Як прибрати зморшки на лобі


Багато жінок дуже часто морщать чоло, і не надають цьому значення. А це даремно! Адже у тих, хто любить морщити лоб, зморшки виявляються все сильніше і, нарешті, залишаються на там назавжди. Погодьтеся, не райдужна перспектива. Тому ми вирішили розповісти Вам про те, як позбутися від зморшок на лобі, як навчитися, що не морщити його.

В першу чергу, звичайно ж, потрібно навчитися керувати своєю мімікою. Жоден крем або маска не допоможуть, якщо себе не відучити від такої шкідливої ​​звички. Постарайтеся контролювати себе, прикладаючи час від часу до чола долоню, таким чином Ви зможете переконатися в тому, що ні морщитеся.

Для того щоб уникнути формування зморшок на лобі, необхідно робити компрес з живильним кремом. А зробити це зовсім не складно: візьміть смужку білої гладкого паперу і змастіть її живильним кремом. Після цього слід повністю розслабитися і, думаючи лише про хороше, покласти собі на лоб смужку паперу з кремом. Такий компрес необхідно тримати на лобі 15-20 хвилин. Далі зніміть смужку з чола і легкими хлопочкамі розподіліть залишився живильний крем. Такий компрес рекомендують робити щодня перед сном, протягом 2-3 тижнів, а потім потрібно зробити перерву на місяць.

Також для того, щоб розгладити зморшки на лобі і запобігти їх появі, косметологи рекомендують використовувати зволожуючі і живильні маски для обличчя, особливо якщо в їх склад входить екстракт грейпфрута.

Звичайно, добре, якщо зморшки неглибокі або ще не з'явилися, тоді профілактика зморшок дуже швидко проявить свої результати і зморшки довго не з'являться. Але багатьох представниць прекрасної статі хвилює питання про те, як позбутися від зморшок на лобі, які з'явилися давно. Також багато жінок не знають, як прибрати глибокі зморшки на лобі, якщо ні креми, ні маски, ні вправи не допомагають. Просто в такому випадку може впливати ще й спадковість, наприклад, якщо у Вашої бабусі або мами були глибокі зморшки на лобі, то це вже генетична проблема і з цим дуже складно щось зробити. Але на сьогоднішній день нічого неможливого немає.

Багато косметичних компанії розробляють високоефективні сироватки для обличчя, які чудово розгладжують зморшки і запобігають їх появу. Сироватки рекомендується використовувати після очищення перед нанесенням крему. Їх необхідно наносити легкими поплескували рухами.

Чудова дія проявляє Сироватка для обличчя від Botlux (Франція). Сироватка має потрійну дію: комплекс ВХА (8%), що входить до складу, розгладжує зморшки, покращує контур обличчя; живильні і відновлюють компоненти ліквідують дрібні недосконалості шкіри, зволожують і регенерують; а арбутин покращує колір шкіри.

Якщо у Вас тільки почали з'являтися зморшки на лобі, то тоді рекомендуємо спробувати Pulpe Vitaminee First Wrinkle Serum від Caudalie (Франція) – сироватку проти перших зморшок. До складу сироватки входить висока концентрація антиоксидантів, завдяки якій виявляється миттєве і глибокий вплив на перші зморшки і ознаки втоми. Зморшки мабуть розгладжуються, а шкіра стає неймовірно упругойь і сяючою на вигляд.

Якщо ж у Вас глибші зморшки на лобі, то тоді рекомендуємо використовувати La Cure Deluxe від Jean D'Arcel (Франція - Німеччина) – високоефективний антивікової концентрат. Ця розкішна сироватка розроблена для активного розгладження і запобігання зморшок. Концентрат базується на сучасних анти-ейдж технологіях і екстракті шовку, які послаблюють напруження м'язів, а також інтенсивно зволожують глибокі шари шкіри. При систематичному використанні концентрату мімічні та вікові зморшки скорочуються, а шкіра стає еластичною і гладкою. La Cure Deluxe від Jean D'Arcel є незамінним препаратом для експрес омолодження.

Якщо ж Ви желаетесделать інтенсивну шокову терапію для своїх мімічних зморшок на лобі, то тоді використовуйте Expression Lines Corrector Serum від Miriam Quevedo (Іспанія) – сироватку для корекції мімічних зморшок, яка чудово зменшує глибину зморшок і чинить активний зміцнює і антиоксидантну дію. До складу сироватки входять активні зволожуючі фактори, комплекс вітамінів і колаген.

Швейцарська компанія Declare розробила ще одне високоефективний засіб для усунення зморшок на лобі з використанням новітніх технологій – Age Control Cellular Action Ampoule – ультраліфтінговий концентрат " клітинне дихання ". Активні компоненти концентрату покращують еластичність і пружність шкіри, сприяють розгладженню зморшок, заповнюють дефіцит потрібних шкірі речовин. Концетрат проявляє омолоджуючу дію, покращує сотнояніе шкіри, мабуть зменшує зморшки. Цю сироватку можна наносити прямо на галузь освіти мімічних зморшок і складок.

Так що якщо Ви не хочете мати глибокі зморшки на лобі, то прислухайтеся до наших рекомендацій – і насолоджуйтеся особою без зморшок! Будь-які зморшки легше попередити, ніж потім боротися з ними, але, звичайно ж, рано чи пізно зморшки все одно з'являться на обличчі у кожної з нас, тому краще, щоб відбулося це якомога пізніше, але для цього необхідно щодня доглядати за шкірою обличчя !

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua