Антицелюлітна ванна з ефірними маслами


Надзвичайно ефективна і приємна процедура в боротьбі з целллітом – це антицелюлітна ванна з додаванням ефірних масел. Коли Ви насолоджуєтеся теплою водою у ванні, корисні речовини ефірних масел, додані у воду, посилено впливають на Ваш організм і фігуру. Ванни з аромамаслами не тільки сприяють схудненню, але також і позитивно впливають на зовнішність і організм в цілому – поліпшується стан шкіри і підсилює її пружність, зникають розтяжки, підвищується імунітет, покращується кровообіг, приходить в норму обмін речовин, виявляється протизапальну дію.

Для антицелюлітних ванн рекомендують використовувати ефірні масла апельсина, бергамота, лимона, неролі, мандарина, грейпфрута, рожеве, розмарину, сосни, ялівцю. Рекомендуємо використовувати ефірні масла від іспанської компанії Anubis (Анубіс), яка займає одне з лідируючих місць на ринку професійних косметичних засобів у всьому світі. Для створення ефірних масел компанія Anubis використовує сучасне обладнання, новітні наукові розробки, інноваційні технології, екологічно чисте сировину.

Ванни з ефірними маслами для усунення «апельсинової скоринки» можна приймати щодня, одночасно розслабляючись і покращуючи своє здоров'я. Але спочатку необхідно знати загальні рекомендації приготування та прийому ванн з ефірними маслами проти целюліту.

Готуючи антицелюлітну ванну, пам'ятайте, що ефірні масла не додаються прямо в воду. Спершу слід розчинити масла в маленькій посудині в невеликій кількості молока, висівок, меду або морської солі і вже цю суміш потрібно додати в ванну з теплою водою. Слідкуйте за тим, щоб температура води не перевищує 37-38 градусів. Попереднє змішування ефірних масел потрібно тому, що вони не змішуються з водою і залишаються на її поверхні. А молоко, висівки, мед і морська сіль допомагають розподілити ефірні масла по всій товщі води, що потім при прийомі ванни дає їм можливість контактувати з усім тілом.

Антицелюлітні ванни рекомендують приймати через 2-3 години після прийому їжі. Перед прийомом такої ванни, необхідно прийняти душ, але не з гелем для душу або милом, а використовуючи жовток яйця або висівки, і тільки лише потім приймати ванну. Фахівці рекомендують приймати антицелюлітну ванну 15-30 хвилин. Після прийому ванни обполіскуватися не обов'язково, при необхідності для того, щоб підбадьоритися, можна прийняти контрастний душ.

В кінці процедури необхідно відпочити 40 хвилин. Пам'ятайте, що після прийому антицеллюлитной ванни ні в якому разі не можна вживати спиртні напої. Для того щоб позбутися від «апельсинової скоринки» за допомогою прийому ароматичних ванн, слід пройти курс протягом 6-8 тижнів.

Представляємо Вашій увазі кілька рецептів антицелюлітних ванн:

1. Ванна для збільшення пружності шкіри, додання їй гладкості і позбавлення від целюліту: 7-9 крапель ефірного масла лимона розчиніть в морській солі і додайте у воду. Дану ванну необхідно приймати протягом 20 хвилин двічі на тиждень.

2. Ванна, яка регенерує шкіру, чудово живить її і ефективна в якості ліфтингу. Для приготування такої ванни необхідна основа – мигдальне масло. В 1 чайну ложку основи (мигдального масла) слід додати 8 крапель олії герані, по 10 крапель олії грейпфрута і ефірного масла бергамота , 3 краплі олії мускату або кориці, а отриману суміш з'єднати з 1 чайною ложкою меду. Мигдальне масло беруть за основу, оскільки в ньому чудово розчиняються інші масла.

3. Щоденна ванна для усунення целюліту: візьміть по дві краплі олії кипариса, ялівцевого масла, ефірного масла лимона, ефірного масла герані, масла чорного перцю, масла кропу солодкого і ефірного масла шавлії. Отриману суміш розчиніть в 30 мілілітрах базового масла. Після прийому такої антицелюлітної ванни необхідно прийняти прохолодний душ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua