Як підібрати засіб від зморшок навколо очей


Будь-яка представниця прекрасної статі може випробувати легкий шок, дивлячись на своє відображення в дзеркалі, побачивши там першу зморшку. В основному перші зморшки з'являються в області навколо очей, оскільки там шкіра тонка і ніжна. Щоб Ви не відчували шоку, дивлячись в дзеркала, і завжди милувалися собою, ми вирішили розповісти Вам, як правильно забрав засіб від зморшок навколо очей.

Шкіра навколо очей являє собою саму помітну область, тому неможливо уникнути боротьби зі зморшками. У цій зоні мало підшкірного жиру і підтримують тканин. Так як м'язи обтягують очну западину в черепі, то вони не мають опори і, таким чином, легко розтягуються. Навколо очей дуже ніжна дерма набагато тонше, ніж на інших ділянках обличчя. Тим паче, шкіра тут піддається особливим навантаженням: безперервне моргання, пріщуріваніе від короткозорості або сонця, мімічні рухи від радісних і сумних емоцій. Перші зморшки можуть з'явитися вже після 18 років, а в 25 років може з'явитися ледь помітна сіточка зморшок, яку називають «гусячі лапки». А причина появи зморшок на шкірі – це зниження еластину і колагену, а також уповільнення вироблення гіалуронової кислоти в підшкірному шарі.

Як раз в молодому віці закладається основа майбутнього зовнішнього вигляду жінки. В молодості проявляються вікові видозміни: дрібні зморшки, припухлості, темні кола і набряки. Все це є природним процесом, який обумовлений структурою шкіри в області навколо очей. Хоч ми і не здатні поміняти будова шкіри, але зате ми здатні відсунути перші ознаки старості в далеке майбутнє.

Косметологи рекомендують вже в молодому віці починати використовувати гелі і креми для області навколо очей. Ці кошти суттєво уповільнюють утворення зморшок. Їх слід наносити двічі на день після вмивання. А якщо ж Ваші очі схильні до набрякання або Ви носите лінзи, то тоді краще користуйтеся гелями.

Для того щоб перевірити, наскільки Ваша шкіра вогруг очей пружна і свіжа, підійдіть до дзеркала і візьміться за шкіру кінчиками пальців, далі легенько відтягніть шкіру і відпустіть. Якщо вона миттєво розгладиться, то це ідеальна шкіра навколо очей, для якої підійдуть легкі зволожуючі креми. Але якщо розгладиться поступово і повільно, то тоді потрібно інтенсивне зволоження – використання спеціальних засобів.

Звичайно ж, підбираючи засоби для шкіри навколо очей, потрібно звертати особливу увагу не тільки на тип шкіри, але також і на вік. Наприклад, жінкам, яким вже за 40, потрібно віддавати перевагу засобам, підстав на концентрованих речовинах, які грають не останню роль в оновленні та регенерації еластину і колагену. Ці речовини мають здатність заповнювати ділянки між волокнами, а також повертати пружність шкірі навколо очей. А молодим жінкам краще використовувати кошти з фруктовими і рослинними екстрактами з натуральними маслами. Якщо ж Вам більше 30, то можна користуватися не тільки гелями і кремами, але і масками для шкіри навколо очей, оскільки після них розгладжується шкіра, зникають пігментні плями і набряки.

В будь-якому віці потрібно наносити на шкіру живильний крем або гель, який містить біологічно активні компоненти, екстракт алое, ефірні масла, рослинні пептиди. Засоби для шкіри навколо очей слід наносити від внутрішнього кута ока по верхньому століттю до зовнішнього куточка ока, вбиваючи кінчиками пальців в шкіру. Наносити потрібно дбайливо і акуратно, зайве не розтягуючи шкіру.

Крем для шкіри навколо очей повинен відповідати певним вимогам:

        
  • бути не надто жирним, по-уникнення набряків;
  •     
  • бути не надто липким, щоб не розтягувалася шкіра;
  •     
  • мати нижче концентрацію активних речовин, ніж крем для обличчя, по-уникнення алергічних реакцій;
  •     
  • рівень PH крему повинен бути дорівнює рівню PH сльози, щоб не дратували очі.

Пам'ятайте, що кошти по догляду за шкірою навколо очей слід підбирати індивідуально. Нігогда не надійтесь на кого-небудь, оскільки у всіх різна структура шкіри.

Найчастіше зморшки навколо очей з'являються при сухому типі шкіри. Саме тому необхідно подбати про її зволоженні і купити зволожуючий крем, який слід наносити вранці на повіки після очищення шкіри. Днем необхідно використовувати крем, заснований на коллагене, і наносити його двічі протягом дня. А перед сном необхідно нанести на шкіру навколо очей крем з маслом обліпихи, а підсилити ефект можна прийомом вітамінів Е і А. також бажано користуватися масками для шкіри навколо очей з червоною ікрою, але лише 2 рази в тиждень.

Якщо ж у Вас шкіра схильна до подразнення і чутлива, то використовуйте гелі без ароматів і барвників. краще використовувати креми в упаковці з дозатором або в тубах з гігієнічних міркувань. Але якщо крем буде в баночці, то тоді обов'язково використовуйте шпатель, а не палець, – це допоможе виключити потрапляння в крем шкідливих бактерій і продовжити його термін придатності.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua