Кращі методи боротьби з целюлітом


Целюліт є одним із самих основних ворогів сучасних жінок. Представниці прекрасної статі борються з ним всіма можливими і не можливими способами, позбавляються від нього ціною колосальних старань, а він знову повертається. Сьогодні ми розповімо Вам про кращі методи боротьби з целюлітом.

Метод №1:Жорстка мочалка

Такий метод, канечно ж, не для неженок! Але, як відомо, краса вимагає жертв. Жорстка мочалка в боротьбі з целюлітом є відмінним засобом. Її можна купити в будь-якому супермаркеті. А якщо ж жорстка мочалка буде ще мати і масажний шар, то це буде взагалі суппер! Приймаючи душ, намагайтеся якомога ретельніше розтирати проблемні ділянки на тілі, аж до їх почервоніння. Під час цієї процедури посилюється кровообіг, завдяки чому целюліт частково спалюється.

Метод №2:Ефірні масла

Робіть масаж з використанням ефірних масел – це дуже корисна і приємна процедура. Але спочатку необхідно приготувати суміш з одного або декількох ефірних масел, а потім слід помасажувати проблемні ділянки – стегна і сідниці. Кращими ефірними маслами в боротьбі целюлітом є ефірні масла розмарину, кориці, лаванди, петітгрейна, мандарина, лимона, апельсина, лімметта, неролі, герані, морквяних насіння.

Ефірні масла високої якості виробляє відома іспанська компанія Anubis. Також для боротьби з целюлітом марроканскіх компанія Argaline випустила Масло антицелюлітний – це суміш з шести масел, які допомагають відновити мікроциркуляцію крові і обмін речовин.

Для збереження властивостей ефірних масел надзвичайно важливо знати правила їх зберігання. Їх слід зберігати холодному місці, оскільки в іншому випадку ефірні масла можуть дуже швидко зіпсуватися.

Метод №3:Прибирання і гімнастика в шортах для схуднення

В цьому випадку слід намазатися кремом від целюліту, а потім зверху надіти бавовняну білизну. Далі потрібно проблемні зони щільно обернути харчовою плівкою. Ну і потім поверх цієї «краси» слід надіти шорти для схуднення і спортивний костюм. Ось в такому «дивному» костюмчику починайте активно рухатися – займіться домашнім прибиранням або аеробікою. Якщо Ви будете використовувати цей метод хоча-б один раз в тиждень, то через місяць Ваше тіло стане просто ідеальним.

Метод №4:Кавова маска

Кофеїн чудово стимулює обмін речовин. Саме тому кавова маска є відмінним засобом у боротьбі з целюлітом. Антицелюлітний і моделює ефект справляє Coffeetherapy Mask (Маска «Кофетерапія») від Anubis, яка заснована на кофеїн і екстракті кави. Зробіть масаж тіла за допомогою маски, далі залиште її на тілі на деякий час для того, щоб змогли подіяти всі компоненти. Після цього змийте маску простою водою під душем без використання гелю або мила.

Метод №5:Медовий масаж

Для цього Вам знадобляться 2 столові ложки незацукрованим рідкого меду і 10 крапель ефірного масла апельсина. Отриманий склад нанесіть на долоні, і потім прикладіть до сідниць або стегон. Дайте долонях час прилипнути, а потім відклейте їх різким рухом. цю процедуру необхідно робити ніжно і акуратно протягом десяти хвилин. Посто потерпіть – і надалі Ви переконаєтеся в ефективності цієї процедури. Якщо створена суміш побіліла на шкірі, то це означає, що організм звільняється від токсинів, що Ви на правильному шляху до перемоги. В кінці процедури змийте суміш водою і впивайтеся результатом.

Метод №6:Розтирання морською сіллю

Візьміть морську сіль (можете додати в неї ефірне масло розмарину або лимона) і енергійно і ретельно розітріть нею проблемні ділянки, до тих поки не почервоніє шкіра. Потім слід прийняти душ і нанести на шкіру антицелюлітний крем.

Метод №7:Стрибки по сто разів на день

Стрибки допомагають зміцнити різні групи м'язів, поеому варто скористатися цими знаннями. Для того щоб ефективно звільнитися від целюліту потрібно робити не менше 100 стрибків в день. Слідкуйте за тим, щоб м'язи ніг і живота були розслаблені! Придбайте красиву і зручний спортивний одяг – і стрибайте!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua