Прискорюємо ріст волосся


Багато шукають способи стрімкого росту волосся, але не всі їх знаходять. Сьогодні ми розповімо Вам, що необхідно робити для того, щоб волосся росло дуже швидкими темпами. Для цього слід знати деякі правила, які посприяють початку цього процесу.

Наприклад, продукти, які Ви вживаєте в їжу, впливають на якість волосся і на їх зростання. Тому якщо Ви будете їсти здорову їжу і пити велику кількість чистої води, то тоді Ви вирішите свою проблему на 80%. Так Ви попередьте випадання свого волосся і вони почнуть рости набагато швидше. Відрощувати здорове волосся – це те ж саме, що прагнути до формування здорового тіла. У цій статті Ви знайдете прості рекомендації, які допоможуть знайти здорове тіло і густі довге волосся.

безспірне, довгі, густі, розкішні, блискучі і здорове волосся, звичайно ж свої, а не нарощені штучно, – це об'єкт гордості будь-якої представниці прекрасної статі. Довговолосих жінок чоловіки завжди проводжають захопленими поглядами. Зараз в моді довге волосся. Тому якщо Ви не бажаєте ходити з штучно нарощеними волоссям, а віддаєте перевагу своїм, природним, то в першу чергу Вам необхідно подбати про їх здоров'я, а також про їх інтенсивному зростанні.

Для того щоб волосся стали більш швидко рости, необхідний багатий раціон мінералів і білків, які надходять в організм разом з продуктами харчування. Вони є в молоці, молочних продуктах, сирі, сирі, свіжих овочах, крупах, горіхах і мигдалі. Для стрімкого зростання і здорового розвитку волосся дуже корисно вживати в їжу такі продукти: зелені овочі, фрукти, пророщені зерна пшениці, мед – вони все посприяють зміцненню волосся зсередини.

Постарайтеся уникати продуктів, багатих на холестерин. Це Вам дозволить зберегти здоровими волосся і шкіру. Зазвичай холестерин спостерігається в м'ясі тварини. Тому краще вживайте в їжу соєві боби, рибу і сирі овочі. Готувати їжу найкраще на пару або просто запікати в духовці. Така здорова їжа піде на користь не тільки волоссю, але також і зміцнить організм, благотворно позначиться на травних органах.

Обов'язково стежте за тим, щоб волосся не зневоднюється. Для цього потрібно вживати мінімум 14 склянок чистої води в день – вона допоможе зберігати вологу у волоссі і прискорить, тим самим, процес росту волосся. Пити краще всього очищену або мінеральну воду. Не потрібно зловживати міцним чаєм і кавою, оскільки вони негативно впливають на стан волосся і шкіри.

Для швидкого росту волосся і для здоров'я організму незамінними також жирні кислоти. Вони зазвичай є в жирній рибі (тунці і лососеві), соняшниковій олії, лляній олії, а також насінні кунжуту і гарбуза.

Необхідні і продукти, які багаті вітамінами групи B. Вітаміни групи B є в цвітній капусті і грибах. Чудово посилює ріст волосся вітамін С. Він міститься в цитрусових і помідорах. Також для прискорення росту волосся потрібно приймати вітамін Е. Цим вітаміном багаті зародки пшениці, оливкова і рослинне масло.

Для стимуляції росту волосся рекомендують використовувати суміш мигдального та касторової олії. Цю суміш необхідно регулярно втирати в шкіру голови. Суміш мигдалевої і касторової олії здатна творити чудеса – вона стимулює розвиток сильних волосяних фолікул.

Також приголомшливий ефект проявляє маска з реп'яхової олії. Ще дивним чином збільшує ріст волосся масло обліпихи, але блондинкам його не рекомендують використовувати, оскільки воно може дати жовтизну освітленому волоссю.

Пам'ятайте, що на здоров'я і ріст волосся дуже сильно впливають і засоби по догляду за волоссям (шампуні, бальзами, маски і т.д.). користуйтеся засобами тільки від перевірених торгових марок, оскільки вони стежать за якістю своєї продукції.

Для прискорення росту волосся рекомендуємо використовувати спеціальні засоби, наприклад:

1. Crexepil DeLuxe Forte Lotion №3.4.1 від Simone (Іспанія) – лосьйон Крексепіл ДеЛюкс форте, який розроблений для зменшення випадання волосся і стимуляції їх росту. Лосьйон заснований на комплексі активаторів росту волосся.

2. GinSeng (concentrated) Active Tonic від Angel Professional (Франція) – активний тонік з екстрактом женьшеню, який складається на 97% з активних природних речовин, має могутній вплив, яке стимулює ріст волосся.

3. Amino S Hair & Scalp Tonic від Carlton (Німеччина) – тонік для відновлення текстури волосся і шкіри голови. Тонік справляє інтенсивну лікувальну вплив на волосся, стимулює їх зростання, дарує силу волоссю.

4. Polipant Complex від Dikson (Італія) – комплекс з плацентарних і рослинними екстрактами, рослинними протеїнами, який активізує зростання здорових і красивих волосся, блокує їх випадання, покращує власний стрижень, усуває лупу, тонізує шкіру голови і волосся.

Ці прості рекомендації позбавлять Вас від бажання наростити довге волосся. Якщо Ви будете їх дотримуватися, то Ваше волосся зміцняться, знайдуть шовковистий і здоровий вигляд, стануть більш швидко рости.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua