Як зберегти засмагу на тривалий час


Гарний рівномірний загар є гордість багатьох представниць прекрасної статі. Причому, засмагнути можна легко, набагато складніше зберегти досягнутий результат. Але при великому бажанні зберегти рівномірну засмагу на тривалий час буде не так вже й складно. Просто для цього важливо знати і дотримуватися деяких правил, які допоможуть довгий час хизуватися засмаглими ніжками і плічками.

Швидше за все, Вам не принесе радості, якщо Ваша засмагла прекрасна шкіра раптово стане сухою і тьмяною. Саме петому не потрібно чекати настільки прикрих наслідків тривалого перебування під сонечком. Щодня відразу ж після очищення, щедро зволожує шкіру спеціальними зволожуючими засобами для обличчя і увланяющімі кремами для тіла. Фахівці рекомендують не міняти зволожуючі засоби на протязі 2-х місяців після засмаги.

Також не варто після відпочинку на березі моря відправлятися в лазню або сану, оскільки пар виводить багато вологи зі шкіри, в результаті чого шкіра стає набагато світліше. А ось приймати ванни з додаванням різноманітних ефірних масел та морської солі дозволять закріпити результат, досягнутий на сонячних пляжах. Такі ванни допоможуть м'яко видалити ороговілий шар шкіри, а відтінок засмаги зміниться тільки лише злегка.

Перед використанням будь-яких косметичних засобів дуже уважно вивчіть на упаковці інформацію про їх властивості. Справа в тому, що відбілюючі косметичні засоби можуть звести всі Ваші труди нанівець, саме тому краще відмовитися на час від їх застосування. Найчастіше такі властивості мають не тільки спеціалізовані відбілюючі крему і маски, а навіть і тональний крем і основа під макіяж.

Обов'язково очищуй шкіру скрабами і пілінги, хоч на перший погляд може здатися, що вони можуть тільки швидше знищити шикарний загар. Воістину скраби і пілінги просто потрібні для підтримки краси шкіри. Після гарного відлущування шкіри, загар стане більш стійким і рівномірним. Але обов'язково пам'ятайте, що такі кошти повинні обов'язково бути на натуральній основі. Наприклад, скраби від Ahava (Ізраїль), Anubis (Іспанія), Argaline (Марокко), Caudalie (Франція), Greenland (Нідерланди), GUAM (Італія) або Hempz (США).

Для збереження на тривалий час гарної засмаги також слід підтримувати водний баланс в організмі. Для цього необхідно щодня випивати не менше півтора літрів чистої води. Вода не повинна бути солодкою, також необхідно стежити і за її температурою, слід ізбегатья крижаної рідини.

Для збереження засмаги потрібно дотримуватися і певної дієти. Щоденний раціон харчування повинен обов'язково включати продукти, які містять вітамін С - це чорна смородина, ківі, солодкий перець і цитрусові фрукти. Також потрібні і продукти, які містять вітамін Е, оскільки він перешкоджає швидкому змиванню засмаги це соняшникова і кукурудзяна олія, мигдаль і інші види горіхів. Темну пігментацію шкіри підтримує амінокислота тирозин, яка міститься в жирній рибі.

Для підтримки гарного відтінку і тонусу шкіри постарайся щодня вмиватися неміцно завареним чаєм, оскільки він може звузити пори, має матуючим ефектом, заспокоює і загоює запалення, а також надати коричневий красивий відтінок шкірі.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua