Використання ефірного масла апельсина


Майже всі люди на Землі люблять апельсини. Ці яскраво-помаранчеві фрукти не тільки дуже смачні і соковиті, але до того ще й надзвичайно корисні. Апельсини спочатку вирощували в Китаї. І тільки в XVI столітті вони потрапили в країни Європи і відразу ж стали популярними. Згодом апельсини стали використовувати в медицині, косметології та, звичайно, кулінарії. Крім цього вічнозелені апельсинові дерева стали вирощувати на плантаціях для того, щоб збирати смачні плоди, корисний сік і лікувальне ефірне масло.

Використання < a href="/catalogue/product/anubis-6020"> ефірного масла апельсина в медицині і косметології обумовлено його дуже корисними властивостями. Апельсинове масло можна приймати всередину, а також використовувати зовнішньо. Проте необхідно врахувати одну важливу деталь, що незалежно від виду прийому масла, воно повинно завжди бути натуральним. А якщо Ви хочете приймати масло апельсина всередину, то обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Чудова ефірне масло апельсина з екологічно чистої сировини виробляє іспанська компанія Anubis (Анубіс) – це Anubis Orange Oil.

Апельсинове ефірна олія широко використовується в косметології для освітлення пігментних плям, харчування та зволоження сухої шкіри, регенерації тканин і поліпшення кольору обличчя. Косметологи рекомендують додавати по 3 краплі олії апельсина на 10 г тоніка і крему для обличчя або крему тіла – це активізує синтез колагену і оновлення шкіри, підвищить пружність і еластичність шкіри, розгладить зморшки.

Також можна зробити унікальне миючий засіб зі звичайного шампуню, додавши в нього ефірну олію апельсина. Після використання такої суміші сухі волосся стане блискучим і набудуть чинності. Для цього потрібно додати в 10 г шампуню 7 крапель ефірного масла апельсина.

Ще одна величезна перевага ефірного масла апельсина – це те, що воно є відмінним помічником в боротьбі із зайвою вагою і целюлітом. Масло покращує циркуляцію крові і допомагає виводити токсини. Апельсинове масло рекомендують додавати у ванни, в кошти для масажу, а також приймати всередину. Якщо Ви бажаєте прийняти ванну з маслом апельсина, то додайте 1 ч. Л. масла в піну для ванни або морську сіль, і потім розчиніть у воді.

Антицелюлітне, що пом'якшує масажний засіб Ви можете приготувати самі з таких компонентів: на 10 г гліцерину додайте 5 крапель апельсинового ефірного масла. Даним засобом масажуйте проблемні зони шкіри. Крім усунення «апельсинової кірки», масаж з апельсиновим маслом рекомендується робити при ревматизмі, болях в суглобах і м'язах.

Ефірна олія апельсина чудово допомагає при хворобах порожнини рота і горла. Якщо додати на склянку теплої води кілька крапель олії апельсина, то вийде надзвичайно ефективний засіб для лікування стоматиту, пародонтозу, інфекцій дихальних шляхів. А якщо потрібно зняти запалення ясен, то тоді слід розвести апельсинове масло з теплою водичкою в співвідношенні 1: 1.

Якщо ефірну олію апельсина налити в аромолампу, то це буде прекрасною профілактикою простудних захворювань. Апельсинове ефірне масло сприяє підвищенню концентрації уваги і працездатності, допомагає позбутися страхів і переживань, безсоння і занепокоєння.

Аромат масла апельсина піднімає настрій, допомагає знайти душевну рівновагу, підбадьоритися і розслабитися. Також аромат ефірного масла апельсина надзвичайно подобатися дітям. Тому можете спокійно робити і для них аромолампи, але тільки за умови, що дитина досягла трирічного віку і у нього немає алергії.

Використання апельсинового масла всередину допоможе при лікуванні кишечника, шлунка, гіпертонії, безсоння, а також в боротьбі із зайвою вагою. Для прийому всередину масло потрібна додати одну його краплю в який-небудь напій. Таке застосування апельсіновог масла рекомендується 2 рази на день.

Також слід зазначити, що апельсинове ефірне масло можна використовувати тим, у кого є на нього алергічна реакція і у кого знижений тиск. Так що переконаєтеся перед використанням олії, що воно для Вас не протипоказане.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua