Секрети поліпшення форми носа за допомогою макіяжу


Перш за все, макіяж призначений для додання краси, яскравості і свіжості жіночому обличчю. Проте, існують різновиди макіяжу, покликані виправити деякі дефекти, які є на обличчі.

Знаючи невеликі хитрощі можна досить вдало замаскувати недоліки і до невпізнанності змінити обличчя. Цими хитрими секретами є вміння грати квітами, а також вміння розставляти правильні акценти. Такі вміння допоможуть у багатьох випадках уникнути ринопластики, а також підвищити самооцінку і поліпшити свій зовнішній вигляд.

Скорегувати форму носа за допомогою мейк-апу досить складно, але знаючи секрети гри кольорів, це стає можливим. При певних навичках Ви можете досить просто змінити форму носа за допомогою макіяжу, особливо якщо Ви будете при цьому звертати увагу не лише на форму носа, а також і на інші частини особи, оскільки вони відіграють також важливу роль в створенні образу.

Для коригування форми носа Вам знадобиться кілька відтінків тонального крему. За базовий відтінок потрібно взяти тональний засіб, яке максимально відповідає відтінку шкіри обличчя. Також потрібно придбати ще й тональні засоби, які на півтону темніше і на півтону світліше базового відтінку.

Тональний крем повинен мати досить щільну текстуру, але разом з тим виглядати при нанесенні природно. Завдання можуть ускладнити веснянки на обличчі, оскільки їх, з одного боку, маскувати за допомогою тонального крему можна, оскільки від цього вони можуть просто потемніти, а з іншого боку, якщо тональний засіб буде прозорим, то тоді буде складно впоратися з корекцією форми носа.

Зараз розглянемо деякі тонкощі макіяжу, які допоможуть візуально змінити деякі недоліки носа.

Довгий ніс
Якщо у Вас довгий ніс, і Ви бажаєте зробити його візуально коротше, то це цілком можливо зробити за допомогою макіяжу. Для цього нанесіть на кінчик носа тональний засіб темного відтінку, а на перенісся накладіть світлий тон. Постарайтеся зробити плавний перехід між відтінками.

Широкий ніс
Широкий носик також поліпшити візуально досить легко. Для того щоб зробити його лінії плавними і витонченими, потрібно нанести на його крила і кінчик тональний крем, який за кольором трошки світліше, ніж колір шкіри всього особи. З боків носа пройдіться відтінком потаємні. Постарайтеся зробити плавний перехід між відтінками.

Просто великий ніс
Якщо у Вас просто великий ніс, то тоді покрийте його тональним кремом, який темніше на півтону основного кольору обличчя.

Ніс з горбинкою
Якщо е Ви володієте так званим " орлиним " носом, то це теж можна досить просто виправити. Накладіть під його кінчик тональний засіб темного відтінку, а очі накрасьте насичено і яскраво.

Короткий ніс
Для того щоб зробити дуже короткий ніс візуально довше, потрібно на його боки нанести рум'яна коричневого тони або ж темне тональний засіб. На решту поверхні, а також перегородки між ніздрями слід нанести більш світлі відтінки тонального крему.

Кирпатий ніс
кирпатий або задертий носик також можна надати досконалості буквально за кілька хвилин. Просто нанесіть на кінчик носа побільше рум'ян персикового або абрикосового відтінку, а крила носа спробуйте затемнити більш насиченим тональним кремом.

Почервоніння на носі
Якщо з якоїсь причини Ваш ніс став червонуватого або багряного кольору, то тоді проведіть легенько по його кінчика рум'янами персикового відтінку.

Рекомендуємо для коригування форми носа використовувати тональні засоби від всесвітньо відомих брендів BeYu (Німеччина), Nouba (Італія), Smashbox (США), оскільки кошти цих підприємств мають високу якість, збагачені вітамінами і визнані в усьому світі.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua