Semi di Lino Diamante Antiage - еліксир молодості і краси для стоншених волосся від Alfaparf (Альфапарф)


Динамічна і молода компанія Alfaparf (Альфапарф) з'явилася на світ в 1980 році. скрупульозно підібрана назва команії принесло їй популярність і успіх. Alfa – це буква грецького алфавіту, якої називають яскраву зірку сузір'я, Parf – аромат, косметика. Торгова марка Alfaparf увібрала в себе унікальні косметичні лінії. Однією з нових лінії, яка надає волоссю неперевершене сяйво діамантів і надає волоссю минулу силу, є лінія Semi diLino Diamante Antiage.

З коштами лінії Semi di Lino Diamante Antiage для Вас вже не стануть вироком витончення і тьмяне волосся.
Semi di Lino Diamante Antiage – це Ваш еліксир молодості і краси для стоншених волосся. Косметичні засоби нової лінії від Alfaparf тепер вдосконалені останніми розробками, що дає можливість повернути здоровий вигляд волоссю.

Засоби лінії Semi di Lino Diamante Antiage збагачені поліфенолами червоного винограду, які є основою для попередження процесу старіння волосся, а також стримують процес окислення волосся, блокуючи вивільнення вільних радикалів. Також до складу засобів лінії Semi di Lino Diamante Antiage входять нирки дерева бука, які надають енергетичне стимулюючий вплив на фолікул волосся, і серацін, що створює бар'єр проти впливу зовнішніх факторів.

Також кошти цієї лінії від Alfaparf засновані на протеїнах шовку і екстракті насіння льону, які представляють собою енергетичну суміш, що надає волоссю м'якість, силу, блиск і густоту.
Надайте своєму волоссю силу і поверніть час назад з чудовими засобами лінії Semi di Lino Diamante Antiage.

Для очищення стоншена волосся скористайтеся омолоджуючий шампунем Rejuvenating Shampoo. Активні компоненти шампуню глибоко проникають в шкіру і усувають наслідки впливу забруднень навколишнього середовища, пилу, сигаретного диму, які представляють собою основні причини старіння волосся. Формула шампуню Rejuvenating Shampoo заснована на нирках дерева бука, які надають енергетичне і стимулюючу дію на волосяні фолікули, надаючи волоссю життєву силу і неперевершений блиск.

Після використання шампуню рекомендується використовувати відновлюючий бальзам лінії Semi di Lino Diamante Antiage. Омолоджуючий бальзам для стоншена волосся Rejuvenating Balm надає волоссю зсередини життєву силу, впливаючи на оболонку волоса. Після використання бальзаму волосся легше розчісується. До складу Rejuvenating Balm входять поліфеноли винограду, які повертають волоссю природну зволоженість, вони допомагають попередити процес окислення і утворення вільних радикалів. Після використання бальзаму волосся відновлюються і знаходять гарне сяйво.

Для того щоб надати сили волоссю, наситити їх вітамінами і полегшити укладання стоншена волосся, в лінію Semi di Lino Diamante Antiage був включений незмивний вітамінізований в ампулах Revitalizing Lotion. Цей лосьйон від Alfaparf надає силу волоссю і захищає їх від шкідливого впливу навколишнього середовища. Лосьйон збагачений серицином, який забезпечує оптимальне зволоження волосся і створює бар'єр проти впливу зовнішніх факторів, що є причиною старіння волосся. Після використання лосьйону волосся легше піддаються стайлінгу, вони стають густими, блискучими і шовковистим.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua