Anti-cellulite modelling treatment - антицелюлітна моделює лінія засобів на основі червоних водоростей від Anubis (Анубіс)


Іспанська компанія Anubis (Анубіс) випускає унікальну антицелюлітну моделює лінію засобів Anti-cellulite modelling treatment, яка заснована на червоних водоростях. Препарати цієї лінії розроблені для корекції целюліту і зменшення обсягів на проблемних зонах. Засоби забезпечують тривалий і швидкий ефект.

Лінія засобів Anti-cellulite modelling treatment заснована на такому активному інгредієнті як LipoLimit Factor (ЛіпоЛіміт Фактор). LipoLimit Factor являє собою комбінацію форсколина (речовина, яку отримують з унікального екстракту тропічної м'яти, виявляє липолитический ефект завдяки активізованою ліпазі), екстракту рускусу (проявляє протинабрякову і детоксикаційну дію, стимулює активність ліпази, а також покращує ощелачіваніе жирів) і L-аргініну, який покращує кровообіг і лімфовідтік.

До складу засобів лінії Anti-cellulite modelling treatment також входять пептиди йодированного колагену, розгладжують і зволожують шкіру, а сам йод сприяє спалюванню жирів і виведенню зайвої рідини з тканин, активізує метаболізм клітин. Ще один високоефективний компонент, який входить до складу засобів даної лінії, це екстракт червоних водоростей, який розщеплює жирові відкладення, проявляє дренажну дію.
Лінія Anti-cellulite modelling treatment від Anubis збагачена також деякими екстрактами:

        
  • екстрактом плюща, який зміцнює і тонізує судини, знижує проникність мембран клітин і капілярів, запобігає накопиченню надлишкової рідини, зміцнює і підтягує шкіру;
  •     
  • екстрактом зеленого чаю, який активізує обмінні процеси, виведення продуктів ліполізу і розщеплення жирів. Також цей екстракт є сильним антиоксидантом, він заспокоює, зволожує, знімає запалення, протистоїть вільним радикалам.

Лінія Anti-cellulite modelling treatment представлена такими засобами:

1. Anti-Cellulite Lipo-Reducing Emulsion – це антицелюлітна ліпоредуцірующая емульсія, яка володіє розігріваються ефектом. Емульсія містить комплекс діючих компонентів, які активізують циркуляцію крові, володіють зміцнює, липолитическим і тонізуючу дію.

2. Anti-Cellulite Cryo-Modelling Emulsion – кріомоделірующая антицелюлітна емульсія, що володіє охолоджуючим ефектом. Емульсія заснована на комплексі діючих компонентів, які активізують мікроциркуляцію крові, проявляють охолоджуючу, дренажний, тонізуючий і зміцнюючий дію.

3. Chitty L Emulsion – антицелюлітна емульсія з L-карнітин, який активізує метаболізм клітин, сприяє розтраті жиру в як основне джерело енергії. Емульсія проявляє антицелюлітну, дренажний, липолитическое, що розігріває і тонізуючу дію.

4. Bio Anti-Cellulite – антицелюлітний концентрат, який надає зміцнюючу, антицелюлітний, дренажний, липолитическое дію. Засноване на комбінації рослинних висококонцентрованих екстрактів. Концентрат збагачений екстрактом пухирчастого фукуса – це водорість, яка містить йод у високій концентрації, мінерали, вітаміни і протеїни. концентрат можна використовувати в поєднанні з електропроцедурами.

5. Red Seaweed Anti-Cellulite Modelling Concentrate – моделює антицелюлітний концентрат, який активізує кровообіг, сприяє розщепленню жирів, стимулює метаболізм клітинок, посилюючи одночасно виведення надлишкової рідини і токсинів з тканин.

6. Red Seaweed Anti-Cellulite Modelling Cream – моделює антицелюлітний крем ніжної текстури. Він залишає на шкірі приємне відчуття прохолоди за рахунок високої концентрації активних компонентів. Крем стимулює ліполіз, сприяє виведенню продуктів ліполізу і токсинів, активізує периферичний кровообіг, ліквідує целюлітні вузли, протидіє відкладенню жиру, додає силуету стрункості, підтягує, пом'якшує і розгладжує шкіру.

7. Cold Emulsion – охолоджуюча емульсія гелеобразной консистенції, яка проявляє охолоджуючий і заспокійливий ефект. Емульсія збагачена маслом неролі, ментолом, екстрактом евкаліпта і камфори. Володіє розслаблюючим, тонізуючу, антисептичну і зміцнює дією, стимулює метаболізм і оксигенацію тканин, нормалізує кровообіг, тонізує і зміцнює стінки судин, виводить токсини, продукти обміну і надлишкову рідину.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua