Відкрий для себе ритми моря з лінією Thalasso Rythme De La Мer від GUAM (ГУАМ)


Thalasso Rythme De La Мer (Ритми моря) – це нова лінія засобів таласотерапії, що виникла завдяки багаторічній активній роботі італійської торгової марки GUAM (ГУАМ) в області використання незліченних ресурсів моря в косметичних засобах. Однією з численних магічних складових моря є Ритм моря і його величезна загадка …

Ритм моря виражається в хвилях – один день вони неспокійні, на інший – плавні і м'які, на третій день – пінисті, а через кілька днів – убаюкивающие … Але не потрібно говорити надто багато про море – необхідно тільки уявити собі узбережжі океану, звідки і походять прославлені водорості GUAM.

Засоби нової лінії Thalasso Rythme De La Мer, кКроме водоростей GUAM, засновані ще і на нових компонентах, таких як:

1. Euglena gracilis – одноклітинні мікроводорості, які зараховуються до зелених водоростей, які більше всіх багаті хлорофілом.

2. Papavero delle dune (лат. Назв. Glaucium flavum) – мачок жовтий. Це трав'яниста багаторічна рослина, належали до сімейства макових. Він росте на піщаних берегах моря, галечниках, рідше на щебністих і скелястих схилах, які звернені до моря. Після останніх наукових досліджень, було доведено ефективність застосування в косметології екстракту мачка жовтого. Екстракт мачка жовтого має здатність стимулювати розщеплення жирових клітин, сприяє збільшенню пружності шкіри, знижує набряклість тканин.

3. Alga Clorella Vulgaris – екстракт хлорели звичайної, яка є прісноводної зеленої водорості. Екстракт хлорели містить амінокислоти, полісахариди, протеїни, ліпіди, вітаміни А і групи В, йод і мінеральні солі. Екстракт надає відновлюючу, вітамінізірующее і зволожуючу дію.

Засоби лінії Ритми моря засновані тільки на тих інгредієнтах, які відповідають опису – «еудермальний». Останнім часом цей термін став особливо поширеним в косметології. Він складається з двох слів Стародавньої Греції - eu в перекладі означає «добре», «дуже» і derma – «шкіра». Косметичні засоби, в описі яких міститься термін «еудермальний», особливо рекомендовані для чутливої ​​шкіри, оскільки вони містять ті інгредієнти, які дуже дбайливо доглядають за шкірою.

В лінію Thalasso Rythme De La Мer від GUAM входить таке ідеальний засіб для догляду за чутливою шкірою, як Масло для душа Olio Doccia. Це масло для душа при зіткненні з вологою шкірою перетворюється в піниться ніжне молочко, делікатно очищає тіло. Завдяки вмісту особливих водоростей, масел бабассу і оливи, масло активно регенерує, живить і зволожує шкіру.

Ще одним ідеальним засобом для догляду за чутливою шкірою, яке входить в лінію Ритми Моря є сіль-гель для душу Bagno Doccia. Рясна і м'яка піна сіль-гелю ніжно і дбайливо очищає шкіру, виявляє пом'якшувальну і зволожуючу дію. Засіб збагачене морськими мікроелементами, завдяки яким шкіра заряджається життєвою силою. Спеціально підібраний склад сіль-гелю перетворить повсякденне прийняття душу в справжню насолоду свіжістю і принесе відмінне самопочуття.

Для інтенсивного харчування та зволоження шкіри в лінію Thalasso Rythme De La Мer від GUAM був включений інтенсивно зволожуючий крем для тіла Crema Corpo. Крем має делікатну текстуру, яка вбирається швидко. Крем огортає шкіру відчуттям комфорту і ніжним ароматом. Крем Ритми Моря заряджає шкіру життєвою силою, активізує обмінні процеси в епідермісі, тонізує, відновлює і підтягує шкіру. При систематичному використанні крему, шкірі повертається пружність, ніжність і м'якість. Крем Crema Corpo також запобігає утворенню розтяжок і вікові зміни. Ефективність крему увелічмвается після прийняття душу або ванни.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua