматів Flora Garden перегукуються з дизайном класичних парфумів Flora by Gucci. Ідея заснована на витончених, але сильних стеблах квітів.

Флакони створені у формі шестикутника, який є характерною ознакою всіх парфумів сімейства Flora by Gucci. А вінчають флакони прозорі кришечки, навколо яких зав'язана шикарна чорна стрічка з бамбуковими пензликами, які є ще одним легендарним символом Будинку Gucci. На флаконах унікальний логотип Gucci повторює в точності автограф засновника бренду Гуччі Гуччі. ​​

Кожен з флаконів має свій неповторний відтінком: блідо-рожевим, зеленим, блакитним, фіалковим і жовтим. Упаковка прикрашена орнаментом Flora відповідного кольору.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua