Ідеальний весільний манікюр


Весілля – це саме той день, про який ще з самого раннього дитинства мріє кожна дівчина. Біле плаття, кільця, квіти, привітання і лише щастя на обличчях молодят. Як же хочеться мати ідеальний вигляд в ці незабутні миті життя. Саме з цієї причини кожна наречена скрупульозно підбирає собі образ: сукня, туфельки, біжутерію та зачіску. Але також не треба забувати і про таку важливу деталь, як руки і нігтики, оскільки власне їх і очікує пильну увагу в той момент, коли на безіменному пальці буде красуватися таємне колечко. Тому не полінуйтеся до ідеального образу підібрати ще й дивовижний дизайн нагідок для весільного манікюру. Адже Ви ж його потім неодмінно побачите на численних фото та відео.

Існує кілька основних правил весільного манікюру. По-перше, весільний манікюр – це в основному классічкій френч на нігтях, який інколи прикрашений декором. цей манікюр отримав свою назву завдяки приуроченому до нього події. Весільний манікюр можна зробити і самому, але якщо Ви бажаєте, щоб все в урочистий день виглядало ідеально, то краще довірити свої нігтики фахівця з манікюру, причому не першому зустрічному. Постарайтеся переглянути роботи декількох фахівців, поспілкуйтеся з їх клієнтами. Також можете зробити кілька експериментальних варіантів манікюру.

По-друге, весільний манікюр робити найкраще на досить довгих нігтики. Тому якщо у Вас короткі нігті, то рекомендуємо їх наростити. Процедуру нарощування найкраще зробити за кілька днів до урочистої події (5-10 днів). Це потрібно для того, щоб зріднитися з довгою нігтів і відчувати себе впевнено і вільно під час свята.

По-третє, дизайн нігтів краще робити ввечері напередодні дня весілля, домовившись заздалегідь з майстром, оскільки хороші фахівці дуже сильно зайняті. Якщо бажаєте, щоб Ваш манікюр мав свіжий вигляд, а церемонія одруження призначена на послеобеднее час, то тоді зробити дизайн нігтів можна і вранці.

По-четверте, для весільного манікюру форму нігтів можна підбирати абсолютно будь-яку. Тим не Проте, слід врахувати, що форма повинна гармоніювати з Вашим стилем, виглядати акуратно і бути однаковою на всіх нігтики. Найчастіше наречені воліють класичну овальну форму нігтів або форму лопатки.

І нарешті, найважливіше, що слід зробити – це зорієнтуватися з дизайном нігтів. Найкраще якщо дизайн нігтів буде гармоніювати з весільним платтям і прикрасою. Для цього необхідно принести майстру з манікюру фотографію Вашого весільного наряду – це допоможе створити на нігтики схожий мереживний малюнок.

Для весільного манікюру не варто використовувати занадто яскраві відтінки лаків для нігтів, особливо якщо на весільній сукні немає нічого кольорового. Адже манікюр не повинен бути строкатим і кричущим, він повинен доповнювати ідеальний образ. Якщо ж на плаття присутні блискучі елементи, то тоді манікюр також можна прикрасити стразами, або зробити за допомогою страз акцент на безіменному пальці.

Весільний манікюр також матиме дуже гарний вигляд, якщо френч прикрасити мереживом, наклейками або розписом. Зараз величезною популярністю користується об'ємний дизайн нігтів з квіточками, особливо якщо вони є на плаття або доповнюють зачіску. Що ж стосується відтінку лаку для нігтів, то найкращим варіантом буде, звичайно ж, білий лак, а також легкі пастельні відтінки, що гармоніюють з тоном шкіри. Також можна додати трошки золота або срібла.

У створенні ідеального весільного манікюру Вам допоможуть якісні лаки для нігтів від перевіреного бренду Peggy Sage (Франція).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua