Як повернути гладкість пухнастим волоссям


Якщо Ви щодня ведете боротьбу із занадто пухнастими волоссям, що стирчало на всі боки і не піддаються укладанні, то тоді ми пропонуємо Вам скористатися нашими рекомендаціями, які допоможуть повернути Вашим локонам слухняність.

Під час поспіху вранці ми готові використовувати всім, що потрапить по руки, аби тільки позбутися від зайвої пухнастості в найкоротші терміни. У хід йдуть всі косметичні кошти для волосся: муси, воски, лаки, пінки і багато іншого.

В результаті, волосся до кінця дня все одно стають несвіжими жірновато на вигляд. Ви знову миєте голову і знову-таки боретеся з однієї і тієї ж проблемою. Але існують маленькі і нескладні хитрості, які допоможуть Вам надзвичайно швидко позбутися від непотрібної пухнастості.

Одним з секретів, який здатний повернути волоссю слухняність і гладкість є особливе використання кондиціонера для волосся. Наприклад, перед тим як мити голову можна трошки підігріти кондиціонер. Для цього потрібно просто поставити його в яку-небудь ємність з теплою водою на кілька хвилин.

Після нанесення кондиціонера на волосся, їх слід зверху укутати махровим рушником і потримати двадцять хвилин. Розігрітий кондиціонер набагато краще вбереться у волосся, пригладить підняті лусочки і зволожить волоски. В результаті Ваша шевелюра стане більш гладкою і слухняною.

Важливо й якість бальзаму або кондиціонера для волосся. Краще використовувати такі засоби від відомих перевірених брендів, які стежать за якістю та ефективністю своєї продукції. Наприклад, придбайте кондиціонер від Alfaparf (Італія), Philip Kingsley (Великобританія), Nanogen (Англія), Rene Furterer (Франція), Hempz (США), Simone (Іспанія), Tigi (Англія), Salerm (Іспанія) або Miriam Quevedo (Іспанія).

Ще одним секретом позбавлення від пухнастих волосся є їх правильне миття. При змиванні шампуню, маски або бальзаму для волосся, голову краще вниз не нахиляти. Фахівці рекомендують відкинути волосся назад точно так, як роблять це в салонах краси. У такому положенні струмінь теплої води розгладить кутикули волосся і укладе їх в правильному напрямку. По закінченню процедури миття волосся, їх слід акуратно розчесати гребінцем з рідкими зубами і нанесьті на пасма незмивний зволожуючий легкий спрей або крем. Рекомендуємо:

1. Miriam Quevedo Sublime Gold Ultrabrilliant The Sublime Gold Lotion від Miriam Quevedo – спрей для додання блиску з мікронізованим золотом. Спрей має розкішну текстуру. Повністю омолоджує, оживляє і захищає волосся. Спрей зробить Ваше волосся сяючими, шовковистим і живими.

2. I Hate My Hair The Day It ’ s Washed від Lee Stafford – стайлінгові спрей, який вирішує проблему пухнастих, кучерявих і неслухняних волосся. спеціально розроблений для волосся, які сильно пушаться після миття.

3. Fioravanti No-Rinse Detangling Spray від Rene Furterer – незмивний спрей Фіораванті для легкості розчісування волосся. Чудово зволожує і захищає волосся, не висушуючи їх.

4. Leave-In Detangler від Hempz – легкий незмивний кондиціонер забезпечує UV-захист і Термо. Чудово розплутує волосся, полегшує розчісування, робить їх слухняними.

5. Otium Diamond від Estel – ультралегкий flex-крем з комплексом D & М для додання брильянтового блиску і дзеркальної гладкості. В основі крему інноваційний комплекс Diаmond & Мirror, який ефективно зміцнює структуру волосся.

6. S-factor Papaya Leave In Spray від Tigi – незмивний зволожуючий спрей, активно живить волосся. Спрей насичує волосся вологою і вітамінами, дарує їм блиск.

Якщо Ваше волосся пушаться, то для їх сушки краще взагалі не використовувати фен. Краще дайте можливість волоссю висохнути самостійно. Але якщо ж все-таки Вам потрібно скористатися феном, то тоді в кінці сушіння включите холодне повітря на пару хвилин – прохолодна струмінь допоможе закрити лусочки волосся, захистивши їх від пересушування.

В надзвичайно рідкісних випадках, якщо Вас чекає якесь дуже важливий захід, можете вирівняти волосся за допомогою прасування. Але пам'ятайте, що праску – це колосальні стрес для Вашого волосся! Тому завжди перед початком використання прасування нанесіть на волосся спеціальний термозахисний спрей або крем, ретельно розподіливши його по всій довжині волосся.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua