Як усунути шрами після прищів


Прищі доставляють всім чимало прикрих моментів: вони псують нам настрій, надають нам закомплексованості. А в такі моменти ми хочемо від життя лише одного – скоріше врятуватися від ненависних прищів. На сьогоднішній день в арсеналі косметологів багато методів, які допомагають прибрати будь-які косметичні вади. Але, на жаль, багато жінок і чоловіки з якихось причин не можуть дійти до косметологів і приймаються за самостійне лікування прищів. Але дуже часто, позбувшись від прищів, у тих, хто займався самолікуванням, виникає інша неприємна проблема – шрами після прищ. У цій статті ми розповімо Вам про те як можна позбутися від них.

Від прищів залишаються різні сліди і в залежності від їх зовнішнього вигляду потрібно підбирати лікування. Наприклад, якщо шрами від прища є «западання», то найефективніший метод їх усунення – це контурна пластика. Суть такої процедури полягає у введенні в місці «западання» під шкіру гелю, який вирівнює поглиблення. Гель вводиться за допомогою микрошприца. Залежно від самого гелю і реакції організму на нього ефект може триматися від 1 року і до 5 років.

Якщо шрами після прищів виступають над шкірою, то тоді їх слід видаляти радиохирургическим методом. В цьому випадку омертвілі шари шраму знімають до того часу, поки не його зрівняють з поверхнею решти шкіри. Але у цього методу є один недолік – він не на довгий час, ефект тримається кілька років, оскільки з часом рубцева тканина відроджується. А для того щоб уповільнити відновлення рубцевої тканини, після процедур зазвичай змащують поверхню рубця спеціальними мазями. Нанесення мазей потрібно поєднувати з ультразвуковим фонофорезом, що займає багато часу.

Але якщо після прищів видно невеликі і неглибокі шрами, то тоді їх можна згладити за допомогою пілінгів. До складу таких пілінгів входять різноманітні кислоти різної концентрації. Кислоти випалюють верхній шар шкіри разом з нерівностями і шрамами. Великою популярністю користується Peeling Visage Vitalisant від Jean D'Arcel (Франція - Німеччина) – це оздоровлюючий пілінг, який ретельно очищає шкіру, видаляє омертвілі клітини і забруднення, а також вирівнює рельєф шкіри. Після застосування цього пілінгу шкіра стає м'якою і бархатистою.

Багато косметологи рекомендують для устаненія невеликих шрамів від прищ використовувати Сироватку для особи від Botlux (Франція), оскільки вона володіє потрійним впливом: комплекс ВХА (8%) чудово розгладжує зморшки і покращує контур особи; живильні і відновлюють речовини усувають дрібні недосконалості шкіри, зволожують і регенерують її; арбутин покращує колір шкіри.

Ще одним ефективним засобом від невеликих шрамів від прищів є New Even 50/30 від Anubis (Іспанія) – це пілінг для інтенсивного відновлення шкіри, до складу якого входить 50% АНА-кислот: гліколева, яблучна, лимонна, винна і молочна. Комплекс альфа-гідроксикислот відлущує і зволожує шкіру, підвищує її здатність утримувати вологу, покращує бар'єрні властивості епідермісу, активізує проліферацію базальних кератиноцитів, синтез колагену і ГАГ.

Але буває і так, що вищенаведені способи дають незначне поліпшення зовнішнього вигляду шкіри. Причиною цього можуть бути занадто глибокі шрами. У цьому використовують лазерну шліфовку особи. але перед цією процедурою дуже важливо провести профілактику пігментообразованія для того, щоб місце колишнього рубця в зимовий період не біліло, а в жарку погоду – НЕ темніло і не червоніло.

Якщо шрами після прищів запущені, то тоді на їх лікування знадобиться більше часу. Всі перераховані вище процедури проявляють унікальний естетичний ефект, оскільки вони є новітніми методиками боротьби навіть з дуже запущеними шрамами від прищів.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua