Sun - сонцезахисна лінія від Declare (декларує)


Declare (декларує) – це елітна косметика зі Швейцарії, яка підходить навіть для самих вимогливих покупців. Declare – це косметичні засоби класу люкс. Косметика Declare відповідає всім міжнародним стандартам з виготовлення професійних косметичних засобів високого рівня (Швейцарії, США, ЄЕС, Азії). Declare є гіпоалергенної косметикою, всі засоби пройшли дерматологічний контроль і не проявили жодної алергічної реакції в 1000 пробантами. Засоби орієнтовані на чутливу шкіру і мають оптимальну сумісність з нею.

Сонцезахисна лінія Sun від Declare – це сонцезахисні засоби нового покоління, які були розроблені на основі новітніх наукових відкриттів в області УФ випромінювання. Сонцезахисні косметичні продукти Declare зменшують ризик алергічних реакцій на вплив сонячних променів, а також захищають шкіру від опіків і інтенсивно зволожують її, запобігаючи раннє старіння.

При правильному підборі продуктів Sun з сонцезахисним фільтром, промені сонця можуть бути корисними навіть чутливій шкірі. Продукти лінії Sun протестовані дерматологами, вони максимально захищають шкіру від ультрафіолету і не викликають роздратування.

Засоби лінії Sun засновані на інноваційних светоустойчивость і особливо делікатних UVB фільтрах, які разом зі надтонкими диоксидами титану чудово захищають шкіру від опіку, ефективно запобігають передчасному старінню шкіри, а також утворення пігментних плям і формування зморшок. Також продукти Сонцезахисної лінії від Declare захищають шкіру від інфрачервоних променів, забезпечують захист на рівні клітинок і ДНК; чудово зволожують шкіру і збільшують регенерацію клітин.

Формула коштів лінії Sun заснована на Declar é src-complex ™ - це комплекс підвищує захисні функції шкіри, знижує її чутливість і пом'якшувальний шкіру.

Засоби Сонцезахисної лінії усувають сухість шкіри, попереджають лущення і зберігають стійкий і красивий загар. Після їх використання шкіра стає свіжою, оксамитовою і шовковистою.

Лінія Sun від Declare представлена ​​такими серіями:

Серія Sun sensitive – косметичні продукти для захисту від сонця з антивіковим ефектом. У серію Sun sensitive входять Sun Allergy Anti-Wrinkle Sun Protection Creams - сонцезахисні креми з SPF 10/20/30 з ефектом омолодження для тіла. Крему захищають шкіру від сонячних променів, забезпечують інтенсивне зволоження, і в результаті зберігають красу і м'якість шкіри, роблять шкіру невіроятно гладкою. Насолоджуйтеся сонцем із засобами Sun sensitive.

Серія Sun allergy – гіпоалергенні косметичні засоби для захисту від сонця з anti-age ефектом. Серія представлена ​​Sun Allergy Anti-Wrinkle Sun Protection Cream SPF 30 – сонцезахисним гіпоалергенним кремом SPF 30 з ефектом омолодження. Оскільки з кожним роком зростає кількість людей, які страждають від алергії на сонячні промені, фахівці Declar é розробили спеціальну гіпоалергенну серію для високого рівня захисту від агресивного впливу сонця. Засоби серії Sun allergy, крім захисного ефекту, не містять масел, а це значить, що будуть радувати тане легкою текстурою. Засоби серії прекрасно захищають шкіру від опіків, інтенсивно зволожують її і роблять неймовірно гладкою.

серія After Sun Sunset Care – засоби для догляду за шкірою після засмаги. Серія представлена ​​такими засобами:

        
  • Soothing & Moisturizing Body Lotion – зволожуючий і заспокійливий лосьйон після засмаги, що підтримує в шкірі фізіологічні процеси. Лосьйон заспокоює шкіру і оптимально зволожує після перебування на сонці. Активізує відновлення природного балансу вологи, попереджає раннє старіння шкіри, а також захищає від впливу вільних радикалів.
  •     
  • Soothing & Moisturizing Care Cream – зволожуючий і заспокійливий крем після засмаги. Має протизапальний ефект, підтримує фізіологічні процеси в шкірі, максимально зволожує шкіру і заспокоює її після перебування на сонці.

Серія Sun Sportive – сонцезахисні засоби без вмісту масел для активних жінок і чоловіків. Серія представлена ​​сонцезахисними безспіртовим лосьйонами Sun Sportive Oil-free Sun Protection Lotions з SPF 10/20 для активних людей. Ці лосьйони ідеально підходять для спортивних жінок і чоловіків. Засоби серії Sun Sportive чудово підходять для фітнесу на сонці. Вони не містять масел і тому вбираються миттєво і починають діяти. Засоби серії Sun Sportive мають зручну упаковку в тюбику, что є ще одним їх перевагою для тих, хто цінує швидкість і комфорт.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua