Green Tea Cherry Blossom від Elizabeth Arden - уособлення свята цвітіння сакури


На сьогоднішній день Elizabeth Arden (Елізабет Арден) є однією з найяскравіших і неординарних торгових марок, які випускають парфумерію і косметичні засоби. У кожному з продуктів від Elizabeth Arden органічно поєднані досягнення наукового прогресу і старовинні засоби, які подаровані самою природою. Власне тому гаслом Elizabeth Arden є натуральність, краса і здоров'я!

Парфуми від Elizabeth Arden – це втілення жіночої безпосередності і символ жіночої краси. Аромати від Elizabeth Arden представляють собою елітну парфумерію для представниць прекрасної статі, які вміють стежити за собою.

Навесні 2012 прославлений Будинок моди Elizabeth Arden презентував черговий Фланкер знаменитого парфуму Green Tea, який вперше вийшов в 1999 році. Новинку випустили під назвою Green Tea Cherry Blossom (Грін Ті Черрі Блоссом) – це романтичний, жіночний парфум, який з перших же ноток огортає аурою ніжності і свіжості свою володарку.

Творцем аромату Green Tea Cherry Blossom є прославлений парфумер Rodrigo Flores-Roux. На створення аромату парфумера надихнуло цвітіння японської вишні – сакури, чиї ніжні пелюстки опадаючи створюють чарівний дощ. Цвітіння сакури є вічною метафорою краси природи і краси жінки. Тому аромат Green Tea Cherry Blossom від Elizabeth Arden покликаний стати вічним, оскільки він – це есенція дівочої краси, в якій поєднуються жіночність пелюсток сакури, кольору рум'янцю, а також свіжість  листочків зеленого чаю, властива молодості. Green Tea Cherry Blossom створений для романтичних леді.

Верхні нотки нового аромату підкорять ігристим і світлим звучанням бергамота і лимона. Освіжаючі краплі в ноті серця, поєднуючись із зеленим чаєм, додають витонченість кольору сакури. Базові нотки розкриваються деревними акордами берези, які переплітаються з дубовим мохом, білої лілією, геліотропом і мускусом.

Аромат Green Tea Cherry Blossom від Elizabeth Arden випущений в ніжно-рожевому романтичному флакончике, який усипаний ніжно-білими квітами сакури.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua