Макіяж для жінок літнього типу зовнішності


Багато візажисти рекомндую робити макіяж за кольоротипом зовнішності. В цей статті ми більш детально розповімо про всі тонкощі макіяжу для жінок літнього типу зовнішності.

Цей цветотип визначити не так уже й легко, так як він «маскується» під інші типи. Наприклад, у жінки-літа шкіра може бути як рожевою або дуже білою, так і з оливковою відливом, а колір волосся може змінюватися починаючи від світло-русявого і закінчуючи темно-каштановим, тому її часто помилково приймають за жінку-весну або за жінку-осінь. Проте, якщо гарненько придивитися, то можна побачити специфічні особливості літнього типу: шкіра обличчя може бути будь-якого кольору, але обов'язково холоднуватого, як у зимового типу, а волосся завжди мають попелястий відтінок, без теплого відливу.

Основні відмінності жінки літнього кольоротипу:

1. Її шкіра на сонці обгорає миттєво, а не покривається рівним красивим загаром, як у весняного типу. Тому щоб засмагнути, жінці літнього типу потрібно систематично, невеликими дозами, приймати сонячні ванни протягом тривалого часу. Лише щасливці з оливковою відтінком шкіри загоряють без проблем - їх загар на сонці набуває милий горіховий колір, проте знову-таки – холодного відтінку!

2. Волосся у жінки-літа мають сіруватий відтінок. А якщо у жінка літнього кольоротипу володіє темним волоссям і смаглявою (засмаглою) шкірою, а також має веснянки на носі, то її легко можна сплутати з осіннім типом. Але різниця існує – від усього її вигляду виходить холод, і навіть веснянки у неї не золотистого відтінку, а коричнево-попелястого.
3. Жінці річного кольоротипу підходить яскравий макіяж. А ось з ледь помітним (природним) макіяжем вона має блідий і безбарвний вид.

Представницям прекрасної статі літнього типу зовнішності слід приділяти особливу увагу макіяжу, тому що саме від нього залежить враження, яке жінки літнього типу виробляють на оточуючих. Декоративна косметика може дуже сильно змінити зовнішність дівчини-літа – вона може її зробити ефектною і яскравою, але також може і зіпсувати всі достоїнства. А зовсім без макіяжу жінка-літо матиме занадто простий і невигадливий вид. Саме тому слід навчиться наносити макіяж під свій тип зовнішності.

Тон шкіри обличчя

світлошкірих жінці літнього типу зовнішності слід підібрати легкий тональний крем, краще світло-бежевого кольору, але можна з рожевим відтінком, і трохи темніше, якщо шкіра оливкового відливу. У будь-якому випадку відтінок тонального крему необхідно підбирати до шкіри, а сам крем повинен бути легким, але при цьому досить щільним для того, щоб замаскувати дефекти шкіри і зробити її матовою.

Пудру для особи підбирайте на півтону світліше, че відтінок тонального крему, але не слід нею зловживати, досить злегка провести пензликом по лобі, щоках і підборіддю. Ідеальним варіантом для жінки-літа буде крем-пудра, оскільки вона вирівнює шкіру і надає їй м'якість і бархатистість. Для повноти ефекту необхідно нанести під вилиці ніжно-рожеві рум'яна.

Також у представниць прекрасної статі літнього типу найчастіше зустрічається синява під очима. Її можна замаскувати консілером, який повинен бути на півтону світліше, ніж тональний крем. Таким чином очі будуть блищати, а особа буде виглядати відпочив і сяючим.

Очі і брови

В основному, жінки літнього кольоротипу мають світлі, частіше сірі і блакитні очі, але зустрічаються також горіхові, зеленувато-карі і сіро-зелені очі. Уміло нафарбовані очі виробляють на оточуючих дуже сильне враження: жінкам літнього кольоротипу безперервно говорять компліменти про красу їхніх очей. Але существеют деякі правила макіяжу очей, яких необхходімо дотримуватися.

Жінкам літнього цветотипа для того щоб засяяв погляд необхідно використовувати тільки холодні кольори тіней для повік, наприклад, димчасті, бірюзові, лимонно-жовті, сіро-бурі і навіть відтінку «замерзлої троянди». Тіні для повік можна підбирати як матових тонів, так і з перламутрових. Добре виглядає поєднання тіней з підведенням для очей. Але чорний олівець краще не використовувати, оскільки він робить злими очі. Його можна замінити буро-коричневим або темно-сірим. Підкоригувати брови можна олівцем для брів таких же відтінків.

Жінкам літнього типу бажано вибрати туш для вій темно-сірого або коричневого кольору. Чорна туш буде мати на віях неприродний вигляд, а кольорова – безглуздий.

Губи

Кращим вибором для жінки-літа буде матова помада глибокого рожевого відтінку, або ніжно-рожева помада з перламутром. Також представниці літнього цветотипа без остраху можуть виділяти губи яскравим кольором, дуже добре на їх обличчі виглядає помада кавунового відтінку, а також помада всіх відтінків рожевого, але без фіолетовою домішки. Однак знайте міру, оскільки повинні виділятися або очі, або губи.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua