Як правильно доглядати за тонкою шкірою обличчя


Про правила догляду за шкірою обличчя написано сотні книг, в яких представлено тисячі різних рекомендацій. Але як же розібратися в них? У цій статті ми расскроя Вам кілька найдієвіших секретів по правильному догляду за тонкою шкірою особи.

По-перше, власницям тонкої шкіри потрібно систематично робити глибоке очищення. Дуже актуальне використання пілінгових коштів по догляду за шкірою в anti-age програмах. Просто після 25 років сповільнюється процес поновлення клітинок, в результаті чого шкіра стає сірою, втомлена на вигляд, з'являються зморшки. Під час пілінгу видаляється шар відмерлих клітин, а молоді клітини отримують можливість інтенсивно рости. В результаті шкіра стає свіжою і чистою.

Також більшість косметологів рекомендують робити пілінг перед нанесенням масок – це допомагає збільшити їх ефективність. Обов'язково пам'ятайте, що власницям тонкої і чутливої ​​шкіри слід використовувати пілінгові кошти, до складу яких входять штучні отшелушивающие мікрогранули, оскільки вони, на противагу від натуральних абразивних частинок, мають рівну поверхню, не травмують епідерміс.

По-друге, жінкам з тонкою шкірою обов'язково потрібно тонізувати шкіру. Багато жінок нехтують регулярним використанням тоніка. Однак тонік дозволяє ретельніше очистити пори, а також робить більш сприйнятливою шкіру до наноситься надалі кремам. Тому надзвичайно важливо правильно підібрати крем для шкіри обличчя.

Також власницям тонкої шкіри потрібно включити в раціон харчування висівки, так як в них містяться у великій кількості вітаміни групи В, дефіцит яких визівает проблеми зі шкірою. Також подрібнення зерна виводять шлаки з організму і нормалізують роботу кишечника, але ж всі знають, що проблеми з кишечником – це одна з основних причин жахливого стану шкіри.

Дуже важливо для тонкої шкіри правильне умивання. Потрібно вмиватися тільки прохолодною водою, тому що гаряча вода суху шкіру робить ще суші, а жирну – ще жирніше, вона збільшує пори і розширює кровоносні судини. Оптимальним варіантом є умивання в холодну пору року водою до 30 градусів, а в теплу пору року водою до 25 градусів.

Обов'язково для умовно слід використовувати миючі засоби для особи за типом шкіри. А для догляду за шкірою, що в'яне краще використовувати антивікові миючі засоби, так як вони не тільки очищають шкіру, але і борються з віковими змінами.

Кращим косметологом для тонкої шкіри є також сон. Саме під час сну оновлюються клітки шкіри. Всі відновлювальні процеси в організмі в основному проходять від опівночі до четвертої години ночі. І тому для того щоб організм налаштувався на оздоровлення, потрібно бажано міцно спати вже о 24.00.

Також для краси тонкої шкіри необхідно пити зелений чай, оскільки він містить понад триста корисних речовин. Якщо пити дві-три чашки чаю в день, то підвищиться імунітет, виведуться токсини, а кров насититься антиоксидантами. Вже давно екстракт зеленого чаю успішно використовується в косметології. Він є в складі найефективніших антивікових засобів для шкіри.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua