S4U - революційна стайлінгові лінія від Alfaparf (Альфапарф)


Нова лінія засобів для укладки S4U в надзвичайно красивих яскраво-помаранчевих упаковках є революцією в уявленні про стайлінгу засобах. Препарати для укладання волосся лінії S4U дарують можливість відчути себе вільним творцем своїх найзухваліших і креативних ідей.

Лінія S4U разработоана спільними зусиллями лондонській престижної академії перукарського мистецтва Mahogany (Махогані) і італійської компанії Alfaparf (Альфапарф) з урахуванням головних тенденцій Мілана. Засоби лінії S4U спрямовані на досягнення відмінних результатів в області стайлінгу.

Основний секрет коштів лінії S4U – це нове покоління рослинних смол, завдяки яким можна досягти бездоганного результату без склеювання і обважнення волосся. Також до складу сайлінгових засобів лінії S4U від Alfaparf входять косметичні інгредієнти, які дають можливість не тільки укладати волосся, а й живити, зволожувати і надавати їм неймоверний блиск.

Всі кошти для укладання волосся лінії S4U мають дивовижний аромат! І це не випадково. Адже використовувані в препаратах лінії екстракти бергамота, лимона і мандарина є поширеними інгредієнтами елітних парфумів.

Звичайно ж, творці лінії S4U подбали і про захист волосся від сонячних променів. До складу всіх засобів лінії S4U від Alfaparf входять найпотужніші UV-фільтри, які забезпечують повноцінний захист волосся від впливу сонця.

Давайте ж ближче познайомимося із засобами лінії S4U.

Перш ніж приступити до стайлінгу або стрижці слід підготувати волосся для такої прцедури. В цьому Вам допоможе S4U Posh ’ n Soothing Potion – унікальне зволожуючий засіб, який виявляє ефект, що відновлює і готує волосся для стрижки та укладки. Це засіб по всій довжині зволожує волосся, надаючи їм шовковистість і створюючи ефект шикарних доглянутих волосся.

Легке, ароматне засіб S4U X'Rebel Optimal Smooth Control спеціально створено для випрямлення волосся, а також їх захисту у час використання прасування або фена. Це стайлінгу вирівнює структуру волосся, істотно полегшує процедуру укладання, зволожує волосся і підсилює ефект прямого волосся.

А якщо ж Ви бажаєте надати своїм волоссю обсяг, то тут вже не обійтися без гелю для укладання волосся S4U TxT Volumizing Gel. Цей гель надає чудовий обсяг волоссю, при цьому волосся залишаються гнучкими і рухливими.

Сухий спрей сильної фіксації для завершення укладання S4U Fx'D Super Dry Fixing Spray, завдяки вмісту рідкісних смол, чудово фіксує зачіску, залишаючись абсолютно непомітним. Волосся при цьому не склеюються.

Знахідкою для прихильників коротких стрижок буде глянсовий крем-віск для стайлінгу S4U D'finR Glossy Cream Wax від Alfaparf, який дозволяє втілити в реальність будь-яку фантазію і створити найоригінальнішу зачіску. Крем-віск для укладання надає фантастичний, блискучий блиск кожному з елементів укладання.

Для створення на голові «творчого безладу» незамінною стане паста для укладання волосся з матовим ефектом S4U Fn ’ K Matte Molding Paste. Паста не залишає слідів і не склеює волосся. При нанесенні пасти на корені, волосся знайдуть легкість і обсяг, а при нанесенні на кінчики паста додасть зачісці текстуру.

Для того щоб оточуючі помітили Ваші шикарні кучері скористайтеся засобом для їх контролю S4U Twist'R Curl Amplifier, яке спеціально створено для кучерявого і кучерявих волосся. Це унікальний засіб окреслює, контролює і розділяє локони, не дозволяючи при цьому пушіться волоссю.

У створенні неординарних та екстремальних образів Вам допоможе гель з екстремальним ефектом заморозки – S4U Froz'N Extreme Freezing Gel. Гель чудово заморожує волосся, зберігаючи при цьому стиль укладання. Має глянсовий ефект.
Щоб надати волоссю супер сильне сяйво скористайтеся сухим спрей-блиском з нульовою фіксацією S4U FlasH. Цей спрей додає волоссю екстра-сяйво і блиск. Волосся надовго знаходять блиск, м'якість і не склеюються.

Для створення ефекту незачесаних волосся використовуйте спрей для укладок з ефектом «морського бризу» - S4U OceaN Sea Effect Texturizing Styler. Він надає волоссю текстуру, розділяючи їх на пасма. Володіє унікальним морським ароматом.

Для додання волоссю матовості візьміть матовий тальк S4U VintagE Mat Talk, який огортає екстра-матовою прозорою плівкою волосся.

Щоб створити укладку в рок-стилі на коротких зачісках, а також для текстурирования і виділення окремих дрібниць на довгих стрижках скористайтеся Глянцевим гелем для екстремального стайлінгу ElastiK.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua