Використання ефірного масла іланг-ілангу


Іланг-іланг – це високе дерево з великими і ароматними квіточками жовтого, рожевого і блакитного кольору. Ця рослина вирощується на Мадагаскарі, Індонезії, Філіппінах і Коморських островах. Ефірна олія іланг-ілангу, яке отримують з квіток рослини, имее блідо-жовтий колір і яскравий квітковий аромат. Ефірна олія іланг-ілангу немнжко пряне на смак. Іланг-іланговое масло настільки великі властивості, що його активно використовують у народній медицині.

Вперше ефірне масло іланг-ілангу було отримано на Філіппінах в 1869 році. А через дев'ять років в 1878 році його представили на Всесвітній виставці в Празі, прикувавши увагу найвідоміших парфумерів того часу. У ХХ столітті вивчили і встановили лікувальний вплив іланг-ілангового масла. Воно благотворно впливає на діяльність серця, допомагає поліпшити кровообіг, позбавляє від задишки, знижує тиск, прибирає болю в шлунково-кишковому тракті, а також заспокоює і розслабляє.

іланг-іланговое масло називають еротичним маслом. Ефірна олія іланг-ілангу – одне з найкращих афродизіаків, які использут в ароматерапії. Масло надає гармонію в інтимні стосунки, сприяє збільшенню потяги і бажання, допомагає розслабитися. У жінок це масло знімає почуття невпевненості, дратівливість і дискомфорт під час менопаузи, а також усуває фригідність і нормалізує гормональний фон. У сильної статі масло іланг-ілангу збільшує сексуальний потяг і підсилює чоловічу силу, усуваючи імпотенцію.

Ефірна олія іланг-ілангу чудово впливає на жирну роздратовану шкіру, очищаючи її від відмерлих клітин, допомагаючи їй зберегти молодість і активізуючи відновлення клітин в глибоких шарах шкіри. Іланг-іланговое масло має омолоджуючий, тонізуючим, дезінфікуючу дію. Це масло рекомендується використовувати для лікування вугрового висипу, екземи та дерматозів. Масло іланг-ілангу живить клітини шкіри. Також дуже корисно ісполбьзовать масло для лікування пошкодженого і ослабленого волосся. Якщо його додавати в шампунь, то волосся стане сильніше й густіше, а коріння міцніше. Іланг-іланговое ефірне масло чудово зміцнює нігтьові пластини.

Це масло дуже часто застосовують для насичення аромату в косметичних і парфумерних засобах. Після використання таких коштів, вишуканий аромат іланг-ілангового масла залишається на тривалий час на шкірі.

Представляємо Вам кілька рецептів використання ефірного масла іланг-ілангу в домашніх умовах:

1. Для усунення занепокоєння і хорошого сну приготуйте суміш з пари крапельок іланг-ілангового масла і трьох крапельок масла лемонграсс. Отриману суміш налийте в аромалампу і застосовуйте за одну годину до сну. Ця процедура корисна і для дітей.

2. Для додання собі впевненості і звільнення від комплексів налийте в аромалампу суміш 2 крапель олії іланг-ілангу, 1 краплю олії грейпфрута і 1 краплю масла лаванди.

3. Для дітей дуже корисно аромасмесь, яка допомагає позбутися від примх і сприяє спокійним заняттям: дві краплі іланг-ілангового масла, 3 краплі валер'янки і 2 крапельки масла пальмарози. Цю суміш налийте в аромалампу.

4. Для того щоб зміцнити нігті необхідно змішати 1 чайну ложку ефірного масла іланг-ілангу з 1 чайною ложкою олії мигдалю. Суміш слід нанесьті на нігтьові пластини і масажувати до вбирання.

5. Для того щоб усунути болі в серці необхідно зробити теплий компрес з 5 мл нерафінованої олії і 5 крапель олії іланг-ілангу – і прикласти його на область серця.

6. Ефірна олія іланг-ілангу можна додавати в різні косметичні засоби для того, щоб їх збагатити. Наприклад, візьміть 10 мілілітрів крему для нормальної шкіри і капніть в нього по 2 крапельки масел іланг-ілангу, < a href="/catalogue/product/anubis-6019"> м'яти і лимона. Для харчування і тонізації шкіри в крем рекомендується додавати по 2 крапельки масел іланг-ілангу, пачулі і грейпфрута.

7. Надзвичайно ефективно робити ванночки для обличчя:

        
  • для нормальної шкіри рекомендується змішати по 1 крапельці масел іланг-іланг, лимона і м'яти;
  •     
  • для стомленої шкіри добавтьте в воду по 1 краплі олії іланг-ілангу, грейпфрута і Леве.

8. Чудовий ефект дає маска для обличчя, яка живить і знімає втому шкіри. Для цього візьміть 10 мл олії звіробою і в нього додайте кілька крапель олії іланг-ілангу і по одній краплі неролі, лимона і м'яти.

9. Ефірна олія іланг-ілангу можна використовувати і для лікування волосся. Для цього готуються маски, які втираються в волосся і потім змиваються водою через 1 годину:

        
  • для зміцнення жирного волосся змішайте 10 мл олії жожоба, 20 мл виноградного масла, одну краплю березового масла і по парі крапельок масел іланг-ілангу, розмарину і масла бей;
  •     
  • для додання сили ламким і сухим волоссю візьміть по 10 мл олії жожоба, масла авокадо і масла макадамії. Ці масла змішайте з такою сумішшю: по 2 краплі іланг-ілангового масла, масла розмарину, масла аїр і по одній краплі масел берези, бий, ромашки;
  •     
  • для харчування забарвлених або сухого волосся робиться особлива маска: потрібно розм'якшити стиглий авокадо, перемішати його з 3 краплями олії іланг-ілангу, 2 крапельками масла аїру і 1 краплею олії ромашки. Цю маску слід наносити на волосся на 20 хвилин.

10. Для того щоб позбутися від безсоння потрібно в ванну додати чотири крапельки масла мирра, три краплі олії бергамоту і краплю олії іланг-ілангу.

11. Також можна приготувати самостійно еротичні духи для того, щоб спокусити партнера і розкрити в ньому пристрасть і чуттєвість. Для цього потрібно взяти 10 крапель масла-основи без аромату. Далі в основу слід додати одну з таких сумішей:

        
  • 3 краплі олії сандалу, по 2 краплі масел іланг-ілангу і кедра, 1 крапелька масла пачулі;
  •     
  • по три крапельки масел іланг-ілангу і троянди, по 2 краплі сандалового і мускатного масел;
  •     
  • 3 краплі олії іланг-ілангу, по 2 крапельки масел сандалу і пальмарози, 1 крапля пачулієве масла;
  •     
  • по 3 крапельки масел іланг-ілангу і лиметта, 1 крапелька трояндової олії.

Рекомендуємо Вам використовувати ефірна олія іланг-ілангу Ylang-Ylang Oil від Anubis (Іспанія).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua