Позбавляємося від пігментних плям на обличчі


Багато жінок страждають від порушення пігментації шкіри. На шкірі обличчя з'являються веснянки, темні або світлі плями, які суттєво псують жінці зовнішність і завдають психологічний дискомфорт. Безумовно, представниці слабкої статі з пігментними плямами на своєму обличчі відчувають себе не дуже впевнено, часто вважають, що це псує їх красу, що всі навколишні звертають на їх пігментні плями значну увагу. Тому для того щоб усунути пігментні плями на обличчі потрібно в першу чергу дізнатися причину їх появи.

Причини виникнення пігментних плям на обличчі можуть бути різними. Вважається, що їх поява на шкірі обличчя може бути спровоковано дисфункциями внутрішніх органів (наприклад, печінки і травної системи), сильним ультрафіолетовим випромінюванням, дією різноманітних хімікатів. Власне тому точно визначити причину виникнення пігментних плям на Вашій особі, якщо вона не має видимої причинно-наслідкового зв'язку, допоможе тільки лише комплексне обстеження.

Представницям жіночої статі, які мають схильність до виникнення пігментних плям, набагато простіше усувати НЕ плями, а ті причини, які їх викликають, тобто вживати правових профілактичні заходи. Наприклад, якщо плями показуються від великої кількості сонця, то необхідно максимально захищати шкіру обличчя від його впливу. Захищайте обличчя за допомогою кепок з козирком або крислатих капелюхів, користуйтеся сонцезахисними окулярами.

Тема засмаги в битві з пігментними плямами на обличчі стоїть на особливому місці. Для тих жінок, які не уявляють своє життя без засмаги, необхідно чітко зрозуміти, що найкращий друг – це сонцезахисний крем! А щоб правильно підібрати засіб, помножте вказаний на етикетці рівень SPF на 15 – це покаже Вам скільки хвилин можна безбоязно проводити на сонці. Також для усунення пігментних плям і їх профілактики використовуйте декоративну косметику, яка містить ультрафіолетові фільтри. Включіть у свій раціон харчування продукти з високим вмістом вітамінів групи В і вітамінів С, А.

Ну що ж робити, якщо все ж пігментні плями з'явилися на Вашій особі? Як позбутися від них? Існує безліч способів відбілювання шкіри. Найбезпечніший спосіб позбавлення від пігментних плям – це використання відбілюючих кремів. Багато косметичних компаній пропонують кошти, які вирівнюють колір обличчя і усувають неправильну пігментацію. Але підбирати потрібно тільки якісні засоби і робити це строго індивідуально: підбір отбеливающего крему зобов'язаний диктуватися станом і типом Вашої шкіри, а також відсутністю алергічних реакцій. Наприклад, чудово відбілює пігментні плями і гальмує вироблення меланіну Microcelluliare Сrema cogico dipalmitato від GUAM (Італія) – це Мікроклітинний відбілюючий крем, заснований на альфа-гидрокислоти, лимонної, койевой, оцтової, огіркової та гліколевої кислотах, завдяки їх спільному впливу шкіра отримує зволоження та живлення, в клітинах відновлюється обмін речовин.

Ще один високоефективний відбілюючий крем, який призначений для шкіри схильної до зайвої пігментації – це Lightening Cream від Miriam Quevedo (Іспанія). Засіб об'єднує в собі активні відбілюючі компоненти для відновлення, поліпшення і насичення відтінку шкіри. натуральні антиоксиданти, що входять до складу крему уповільнюють процес раннього старіння шкіри і протидіють вільним радикалам.

Максимальний захист від згубного впливу UV-променів також надасть денний освітлюючий крем Shining Line Whitening Cream (sun block) від Anubis (Іспанія). Засіб має антиоксидантні властивості, захищає і зволожує шкіру за рахунок спеціально підібраних компонентів. Крем активно бореться з вже існуючою гиперпигментацией і перешкоджає її появі.

Для забезпечення чистоти і прозорості епідерми, які прикрашають колір обличчя, рекомендуємо спробувати Захищає денний крем від Peggy Sage (Франція). Цей крем впливає на ділянки гіперпігментації і чудово освітлює обличчя. До його складу також входять сонцезахисні фільтри.

Для відмінного зволоження і освіження шкіри обличчя в нічний час використовуйте Brightening Intensive Night Cream від Declare (Швейцарія) – це відбілюючий чудовий інтенсивний нічний крем, до складу якого входить екстракт едельвейса, що сприяє підтримці в нічний час природного процесу відновлення шкіри; високоефективний екстракт шовковиці, який чудово освітлює шкіру і знебарвлює темні плями і веснянки.

Існують і народні рецепти усунення пігментних плям на обличчі, які готуються з підручних засобів. Наприклад, лимонного соку, огірка, кислого молока, старого кефіру.

Косметичні салони усувають пігментні плями за допомогою пілінгу, при якому знімається старий верхній шар шкіри обличчя, що сприяє швидкій регенерації.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua