AETO Botanica - унікальний догляд за волоссям і тілом на основі натуральних компонентів від Barex (Барекс)


AETO Botanica – це прогресивна косметична лінія від компанії Barex Italiana (Барекс), яка складається з унікальних засобів для догляду за волоссям, шкірою голови і тілом. Лінія AETO botanica є своєрідною «візитною карткою» торгової марки Barex. AETO Botanica – це натуральна лінія засобів і нескінченне джерело здоров'я для волосся від природи.

Для створення засобів лінії AETO Botanica використовують величезну кількість рідкісних і екзотичних рослинних компонентів, основна частина яких росте в екологічно чистих умовах під многи куточках світу: Африці, Гавайських островах, Далекому Сході, Австралії, флора яких різноманітна і особливо багата. Рослини для засобів лінії не вирощуються на плантаціях, вони виростають в дикій природі далеко від освоєних територій і проявляють лікувальні та відновлюють властивості.

Кожен засіб лінії AETO Botanica володіє натуральним, свіжим і ніжним ароматом, що надає благотворну антистресову вплив на емоційному рівні.

Що входять до складу засобів лінії AETO Botanica компоненти (морські водорості Кораліна оффіціналіс, екстракт бамбука, гібіскус ескулентус, масло бабасу, екстракт плодів манго, нигелла, єнотера, розмарин, лаванда, шавлія мускатний, оливкова олія) делікатно і дбайливо доглядають за волоссям, шкірою голови і тілом, з легкістю зцілюючи їх і повертаючи їм красу і здоров'я.

Завдяки незвичайній синергії між екстрактами Растіну, старовинними рецептами і останніми досягненнями науки, лінія AETO Botanica перетворює весь лікувальний потенціал соків, насіння і коріння рослин в чудові еліксири для здоров'я і краси волосся.

Упаковки засобів лінії AETO Botanica мають елегантний і стильний дизайн, який виконаний в приємній теракотово-зеленій колірній палітрі.

Лінія AETO Botanica від Barex представлена ​​сімома професійними засобами для відновлює догляду за шкірою голови і волоссям, а також двома продуктами для догляду за тілом:

1. Fortifying shampoo Bamboo & Yucca – зміцнює шампунь з екстрактом бамбука і юки, який призначений для ніжного миття волосся, які потребують Тім догляді.

2. Fortifying conditioner Bamboo & Hibiscus – бальзам-кондиціонер з екстрактом бамбука і гибискуса, призначений для ущільнення і зміцнення тонких і слабких волосся.

3. Fortifying Mask in tub Bamboo & Wild Mango – зміцнює маска з екстрактом бамбука і дикого манго, розроблена для шокового впливу на особливо ослаблені, зневоднені і хімічній обробці волосся.

4. Reviving Drops Bamboo & Seaweed Essences – відновлюють краплі з екстрактом бамбука і морських водоростей, призначені для зволоження, регенерації, зміцнення і захисту сильно ослаблених, пошкоджених і ламких волосся.

5. Fortifying oil Olive, Babassu & Jojoba – зміцнювальний масло з екстрактом оливи, бабассу і жожоба, призначене для ослабленого волосся, складається на 100% з природних натуральних компонентів.

6. Scalp De-toxer oil – екстракт масел екзотичних рослин, призначений для відновлення та догляду пошкодженої шкіри голови при наявності лупи, сухості, свербежу, чутливості або підвищеної жирності шкіри.

7. Barex Aeto Contouring Serum – зміцнює сироватка з екстрактом бамбука, що поєднує в собі стайлінгу і засіб для інтенсивного лікування сильно ослабленого волосся.

8. Body Creme – крем для тіла з екстрактами мірри, муру-муру, які живлять, зволожують, відновлюють шкіру і надають їй життєву силу.

9. Barex Aeto Body Shampoo – гель для душу з дорогоцінними екстрактами мірри, журавлини, пасифлори, створений в якості ніжного кошти для очищення тіла.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua