Eye Contour - лінія засобів для контуру очей від Declare (декларує)


Контур очей потребує особливого і самому делікатного догляду. Саме тому швейцарська компанія Declare (декларує) розробила лінію засобів для догляду за контуром очей – Eye Contour. Засоби лінії засновані на гіпоалергенної формулою, яка підходить навіть самій чутливій шкірі.

Засоби лінії Eye Contour наповнюють шкіру навколо очей вологою, підтягують і оживляють її. Активні дренирующие інгредієнти – масло макадамії і екстракт морських водоростей, які живуть в ущелинах океану на глибині понад 3 км, зменшують набряклість і темні кола під очима. Також до складу засобів лінії Eye Contour від Declare входить гіалуронова кислота, чудово поєднувати з шкірою. Вона ніколи не викликає на шкірі подразнення і алергії. Гіалуронова кислота зберігає природну зволоженість шкіри навколо очей, а також сприяє більш тривалого дії біологічно активних інгредієнтів, які входять до складу засобів.

Завдяки засобам лінії Eye Contour від Declare, Ваші очі будуть випромінювати красу і молодість.

Для демакияж для шкіри навколо очей в лінію Eye Contour був включений м'який очищуючий крем Gentle Eye Make-up Remover. Цей крем можна використовувати для всіх типів шкіри. Воно проявляє швидкодіючий ефект. Gentle Eye Make-up Remover дуже делікатно видаляє мейк-ап з зони навколо очей, не дратуючи шкіру. Цей м'який крем є ідеальним засобом для зняття будь-якого макіяжу, навіть водостійкого. Його можна використовувати жінкам, які носять лінзи. Воно чудово знімає напругу, а також освіжає шкіру навколо очей.

Для зняття макіяжу в лінію Eye Contour від Declare також було включено двофазний засіб Bi-Phase Sensitive Eye Make-up Remover. Це ніжний лосьйон з пантенолом і гіалуроновою кислотою. Лосьйон делікатно і дуже ретельно видаляє будь-яку декоративну косметику з шкіри навколо очей. Це засіб не дратує і не сушить шкіру навколо очей. Чудово підходить будь-якого типу шкіри і тим, хто носить лінзи. Лосьйон має пом'якшувальний ефект, освіжає шкіру і знімає напругу.

Для відновлення шкіри навколо очей фахівці Declare розробили відновлює гель-контур Revitalising Eye Contour Gel. Гель-контур володіє ніжною прозрачнрй нежирної текстурою. Він прекрасно відновлює шкіру навколо очей і освіжає її, а також зменшує кола і знімає набряклість під очима, зволожує і тонізує шкіру. Також гель-контур робить шкіру навколо очей більш пружною і еластичною, розгладжує дрібні зморшки і запобігає формуванню нових. Ще гель виявляє лифтинговое вплив на шкіру.

Для зміцнення і підтяжки контуру очей в лінію Eye Contour був включений спеціальний крем Eye Contour Firming Cream. Цей зміцнюючий крем виявляє підтягаючий і релаксуючий ефект. Ніжний крем містить в своєму складі гіалуронову кислоту і високоефективний екстракт вівса, які живлять і освіжають шкіру навколо очей, забезпечують глибоке зволоження, надають шкірі еластичність, повертають молодість і виправляють вікові зміни. Eye Contour Firming Cream наповнює шкіру навколо очей життєвою силою. Має антиоксидантну дію. Пройшовши посилений курс, ваша шкіра навколо очей знайде пружність і гладкість.

Для боротьби з мімічними зморшками в лінію Eye Contour від Declare був включений спеціальний крем Nutrilipid Wrinkle Diminish Eye Treatment, відповідний для нормальної і сухої шкіри. Крем проти мімічних зморшок інтенсивно доглядає за контуром очей, пом'якшує мімічні лінії і зморшки, надає шкірі еластичність. Також крем збільшує тонус шкіри, зменшує глибину & ​​laquo; гусячих лапок», зупиняє найперші ознаки старіння, прибирає мішки і круги під очима, попереджає їх формування. Базується на спеціальному комплексі, який має лікувальну дію, надає пружність шкірі, прекрасно розгладжує її, усуває втому і напругу. Nutrilipid Wrinkle Diminish Eye Treatment – ідеальне нічний засіб, а також засіб для холодної пори року.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua