Мікроклітинна лінія для обличчя від GUAM (ГУАМ)


Мікроклітинна лінія від GUAM (ГУАМ), яка заснована на фітопланктоні GUAM і очищеної морській воді – це ідеальна пропозиція для догляду за шкірою обличчя.

Фитопланктон GUAM, очищена морська вода, комплекс фітоекстрактів і глина роблять цю лінію засобів бездоганною! Засоби Мікроклітинна лінії від GUAM володіють підтвердженим антивіковим ефектом.

Фитопланктон GUAM – це одноклітинні унікальні морські водорості, Котира мають діаметр 2-3 мікрона. Ці водорості вирощують в спеціальних умовах. Коли їх кількість доходить до 3,5 млрд на 1 міліметр води, то тоді водорості скрупульозно відбирають і далі використовують для виробництва різноманітних засобів цієї лінії. Фітопланктон GUAM багатий рослинними оліями і амінокислотами Мікроводорості мають високий вміст білка, мінеральних речовин, вітамінів А, Е, С і вітамінів групи В. Така унікальна комбінація вітамінів чудово захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, яке викликає процес передчасного старіння шкіри, також активізує в клітинах обмінні процеси, стимулює вироблення колагену, допомагає підтримувати тонус, пружність і еластичність шкіри.

Входить до складу засобів Мікроклітинна лінії від GUAM очищена морська вода являє собою концентрат мінеральний солей і унікальних мікроелементів (кальцій, калій, йод, магній, бромід і сірка).

В 50 мілілітрах крему для особи міститься понад 150 тисяч Мікроклітинна морських водоростей GUAM.

Завдяки багатству активних речовин і олігоелементи, фітопланктон GUAM разом з очищеною морською водою чудово збагачують шкіру обличчя поживними компонентами, які так потрібні для її нормального функціонування. Також вони глибоко зволожують шкіру, гарантують вражаюче і швидкий результат, відновлюють тон, колір і здорове сяйво шкіри обличчя.

Через один тиждень испльзование коштів Мікроклітинна лінії від GUAM шкіра обличчя стане більш сяючою і молодий (результати підтверджені клінічними дослідженнями).

Мікроклітинна лінія GUAM представлена ​​такими унікальними засобами:

1. Мікроклітинний денний крем Crema Giorno – вирівнює колір шкіри обличчя, активно зволожує її і надає сяйво. Крем стимулює клітини епідермісу, запобігає утворенню нових зморшок і розгладжує існуючі.

2. Мікроклітинний нічний крем Crema Notte – активно бореться із зморшками, зволожує шкіру і живить навіть дуже глибокі її шари. Після використання крему кількість зморшок зменшується, а сама шкіра набуває рівний, здоровий колір і сяйво.

3. Мікроклітинний ліфтинг-крем Crema Lifting – проявляє моментальний підтягаючий ефект. Він зволожує і розгладжує шкіру, бореться активно зі старінням, проявляє антивікове дію.

4. Мікроклітинна поживна сироватка для обличчя і шиї Microcellulaire Siero Olio Secco Viso Nutriente – відновлює і живить шкіру, робить її пружною і еластичною. Сироватка зменшує дрібні зморшки і зволожує епідерміс. Після використання засобу шкіра стає еластичною, сяючою, м'якою.

5. Мікроклітинний контур-крем для повік Crema contorno occhi – легка консистенція крему миттєво виявляє ліфтинг-ефект. Контур-крем бореться з формуванням мімічних зморшок, прибирає мішки під очима. тонка шкіра під очима знаходить м'якість, зволоженість, тонус.

6. Мікроклітинна зволожуюча крем-маска Micro Moisturizing – забезпечує глибоке зволоження навіть сильно сухий і збезводненої шкірі. Після використання маски шкіра сяє, має здоровий колір і стає увлаженной на тривалий час.

7. Мікроклітинна крем-маска для обличчя в серветках Microcellulaire Fogli d'Alga – чудово підтягує шкіру обличчя і устаняет сліди втоми. Крем-маска насичує шкіру корисними речовинами, які підтримують її молодість і тонус. Маска глибоко зволожує і оздоровлює шкіру, зменшує «гусячі лапки».

8. Мікроклітинна гликолевая маска для обличчя Glico Mask 20 – заснована на альфа-гідроксикислоти, які сприяють оновленню шкіри. Після використання маски шкірі повертається тонус і еластичність, вона стає гладкою.

9. Мікроклітинний крем від зморшок Актив Плюс Microcellulaire anti-age Plus Active Antirughe - проявляє відновлювальний ефект завдяки що входять до складу молекул кисню. Крем бореться з вільними радикалами і уповільнює фотостаріння шкіри.

10. Мікроклітинний живильний крем від зморшок Crema Viso Nutriente-Antirughe – заснований на величезній кількості біокатівних компонентів. Навіть найглибші шари шкіри отримують харчування, за рахунок спеціальної системи доставки інгредієнтів. Крем володіє антивіковим ефектом, зокрема бореться із зморшками.
11. Мікроклітинна засіб для корекції мімічних зморшок Microcellulaire MicroFILL – розроблено спеціально для догляду за тими зонами, де найчастіше виникають глибокі мімічні зморшки. В основі кошти лежать методи природного омолодження.

12. Мікроклітинний комплекс для усунення набряків і темних кіл навколо очей Microcellulaire MicroCOMPLEXE – ефективно усуває сліди перевтоми і стресу. Засіб має антиоксидантим і дренажним ефектом.

13. Очищаюча маска БіоЕколоджіко BioEcologico Maschera Sulfurea – усуває з шкіри забруднення і нормалізує роботу сальних залоз. Маска звужує пори і знімає запалення, відновлює сяйво шкіри.

14. Мікроклітинний відбілюючий крем Microcelluliare Сrema cogico dipalmitato – уповільнює вироблення меланіну і відбілює пігментні плями. Крем заснований на альфа-гидрокислоти, лимонної, койевой, оцтової, огіркової та гліколевої кислотах, які живлять і зволожують шкіру, відновлюють в клітинах обмін веществ.Крем полірує шкіру і регенерує епідерміс.

15. Мікроклітинна перша очищаюча маска для обличчя First Mask – очищає ніжно від забруднень шкіру і видаляє її ороговілий шар за рахунок спеціальних мікрогранул. Після використання засобу шкіра стає свіжою та оксамитовою, набуває здоровий колір.

16. Мікроклітинний очищающий крем для обличчя Marine Creme – заснований на заспокійливих, поживних і пом'якшуючих компонентах, які ніжно видаляють забруднення і мейк-ап з шкіри обличчя і декольте, зберігаючи при цьому природний баланс епідермісу.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua