Вплив комп'ютера на шкіру обличчя


Століття високих технологій нам подарував не тільки такі чудові і милі «дрібнички», як інтернет і комп'ютер, але і безліч мінусів. Всі знають, що не буває абсолютно ідеальних продуктів (крім грудного молока), і за всі нововведення і можливості потрібно платити. Якщо на комп'ютері установлено нам доводиться дуже часто платити своїм зором, здоров'ям, красою і молодістю шкіри. Ми вирішили відкрити Вам кілька секретів про те, як зберегти красу і молодість шкіри особи при використанні комп'ютера.

Всі знають, що інфрачервоне випромінювання комп'ютерного екрану є найнебезпечнішим, оскільки воно, проникаючи в тканини, підвищує їх температуру. Величезною навантаженню піддаються очі, так як в них може «закипіти» кров, судини ушкоджуються і лопаються.

Інфрачервоне випромінювання на шкіру обличчя впливати не таким же руйнівним чином, оскільки кров тут набагато швидше циркулює. Але, тим не менше, комп'ютерне випромінювання приносить чимало шкоди, наприклад, сушить шкіру обличчя.
Від інфрачервоного випромінювання шкіра нормального типу стане суші, а жирна шкіра стане ще жирніше, розширені пори розширяться ще більше, виникнуть ділянки подразнень, розширені судини, точкові запалення на обличчі. Чутлива шкіра повік також страждає – вона втрачає еластичність, а сухість, в свою чергу, породжує появу сіточки дрібних зморшок.

Сучасні комп'ютери виділяють таке випромінювання вже в менших дозах, які приносять трохи менше шкоди шкірі обличчя. Але є й інші негативні наслідки від використання компютера. Однією з таких проблем є мімічні звички. Як виявляється, ми за комп'ютером застигаємо на досить тривалий проміжок часу, внаслідок чого, в першу чергу, страждає наш хребет. Але справедливості заради, необхідно сказати, що страждає не лише він один!

Наше особа також застигає з яким-небудь певним виразом. Стежте за собою, що за комп'ютером Ви робите: морщите лоб, щурітесь, стискаєте щелепи. Такі «напряги» особливо помітні тоді, коли граєш в ігри або коли над чимось усередині працюєш. На жаль, шкіра обличчя запам'ятовує такі стани, і з часом на ньому відображаються звичні для нього зморшки. Також особа починає набувати такий вислів і в інших ситуаціях.
Якщо сутулитися за комп'ютером, то крім болю в спині може з'явитися друге підборіддя від неправильного положення голови.

Підсумуємо, що отримує шкіра обличчя від тривалого сидіння за комп'ютером:

1. сухість шкіри обличчя – це не найкраще оформлення красивих жіночих очей;
2. розширені пори – постійними супутниками стануть чорні точки, прищі і так далі;
3. жирність шкіри – жирний блиск на шкірі також не найкращим другом представниць жіночої статі;
4. сітка розширених судин – жахливий малюнок на обличчі;
5. дрібна сітка зморшок навколо очей – зморшки не додають нам досвіду, але зате додають року;
6. друге підборіддя - псує овал обличчя і візуально додає додаткові кілограми;
7. мімічна маска і відповідні їй зморшки на обличчі – теж мало кому додадуть краси.

Як же захистити шкіру обличчя від комп'ютера? В першу чергу при роботі за комп'ютером, робіть обов'язково систематичні перерви в роботі. Хоч це дуже важко, але заради краси можна піти на будь-які жертви. Такі перерви необхідно робити кожну годину & ​​ndash; і в кожен з перерв робіть хоч що-небудь корисне для шкіри обличчя.
Постарайтеся мінімізувати інфрачервоне випромінювання – для цього правильно підбираючи монітор комп'ютера, так як саме від нього залежить випромінювання, і як наслідок, краса і молодість Вашої шкіри!

Для боротьби з мімічними звичками робіть вправи для особи до і після роботи на комп'ютері, а також під час перерви. Підійдуть будь-які вправи для особи, які розроблені для боротьби з мімічними особливостями. Вправи позбавлять особа від тривалого напруги, допоможуть розслабитися. Також не забудьте робити вправи для очей – вони тонізують очі, а також м'язи, які знаходяться навколо них.

Регулярно, вранці і ввечері наносите на шкіру зволожуючі креми для обличчя і зволожуючі засоби для повік. Дуже корисно періодично наносити на обличчя зволожуючі маски!

Ще одне чудове засіб, який допоможе зволожити шкіру обличчя – це спрей з термальною водою. Поставте його біля комп'ютера, і постійно орошайе ним особа! Рекомендуємо використовувати термальну воду Thermal Aqua від Anubis (Іспанія), зволожуючу виноградну воду для обличчя Eau De Raisin Grape Water від Caudalie (Франція) або еліксир-воду для краси особи Beauty Elixir від Caudalie.

Після роботи за комп'ютером обов'язково слід вмивати обличчя холодною водою. Також пам'ятайте, що необхідно зволожувати повітря в приміщенні – цим Ви допоможете своїй шкірі краще захищатися від негативного впливу комп'ютера. Це можна зробити за допомогою різноманітних приладів: спеціальних зволожувачів, іонізаторів, кондиціонерів. Не варто забувати про провітрювання і вологе прибирання.

Пам'ятайте, що дуже важливо також зволоження зсередини, тобто випивайте не менш 3-х літрів чистої води в день.
Для захисту від випромінювання комп'ютера важливо і харчування. Для захисту від вільних радикалів, приймайте в їжу помідори і капусту, також пийте зелений чай з лимоном. Фахівці стверджують, що дві чашки зеленого чаю нейтралізують негативний випромінювання комп'ютера, яке накопичується шкірою за весь робочий день.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua