Відчуйте себе справжньою принцесою з продуктами Linea Salone від Alfaparf (Альфапарф)


Кожна жінка мріє про здорових доглянуте волосся без особливих витрат коштів і часу. Саме тому італійська компанія Alfaparf (Альфапарф) розробила повну гаму професійних засобів для догляду за сухими, нормальними, пошкодженими та фарбованим волоссям – лінію засобів Linea Salone the Legendary Collection.

Продукти лінії Linea Salone від Alfaparf забезпечують повний цикл догляду за волоссям, ніжну турботу про них і блискучий результат. Всі кошти лінії можуть використовувати не тільки представниці прекрасної статі, а й чоловіки.

Формула коштів лінії Linea Salone створена за новітніми технологіями з використанням не тільки натуральних рослинних екстрактів, а й продуктів бджільництва, а також молочних протеїнів. Входить до складу продуктів Linea Salone витяжка бамбука відновлює природний водний баланс волосся і інтенсивно їх годує молочні протеїни – чудово пом'якшують волосся і надають їм природний блиск; бджолине маточне молочко – відмінно відновлює кислотно-лужний баланс дуже пошкодженого волосся, а також волосся, які були хімічно оброблені.

З продуктами Linea Salone від Alfaparf салонний професійний догляд став ще більш доступним.
Спробуйте засоби Linea Salone – і Ви відчуєте себе справжньою принцесою навіть в звичайний день, підкоривши оточуючих блискучими і доглянутими волоссям.

Для м'якого очищення і зволоження сухих і дуже сухого волосся в серію засобів Linea Salone фахівці компанії Alfaparf включили Real Shampoo For Very Dry or Damaged Hair – це шампунь для пошкодженого і сухого волосся, який надає їм натуральну м'якість. До складу цього шампуню входять протеїни молока, які надають волоссю прекрасний блиск, а також полегшують їх розчісування. Шампунь має тонкий аромат, який прекрасно підійде для всієї родини.

Для інтенсивного очищення сухого і нормального волосся в лінію Salone був включений шампунь Rigen Shampoo for Normal to Dry Hair. Очищаючи волосся, цей шампунь зберігає їх гідробаланс і відновлює природну м'якість. Шампунь сприятливо впливає на шкіру голови, даруючи волоссю блиск і полегшуючи його розчісування.

Яка ж лінія по догляду за волоссям може існувати без бальзаму? Звичайно ж, ніяка. Саме тому і в лінію Salone входить крем-бальзам Rigen Cream Moisture Treatment, який слід використовувати після шампуню, розподіляючи по всій довжині волосся від коренів до кінчиків. Поживний бальзам лінії Salone створений для пошкодженого і сухого волосся. Він має рівень рН 3,5, чудово зволожує і доглядає волосся. Rigen Cream Moisture Treatment заснований на унікальній формулі з протеїнами молока і пшениці, які надають м'якості волоссю і запобігають їх сухість.

Також в лінію Salone від Alfaparf входить маска для пошкодженого волосся – Real Cream. Ця маска, має рівень рН 4, вона чудово стабілізує фізіологічний рН волосся. Що входять до складу маски Real Cream молочні протеїни і цераміди мабуть покращують стан навіть дуже пошкодженого волосся, а протеїни пшениці чудово відновлюють волосся, при цьому повертаючи їм м'якість.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua