Як усунути і запобігти ламкість нігтів


Стан наших нігтів показивет стан нашого здоров'я. Якщо нігті стали ламкими, позбулися свого блиску, то в такому випадку слід заглянути вглиб проблеми, з'ясувати і зрозуміти причину появи ламкості і приступити до відповідного правильному догляду.

Ламкість нігтів виникає в результаті різних причин. Основною причиною є неправильне харчування. Брак кальцію, хрому, кремнію, заліза, цинку, амінокислот і вітамінів А і D пов'язано безпосередньо з здоров'ям і красою нігтів. Також ламкість виникає в результаті впливу хімічних і миючих засобів, частого контакту з водою і рідин для зняття лаку з ацетоном. Ще одна причина ламкості нігтів – це неправильний догляд за ними.

Рекомендації щодо запобігання та усунення ламкості нігтів:

1. Користуйтеся рідиною для зняття лаку не частіше, ніж один раз на тиждень, але при цьому засіб не повинно міститися ацетон. На сьогоднішній день величезною популярністю користуються такі безацетоновие кошти: Рідина для зняття лаку від Peggy Sage (Франція) – м'який безацетоновий розчинник, який збагачений протеїнами шовку; Dissolvant Rapide Vente від Masters Colors (Франція) – рідина для зняття лаку без ацетону, яка якісно і моментально видаляє лак з нігтів, при цьому не травмуючи поверхню нігтя і кутикулу; Non-Acetone Polish Remover від OPI (США) – безацетоновая рідина для зняття лаку, яка заснована на унікальній гіпоалергенної формулою з екстрактом алое.

2. При виконанні роботи по дому, тобто при збиранні, миття посуду, прання або чищення раковин, надягайте обов'язково гумові рукавички. Вони допоможуть уберегти шкіру рук і нігті від шкідливого впливу хімічних засобів.

3. При ламкості нігтів не рекомендується підстригати їх. Найкраще тільки підпилювати нігтики. Проте, підпилювати також треба правильно – тільки в одному напрямку, інакше нігтики будуть ще більше ламатися. Ні в якому разі при ламкості нігтів не використовуйте металеву пилочку. Для цієї процедури слід підібрати скляну пилочку, оскільки вона не залишає зачіпок і нерівностей на нігтях, а також часто має чудовий дизайн. Наприклад, можете скористатися однією зі скляних пилок ручної роботи від Zinger (Німеччина).

4. Щоденний раціон харчування повинен бути різноманітним і обогаенним білком, залізом і кальцієм. При необхідності також можна приймати комплекс вітамінів. Нігтям особливо потрібні вітаміни А, В і Е. Також в рацеоне повинні бути присутніми страви з желатином – заливне або мармелад.

5. Для усунення ламкості нігтів використовуйте спеціальні масла. Наприклад, Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil від OPI – масло для нігтів і кутикули, засноване на натуральному маслі авокадо, вітамінах B, А, E, D і лецитин. Це засіб чудово живить і пом'якшує нігті і кутикулу. До складу засобу також входять масла кунжуту, соняшнику, виноградних кісточок. Масло для нігтів і кутикули від OPI уповільнює зростання кутикули і прискорює ріст натуральних нагідок.

6. Для поліпшення структури нігтів рекомендується використовувати зміцнює лак для нігтів. Наприклад, Source Nail Hardener від Ahava (Ізраїль) – натуральне ефективний засіб для догляду за нігтями, збагачене кальцієм і натуральними компонентами Мертвого Моря. Також зробити свої нігті твердими, довгими і міцними Ви можете за допомогою Nail Envy Dry & Brittle Nail Envy від OPI – засіб для сухих і ламких нігтів, засноване на ексклюзивній зволожуючою формулою з вітамінами Е і С.

7. Також потрібно проконсультуватися у фахівця і пройти обстеження, оскільки ламкість нігтів може бути причиною серйозних захворювань (наприклад, захворювання щитовидної залози).

Дотримуючись наших рекомендацій, Ви закоротки час забудете, що таке ламкість нігтів.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua