Semi di Lino Diamante - лінія для діамантового блиску волосся від Alfaparf (Альфапарф)


Лінія Semi di Lino Diamante була спеціально розроблена фахівцями компанії Alfaparf (Альфапарф) в кращих лабораторіях Італії для додання сліпучого блиску волоссю. Адже всім відомо, що основна ознака здорових і красивих волосся – це їх сяючий блиск.

З продуктами лінії Semi di Lino Diamante Ви для себе відкриєте нові грані зачаровує розкоші блискучих волосся. Всі кошти лінії Semi di Lino Diamante підходять ідеально і для здорових, і для пошкодженого волосся. Всі продукти лінії засновані на:

        
  • молочному протеїні, який чудово пом'якшує і живить волосся;
  •     
  • екстракті масляного дерева, який ідеально розгладжує кутикулу, а також зміцнює структуру волосся;
  •     
  • екстракті насіння льону, який зберігає вологу в волоссі;
  • мікрокристалах діаманта, які надають волоссю розкішне сяйво.

З коштами лінії Semi di Lino Diamante від Alfaparf Ви отримаєте дорогоцінний діамантовий блиск абсолютно здорового волосся.

Доглядають засоби лінії додають волоссю шикарний блиск, живлять і пом'якшують їх, а також зміцнюють волосся день за днем. Після використання доглядають коштів лінії Semi di Lino Diamante волосся стає слухняним, природно м'якими і піддаються легко укладанні.

1. Illuminating Shampoo – м'який pH збалансований шампунь для волосся, надає блиск за рахунок мікрокристалів діамантів. Шампунь захищає і підсилює волосяну кутикулу.
2. Illuminating Conditioner – кондиціонер, який надає волоссю максимальний блиск, а також пом'якшує і живить волосся завдяки вітаміну Е і молочному протеїну, при цьому не обтяжуючи його.
3. Illuminating Mask – маска, що надає блиск. маска збагачена мікрокристалами діамантів. Вона інтенсивно харчує ушкоджені і сухе волосся, роблячи їх м'якими, слухняними і  блискучими. Висока концентрація екстракту масляного дерева допомагає розгладити кутикулу і зміцнити структуру волосся.
4. Pure Diamond Crystals – сироватка надлегка, що надає блиск. Ця невагома сироватка миттєво надає волоссю сяйво діамантів і незвичайну шовковистість. Ефект сяйва шовку поєднується з природного м'якістю.
5. Cristalli Liquidi Illuminating Serum – масло для посічені кінчиків волосся, яке надає блиск. Екстракт насіння льону, який збагачений вітаміном E, надає волоссю силу і блиск. Сироватка полегшує розчісування волосся, а також захищає їх від негативного впливу зовнішніх факторів. Попереджає розщеплення кінчиків волосся.
6. Illuminating Shine Lotion – лосьйон для волосся, який моментально забезпечує легкість розчісування, а також обсяг укладання. Надає волоссю сяйво і еластичність. Посилений вітаміном F.
7. Illuminating Essential Oil – зволожуючий масло для харчування волосся, що додає блиск. Масло закриває кутикулу і відновлює структуру волосся, надаючи волоссю м'якість і гладкість. Мало збагачене природними полінасиченими жирними кислотами Омега 3 і Омега 6, які разом з екстрактом насіння льону надають дивовижний блиск волоссю.

стайлінгу лінії Semi di Lino Diamante також додають волоссю дивовижне сяйво. Засоби для стайлінгу засновані на формулі анти-фриз, яка не ускладнює волосся, а надає їм еластичність і шовковистість. Укладання може збережуться кілька днів!

1. Illuminating Mousse – мус для волосся, надає блиск з мікрокристалами діамантів. М'який мус створений для модельних зачісок. Мус надає природний рух і текстуру волосся або допомагає сформувати хвилясті локони.
2. Illuminating Gel – формує гель, що надає блиск. Гель ідеально підходить для формування структурних укладок, а також для текстурування локонів і створення ефекту мокрого волосся.
3. Illuminating Polish – віск для волосся з мікрокристалами діамантів. Віск допомагає сформувати зачіску з вираженим глянцевим ефектом. До складу входять компоненти, які надають ефект мокрого волосся.
4. Illuminating Mega Hairspray – лак для волосся екстрасильної фіксації розроблений для фіксації та виділення пасом або закріплення  створеного стилю. До складу входить інноваційна формула, яка насичена провітаміном В5.
5. Illuminating Finish - легкий спрей для волосся з мікрокристалами діамантів. Спрей підсилює ефект м'якості і сяйва, що не обтяжуючи волосся. Створює захисну плівку, яка захищає волосся від впливу вологи.
6. Illuminating Smoothing Cream – розгладжує крем, що надає блиск. Розроблено для створення ідеально гладких і прямого волосся з природним блиском.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua