Воложимо шкіру обличчя в літню спеку


Влітку наша шкіра потребує найбільше саме в зволоженні, оскільки на неї згубно діють сухе повітря і пекучі сонячні промені. Якщо ж грамотно і систематично зволожувати епідерміс, то тоді особа ще очнь довго буде випромінювати здоров'я і молодість. Ми розповімо Вам про деякі простих прийомах, як швидко і легко тонізувати і освіжати свою шкіру.

Завжди пам'ятайте, що краса шкіри залежить безпосередньо від підтримки водного балансу в організмі. Для цього кожній людині за день просто слід випивати як мінімум два літри води. Причому потрібно назавжди забути про газовані напої, оскільки вони організму приносять тільки шкоду. Кращим варіантом є звичайна чиста вода.

Якщо ж хочеться чогось цікавенького, то розбавте воду лимонним соком або охолоджені зелений чай з м'ятою. Даний напій подарує в спеку свіжість і порадує шкіру високим вмістом корисних мінералів і антиоксидантів.

Також не потрібно забувати і про звичайних зволожуючих кремах і гелях. Але перед їх використанням слід гарненько очистити шкіру за допомогою засобу для чищення і тоніка, і лише після цього наносити зволожуючий крем по масажних лініях. Такі косметичні засоби необхідно використовувати вранці і вечорами перед сном.

Практично ідеальним засобом для зволоження епідермісу фахівці називають термальну воду. Термальна вода ідеально підходить всім видам шкіри. Вона приносить колосальну користь після проведення будь-яких косметичних процедур по догляду за особою. Термальна вода може оживити втомлену і зів'ялу шкіру, також вона активно захищає шкіру від будь-яких негативних впливів.

Перевага термальної води полягає ще і в тому, що вона здатна надати шкірі еластичність і повноцінно наситити її потрібними мінералами. Також термальна вода знижує втрату вологи шкірою, має зволожуючим ефектом, приводить в норму роботу епідермісу, покращує метаболізм клітинок, зміцнює судини, піднімає імунітет шкіри.

Придбати термальну воду можна практично в будь-якому косметичному магазині. Якщо вода буде у формі спрею, то тоді її дуже зручно буде носити з собою в сумочці. Термальну воду можна розпорошувати на шкіру систематично протягом всього дня, і при цьому макіяж ні крапельки не зіпсується, він навпаки, закріпиться ще краще.

Рекомендуємо спробувати термальну воду Thermal Aqua від Anubis (Іспанія) – це багатофункціональний лосьйон, який заспокоює, очищає і тонізує шкіру. Термальна вода від Anubis освіжає шкіру, а також покращує її оксигенації. Завдяки протизапальним і регенерує властивостями цю воду можна спокійно використовувати для дитячої шкіри, а також для догляду за роздратованою, чутливої ​​і пошкодженої шкірою.

Також для зволоження і освіження шкіри обличчя протягом дня рекомендуємо використовувати зволожуючу виноградну воду для обличчя Eau De Raisin Grape Water від Caudalie (Франція). Ця вода на 100% натуральна. Її отримують прямо з винограду в момент його збору. Зволожуюча виноградна вода для обличчя від Caudalie підходить абсолютно для всіх типів шкіри, навіть для самої чутливої.

Якщо Ваше обличчя виглядати стомлено або має тьмяний вигляд, то рекомендуємо нанести на нього Beauty Elixir від Caudalie – ця еліксир-вода для краси особи була спеціально розроблена на основі легендарного еліксиру молодості угорської королеви Ізабелли (17 століття). Ця еліксир-вода поєднує в собі властивості сироватки і тоніка. Вона звужує пори і розгладжує шкіру відразу ж після використання. Надає шкірі сяйво і свіжість. Beauty Elixir – ідеальний засіб для курців.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua