Правила правильного прийому ванни з сіллю


Кожна сучасна дівчина в своєму арсеналі краси має різноманітні засоби і дрібниці – це і всілякі флакончики з улюбленими парфумами, і баночки з лосьйонами і кремами, які покликані живити, зволожувати і захищати шкіру, волосся і нігті. Але з цього різноманіття просто не можна не виділити солі для прийняття ванн, які володіють цілющими і косметичними властивостями. В цій статті ми розповімо Вам про правила прийому ванни з сіллю.

Звичайно ж , лежачи в теплій ванні, яка ароматизована засобами з травами, екстрактами хвої, цитрусовими, отримуєш непередаване насолоду. А приймаючи ванну з сіллю, з огляду на її цілющий ефект, і дійсно можна розслабитися, поліпшити настрій, підняти життєвий тонус і зміцнити загальний стан здоров'я.

За основу для лікувальних солей для ванн взяті різноманітні витяжки лікарських рослин, ефірні масла і мікроелементи. Ці елементи при взаємодії з мінералами солі множать цілющі властивості і ефективність один одного.

Цілющий вплив на організм йде одночасно з декількох сторін. По-перше, проводиться сеанс ароматерапії: при вдиханні приємних ароматів йде розслаблення. По-друге, корисні речовини за рахунок широкої площі всмоктування легко проникають в організм крізь шкірні покриви. По-третє, ванна з використанням морської солі сприяє повному прогріванню організму. Також сіль для ванни проявляє чудовий косметичний ефект і сприяє тонізації шкіри.

Додавання солі в ванну допомагає поліпшити стан при остеохондрозі і артрозі. Також солі усувають порушення сечовивідних шляхів і шлунково-кишкового тракту. І це лише деякі цілющі можливості солей.

А для того щоб збільшити ефект від прийому ванни з мінеральними солями, необхідно знати деякі хитрощі правильного прийому ванни. Слідкуйте за тим, щоб у ванні температура води була не нижче 37 градусів. Однак і занадто гарячої вона теж не повинна бути, а то в іншому випадку весь лікувальний ефект зведеться до мінімуму сильним перегріванням тіла.

Приймаючи ванну з сіллю також слід стежити за часом. Спочатку процедура повинна бути не більше п'яти хвилин, а потім час можна поступово збільшувати до півгодини. Ароматизовану сіль для ванни необхідно вибрати саме з таким ароматом, який був би приємний, а то ефект від ароматерапії і ванни буде мінімальний, а Ви будете даремно дратуватися від неприємного запаху. Якщо Ви бажаєте усунути стрес, то аромати цитрусових і м'ятні запахи – це те що треба. Якщо ж у Вас проблеми з кістками і суглобами, то тоді наповніть ванну ароматами хвойних.

Дуже важливо звертати увагу на рівень концентрації мінеральної солі. При прийомі ванни стежте за тим, щоб кількість солі було приблизно 250 грам. Не перевищуйте обсяг солі в 300 грам. По закінченню прийняття ванни необхідно обполоснутися під душем для того, щоб уникнути негативного впливу на шкірні покриви залишилися солей. Після прийому ванни і ополіскування в душі, необхідно обов'язково відпочити 30 хвилин.

Радуйте своє тіло, експериментуйте, правильно приймаючи ванну з мінеральними солями з різноманітними улюбленими ароматами – і тоді нагородою для Вас стане прекрасний настрій і відмінне самопочуття.
Рекомендуємо використовувати солі для ванни від відомих торгових марок Saules Fabrika (Латвія), GUAM (Італія), Gli Elementil (Італія), Ahava (Ізраїль).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua