Латиноамериканський темперамент нових ароматів 2012 Splash Seduction від Antonio Banderas


Літо – це пора спокушання. Літня пора пестить нас променями сонця, хвилює, збуджує і викликає ніжний мандраж. Розпалюються пристрасті, пульс частішає, емоції б'ють через край. Вечірня прохолода накриває холодними поцілунками, а лагідний вітерець бере в свої легені обійми.

Антоніо Бандерас (Antonio Banderas), всесвітньо відомий мачо, від одного погляду якого у представниць слабкої статі серця починаються битися в шаленому ритмі фламенко, випустив напередодні лета 2012 нову лімітовану і яскраву колекцію ароматів Splash Seduction. Ці аромати складаються з ноток збудження, пристрасті, палких почуттів і жарких емоцій, що так властиво літній порі. Аромати Splash Seduction надають динаміки, заряджають енергією, дарують бурю емоцій і свіжість.

Три аромату нової парфумерної колекції Splash Seduction Collection від Antonio Banderas отримали назву Splash Blue Seduction for Women, Splash Blue Seduction for Men і Splash Seduction In Black. Ці новинки є Фланкер парфумів Blue Seduction for Women (2008 рік), Blue Seduction for Men (2007 рік) і Seduction In Black (2009 рік).

Аромати Splash Seduction від Antonio Banderas – це динамічні і свіжі композиції, немов втілення чарівності і шарму прославленого іспанського актора. Нова колекція ароматів Splash Seduction точно підійде Вам, якщо Ви любите латиноамериканський темперамент.

Зауважте, що кожна новинка має не тільки своє звучання, але також і свій «сольний» колір: чоловічий аромат Splash Blue Seduction – вибуховий електрик, жіночий аромат Splash Blue Seduction – бірюзовий, чоловічий аромат Splash Seduction in Black – елегантний і насичений чорний. Ці яскраві насичені фарби відображають енергетику кожного парфуму.
Давайте ближче познайомимося з цими ароматними новинками.

Парфумерну колекцію від Antonio Banderas відкриває неоново-синій аромат для чоловіків Splash Blue Seduction. Витончене майстерність справжнього спокусника, ювелірне мистецтво спокушання – все це в новому парфум Splash Blue Seduction.

Поєднання справжньою елегантності і мужності, пекучого темпераменту і спокійної впевненості. Splash Blue Seduction побудований на контрастах, він занурює в невідомі глибини океану. Аромат створений для того, щоб Ви змогли пережити нові відчуття і почуття, глянувши по-іншому на світ. Коли Ви повернетеся на морський берег, то Вас чекає дуже теплий прийом і чашечка ароматного капучіно.

Аромат Splash Blue Seduction допомагає насолодитися теплою сонячною погодою, тому він містить в собі цілющу прохолоду водних акордів і м'яти. соковите яблуко і пряний кардамон додають бадьорості. А непохитну впевненість приносять деревні нотки.

Парфумерну колекцію продовжує аромат, який адресований представницям слабкої статі, – це ніжно-бірюзовий Splash Blue Seduction. Жіночий аромат Splash Blue Seduction – це кокетливий і грайливий мікс, який наповнений істинним спокусою.

Мистецтво флірту починається з цікавої гри десертних солодких акордів, пікантних східних ноток і терпкою крапельки малинового лікеру. Захоплююче звучання троянди і жасмину і свіжість листя фіалки ототожнюють силу краси жінки, яка порівнянна з водною стихією, оскільки вона на стільки ж непередбачувана і небезпечна, а також знає, що в її владі все …

Останнім героєм колекції є чорний Splash Seduction In Black – аромат, створений для найсильніших і зухвалих чоловіків. Ключовим акордом парфуму є перцева м'ята і зелений чай, що відтіняють мускатним горіхом і кардамоном.

Коли сутінки опускаються на місто, блякнуть вогні і загасають звуки, зникають і стираються контури предметів, щоб утворити атмосферу близькості. Ім'я цього нового спокусника, знавця любовної гри і сміливого звабника – Splash Seduction In Black! Цей загадковий незнайомець цілком упевнений в собі. Палкий і досвідчений коханець, він довіряє своєму чуттю і годиться на знання жінок, дозволяючи долі вести і направляти його. Зближуються тіла, вимикається світло і оголюються таємниці.

Аромат Splash Seduction In Black - як нові крапельки бризок на темному дзеркалі, це річна енергія і терпкість ночі в літню пору!

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua