Водорості GUAM


Наша планета щедро дарує нам свої скарби. Самі безцінні скарби – це ті, які підтримують наше здоров'я і красу. Такими скарбами є унікальні водоростіGUAM, які живуть в глибоководних холодних морях. Про цілющу силу моря знали ще в давнину, з морем було пов'язане все саме бездоганне – навіть чудова богиня любові Афродіта з'явилася на світ саме в морських хвилях. В наш час саме з морем і його продуктами вчені пов'язують свої мрії на розробку новітніх скоєних косметологічних продуктів.

Водорості були першими рослинними організмами, які з'явилися на землі ще понад три мільярди років тому. На даний момент вченими описано і досліджено приблизно 30 000 видів водоростей, більша частина яких використовується людиною в різноманітних сферах його життя (косметологія, медицина, продукти харчування).

Морські водорості, а особливо глибоководні водорості, містять величезний запас поживних речовин, макро- і мікроелементи (олігоелементи), вітаміни А, D, В1, В2, В3, В6 і В12. Водорості збагачені селеном, цинком, хромом, калієм, кальцієм, міддю, магнієм, фосфором, йодом, залізом, тобто власне тими олігоелементамі, дефіцит або надлишок яких в людському організмі може привести до проблем із зовнішністю і здоров'ям. Наприклад, недолік заліза в оргнізму призводить до анемії, і заповнити його дефіцит не завжди можна швидко; дефіцит йоду може призвести до порушень обміну речовин, в першу чергу у жінок, а це вже породжує проблему зайвої ваги.

Ще одним важливий фактом, встановленим завдяки сучасним дослідженням, є те, що олігоелементи мають здатність стимулювати роботу b-рецепторів, які відповідають за розчинення, усунення жиру на клітинному рівні, а значить, що олігоелементи стимулюють процеси схуднення. Вчені також довели, що саме олігоелементи водоростей мають легко засвоювану кліткою людини форму, причому найкраща форма проникнення – це через шкіру, оскільки частина олігоелементи не всмоктується шлунково-кишковим трактом.

Сучасні наукові укладення доводять, що водорості є ідеальним засобом для вирішення проблем із зовнішністю і здоров'ям, які стоять сьогодні перед людиною. За допомогою водоростей можна зменшити схильність до стресів, отримати струнку фігуру, поміняти раціон харчування, впливати на целюліт, поліпшити загальний стан духу і тіла. Однак ми з Вами, як споживачі, повинні мати впевненість, що в складі всіх продуктів, якими ми користуємося для свого здоров'я і краси, містяться тільки ефективні і безпечні компоненти. І тут ми знову повертаємося до унікальних водоростям GUAM.

Як раз ці водорості і використовують для виробництва косметичних засобів GUAM (ГУАМ) – антицелюлітних грязьових обгортань, косметики для волосся і обличчя, гелів і кремів для тіла. Лабораторія LACOTE Study & Research відкрила Водорості GUAM ® в 1986 році і до цього дня присвячує роботу по їх дослідженню.

Лабораторія LACOTE детально вивчила морські водорості. Вона знає, як і коли їх потрібно збирати. Процес збору не змінився з античності і тому гарантує, що водорості GUAM збираються тільки лише із застосуванням традиційної унікальною технологією. Тому можна бути впевненими в тому, що кошти GUAM неповторні і виняткові.

Унікальні властивості водоростей GUAM проявляються у всьому. Водорості GUAM виростають лише в холодних морях на дуже великій глибині. їх інтенсивне зростання починається в березні і тягнеться до травня, в той період, коли океанські води стають теплішими. Збираються водорості тільки від життєздатних і молодих рослин в строго встановлені періоди року – від цього дуже залежить їх якісний склад. Збирають водорості тільки спеціальним інструментом, який не змінився з античності. Цей інструмент обертовими дбайливими рухами дістає рослини з морського дна.

Наступною стадією після збору водоростей є їх висушування. Водорості розкладають по морських берегах на спеціальних полях, де і висушують природним шляхом під вітром і сонцем. Після аерації і висушування, які тривають не менш 3-х днів, водорості позбавляються до 80% вологи. Далі їх завозять на підприємства LACOTE, де роздрібнюють і мікронізіруют. Набутий рослинний концентрат використовують для виробництва унікальних засобів під торговою маркою GUAM.

LACOTE веде строгий контроль всіх етапів збору і перероблення водоростей. LACOTE також безперервно контролює якість складу водоростей GUAM, який буває абсолютно різним у різні роки через зміни кліматичних умов в період збору. Незмінним залишається одне – це унікальні властивості водоростей GUAM, що роблять їх використання в області косметології обличчя і тіла безпечним і ефективним. Саме тому антицелюлітні засоби GUAM, які збагачені мінералами, мікро- і макроелементами, вітамінами і протеїнами, збагачують шкіру справжнім " концентратом моря ".

Сертифікат якості, що підтверджує якість водоростей GUAM, можна побачити в кожній упаковці засобів GUAM. Цей сертифікат споживачеві дає гарантію якості, безпеки та ефективності всіх засобів GUAM, незмінно присутніх на європейському і італійському ринку понад 20 років.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua