Estel Professional (Естель Професіонал) - косметика для любительок побалувати своє волосся професійними засобами


Косметика Estel Professional (Естель Професіонал) створюється з використанням самих передових наукових і виробничих технологій, а також сировини і устаткування від кращих заводів-виробників. Косметична продукція Estel розробляється професіоналами компанії разом з провідними фахівцями Державного Санкт-Петербурзького Технологічного Інституту, що дає можливість отримувати рецептури, які відповідають найсучаснішим запитам.

На сьогоднішній день професійна косметика для волосся торгової марки Estel відповідає найкращим світовим стандартам і широко затребувана.
Продукція Estel займає гідне місце в асортименті фарб для волосся, які представлені на ринку, завдяки не тільки відмінним колористичним характеристикам, а й також стильному дизайну упаковки, який відповідає сучасним світовим і європейським тенденціям.

Лінії професійної косметики для волосся Estel:

1. OTIUM - Лінія по догляду за волоссям
Це нова лінія, яка доглядає за волосяним покривом і шкірою голови. Лінія Otium відноситься до преміум-класу і складається з 9 серій товарів. Головний девіз Otium – можливість видимого перетворення волосся за рахунок використання технологій, які відносяться до розряду інноваційних, і наявність вибору. Ця лінія також може цілком бути використана в умовах будинки.

У лінії Otium представлені такі серії:

        
  • Otium Blossom – серія по догляду за фарбованим волоссям. Засоби цієї серії захищають фарбоване волосся від швидкого вимивання кольору, наділяють волосся сліпучим блиском, надають належний догляд, а також забезпечують захист від UV-променів.
  •     
  • Otium Flow – серія по догляду за довгими і надзвичайно довгим волоссям. Засоби серії призначені для відновлення до норми структури і еластичності волосся, наділяють їх інтенсивним зволоженням, поживними компонентами і блиском. За допомогою засобів цієї мережі Ви придбаєте струмує блискучий потік матерії розкішних довгого волосся.
  •     
  • Otium Butterfly – серія для створення обсягу. Засоби цієї серії, додають волоссю бажаний повітряний обсяг і неймовірний блиск.
  •     
  • Otium Bio-Сrystal – серія, яка призначена для ламінування волосяного покриву.
  •     
  • Otium Diamond – серія для додання гладкості, шовковистості і блиску волоссю. Волосся знаходять діамантовий блиск і дзеркальну гладкість.
  •     
  • Otium Miracle – відновлює серія, яка призначена для харчування, регенеруючого догляду, відновлення по всій довжині структури волосся і для виконання догляду за шкіряним покривом голови, який наділений підвищеної чутливості.
  •     
  • Otium Pearl – серія по догляду за волоссям світлих відтінків, а також знебарвленого. Засоби серії надають неперевершену сяючу красу світлого волосся.
  •     
  • Otium Twist – серія по догляду за волоссям, яка спеціально розроблена для кучерявого волосся. Засоби серії створюють ідеальний завиток, бездоганні локони і хвилі. У серію входять продукти, які крім догляду забезпечують стайлінг.
  •     
  • Otium Unique – це лікувальна серія косметичних продуктів, яка призначена для вирішення таких специфічних проблем як жирність шкіри голови, надмірне випадання волосся, а також лупа. Засоби серії – це система глибокого відновлення і реабілітації.

2. AIREX - Лінія для укладання волосся
Засоби для укладання цієї лінії підходять для всіх типів волосся, вони надають волоссю доглянутий вигляд, еластичність і блиск. У цю лінію входять такі продукти: гелі різного ступеня фіксації, віск, лаки для додання обсягу, а також кошти, які забезпечують термозахист і полегшують укладання волосся.
продукти для укладання цієї лінії від ESTEL гарантують сяйво і чудовий блиск, надійну фіксацію, доглянуті розкішне волосся, стиль і легкість.

3. CUREX - Технології для догляду за волоссям
CUREX – це ексклюзивна технологія для догляду за волоссям. Продукти цієї лінії забезпечують шкірі голови і волоссю повноцінний догляд і мають в своєму складі унікальні живлять і відновлюють компоненти.
Лінія включає бальзами, шампуні, флюїди для додання насиченого блиску і засоби для відновлення пошкодженого, пофарбованого волосся і волосся, які після перманентної завивки.

Ця лінія включає в себе такі серії:

        
  • Curex Gentleman - кошти, які створені з використанням передових технологій, а також високоякісних компонентів. Ці кошти доглядають ефективно за чоловічими волоссям, надають делікатне вплив на шкіру голови і волосся. Чоловік сучасний дизайн, чітке призначення коштів і чоловічий свіжий аромат гарантують абсолютну відповідність вимогам клієнта.
  •     
  • Curex Sunflower – засоби цієї серії забезпечують під час перебування в солярії або на сонці захист волосся, піклуються про їх чудовому самопочутті, посилено живлять і зволожують шкіру голови і волосся.
  •     
  • Curex Color Intense – кошти, які спеціально створені для холодних світлих відтінків волосся.
  •     
  • Curex Repair - система комплексного харчування і відновлення волосся.
  •     
  • Curex De Luxe - гамма препаратів для професійного салонного використання.
  •     
  • Curex Save – серія, яка доглядає за фарбованим волоссям.
  •     
  • Curex Brilliance - для додання волоссю гладкості та блиску.
  •     
  • Curex Volume – засоби серії з одного боку доглядають за волоссям, відновлюють їх структуру, з іншого вони збільшують обсяг зачіски.
  •     
  • Curex Therapy - для нерівних і пошкодженого волосся з порушенням структури.
  •     
  • Curex Versus Winter - спеціальна серія для холодної пори року.

4. FITNESS - Лінія засобів для догляду за тілом та волоссям
Спеціально розроблені засоби цієї лінії, сприяють відновленню шкіри і волосся після фізичної активного навантаження, глибоко їх зволожують. C допомогою засобів ESTEL FITNESS Ви знімете перевтома і стрес, отримаєте заряд енергії і бадьорості!

5. ESSEX - Лінія для дбайливого фарбування волосся і інтенсивного тонування
Завдяки молекулярній системі K & Es, сучасним формулами, передовим інгредієнтам, Ваше волосся знайдуть чудовий колір, чудову стійкість відтінку і 100% зафарбовування сивини. А кошти по догляду на основі системи Vivant System, кератинового комплексу, екстрактів з насіння гуарани і зеленого чаю прекрасно захистять волосся під час фарбування, додадуть їм блиск, зволоження і еластичність.

6. Лінія Крем для рук
У цю лінію входять два крему захисний і живильний, які легко наносяться і швидко вбираються. Вони на шкірі утворюють захисну тонку силіконову плівку, яка створює бар'єр між агресивним середовищем і шкірою, що не змивається водою.

7. DE LUXE - Лінія продуктів для фарбування і догляду за волоссям
DE LUXE - професійна лінія засобів для догляду за волоссям, які зраджують волоссю глибокий колір, високу стійкість, фантастичний блиск і ефективний догляд. Засоби легко змішуються, просто і швидко наносяться, мають еластичною м'якою консистенцією, економічні у використанні. Колірна палітра DE LUXE дуже зручна у використанні. Засоби мають приємний запах, привабливий зовнішній вигляд і мерехтливий пігмент, які створюють атмосферу комфорту в процесі фарбування для клієнта і для майстра.

8. SENSE DE LUXE - полуперманентние крем-фарба для волосся
Ця фарба зраджує безумовне відчуття кольору, заснована на новій формулі без аміаку, надає волоссю спокусливі живі відтінки, оптимально забарвлює тон-в-тон, м'яко тонує світле волосся, надаючи їм розкішне чарівність і сліпучий блиск. Крем-фарба щадяще впливає на шкіру голови і волосся, має комплексом доглядають і живлять компонентів.

9. ENIGMA – Лінія фарб для брів і вій
Ультрам'яка формула цих фарб забезпечує стійкий чудовий результат фарбування. У палітру входять 9 модних відтінків, які дозволяють підібрати ідеально колір вій і брів до кольору волосся. Фарбувальна суміш фарб пластична, містить мерехтливий пігмент, зручна для нанесення. Фарби прості і безпечні у використанні.

10. MY ANGEL – лінія засобів для дітей
Засоби my Angel спеціально розроблені для догляду за шкірою і волоссям дитини. Вони мають гранично м'яким миючим дією, мають протизапальну і пом'якшувальну дію, містять спеціальні заспокійливі і зволожуючі компоненти, мають делікатним ароматом, не містять активних біодобавок і барвників, відповідають рН шкіри.

11. NIAGARA – Лінія засобів для біо-перманентної завивки
Це біо-перманент нового покоління, який не містить тиогликолят амонію. М'яка формула слабощелочного продукту, заснована на цистеаміну (Cysteamine), який подібний по структурі з цистеїну - одним з основних амінокислот волосся, який забезпечує щадний результат завивки і гарантує придбання доглянутих, природних, рівномірних локонів. NIAGARA має значення рН, яке близьке до нейтрального, і містить провітамін В5.
Продукція цієї лінії призначена лише тільки для професійного використання.

12. WAVEX – Лінія засобів для перманентної завивки волосся
За допомогою спеціальних засобів цієї лінії можна правильно і грамотно створити ультрамодні завитки або класичні кучері будь-якої форми. Високоякісна технологія засобів цієї лінії забезпечує гарантований і рівномірний результат завивки, гранично легке використання і найкращий догляд за волоссям. WAVEX містить провітамін В5 і м'які пави, які зволожують і живлять волосся і шкіру голови, і кондиціонуючі полімерні компоненти, які покращують расчесиваемость волосся і надають їм шовковистість. За допомогою засобів лінії можна зробити навіть на дуже сильно пошкодженому волоссі хімічну завивку.

13. DE LUXE SILVER – Лінія для фарбування сивого волосся
Крем-фарба DE LUXE SILVER забезпечує ідеальне 100% фарбування сивого волосся. Ваше волосся придбають стійкий глибокий колір і живий блиск.

Компанія ESTEL не зупиняється на досягнутому. Вона має безліч нових цікавих проектів і планів, які втілюються в життя талановитим колективом кваліфікованих фахівців!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua