Як правильно вибрати крем від розтяжок


Майже кожна представниця прекрасної статі стикається з такою поширеною проблемою, як розтяжки. Найчастіше (і що абсолютно невірно) жінки думають, що розтяжки – це проблема лише повних представниць жіночої статі. Але це не так, оскільки розтяжки з'являються навіть у худих, а також у тих красунь, які різко знизили свою вагу.

Краси розтяжки не додають, саме тому їм треба протистояти. Рано чи пізно кожна жінка замислюється про те, який з кремів від розтяжок, представлених на сьогоднішній день на косметичному ринку, хороший, а також про те як правильно вибрати такий крем. Це питання особливо актуальне для тих представниць прекрасної статі, хто тільки готується стати матір'ю або вже став нею.

Для того щоб шкіра залишалася красивою і гладкою, існує маса кремів від розтяжок. Такі засоби поділяються на два типу: що попереджають появу розтяжок і борються з появою розтяжками. Прибрати назавжди розтяжки просто неможливо, оскільки вони аналогічно шрамів залишаться на все життя, а гарненько замаскувати їх реально.

Давайте розглянемо, що має входити до складу хорошого крему від розтяжок. В першу чергу в такому кремі повинен обов'язково бути присутнім колаген, оскільки він сприяє відновленню структури і тканин нашої шкіри. Такі ж функції виконують і різні кислоти.

Також для того щоб шкіра отримувала належне зволоження та живлення, в кремі від розтяжок повинні бути такі компоненти: рослинні екстракти, екстракти водоростей і інших морських мікроорганізмів, рослинні і ефірні масла, пантенол, вітаміни А і Е. У хорошому кремі від розтяжок цілком можуть бути присутніми регенерирующие компоненти.

Головне, на що дійсно подібний крем повинен бути націлений – це збереження пружності та еластичності шкіри при її дуже сильному розтягуванні. Просто пам'ятайте це, якщо губитеся при виборі хорошого крему від розтяжок.

Цікавим є той факт, що деякі представниці прекасно статі мають настільки еластичну шкіру, що навіть після народження двійні розтяжок не буде. Але в результаті того, що в мегаполісах екологія залишає бажати кращого, більшість жителів мають суху шкіру, яка не дуже сильно може самостійно розтягуватися. Так що краще, якщо заздалегідь перестрахуватися.

Найважливіше у використанні абсолютно будь-якого крему (в тому числі від розтяжок) – це систематичність. Якщо шкіра постійно буде отримувати потрібну дозу корисних речовин, то це допоможе уникнути більшості проблем і дасть можливість шкірі при необхідності добре розтягуватися.

Але, що ж потрібно робити, якщо вже момент упущений? Якщо Ви володієте надзвичайно проблемною шкірою, на якій дуже сильно видно розтяжки, то вирішити цю проблему Вам допоможе високоефективний багатофункціональний крем від розтяжок, який здатний їх приховати. Основна функція такого крему – це інтенсивне живлення шкіри і підвищення її здатності до регенерації. Більшість косметичних компаній, пропонують крему потрійної дії: поліпшення еластичності шкіри, запобігання появи розтяжок і зменшення старих розтяжок.

На сьогоднішній день кращими і ефективними вважаються такі крему від розтяжок:

1. Крем проти розтяжок Stretch Marks Cream від Gli Elementi (Італія).
2. Крем інтенсив від розтяжок Crema Smagliature Inthenso від GUAM (Італія).
3. Крем для тіла проти розтяжок Resolution Rass Cream від Akys (Італія).
4. Відновлювальний крем від розтяжок і рубців Total Skin Anti-Stretch Cream від Anubis (Іспанія).

Якщо Ви не будете займатися вирішенням проблеми розтяжок, то цілком реально, що в подальшому Ви не зможете надіти спокусливий купальник-бікіні, шорти і відкриті топи. Це все може статися внаслідок того, що розтяжки стануть фіолетового або досить неприємного темно-коричневого відтінку. Але якщо Ви хочете як і раніше мати гарний вигляд, то приділіть належну увагу своїй шкірі. У наш час не складе ніяких проблем підібрати хороший і по-справжньому ефективний крем від розтяжок.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua