Усуваємо целюліт за допомогою апельсинового масла


В наші дні стало дуже популярним використання в косметології ефірних масел. Кожне з масел має свій вплив на організм – одні розслаблюють, інші тонізують, а треті позбавляють від депресії і піднімають настрій. Наприклад, ефірна олія солодкого апельсина проявляє розслабляючий ефект і легко знімає стрес. Більшість косметологів встановили, що ефірне апельсинове масло має унікальні властивості: він справляє тонізуючу вплив на шкіру, покращує місцевий кровообіг, а також бореться з проявами целюліту. Так, саме целюліту! Якраз масло апельсина найчастіше використовується для усунення «апельсинової скоринки» і до того ж неймовірно ефективно.

Апельсинове масло покращує настрій, устаняет незліченні симптоми депресивних розладів, примножує загальний імунітет організму. Також ефірне масло апельсина підвищує пружність шкіри, запобігає її пересихання і стабілізує жировий обмін в клітинах шкіри. А якщо наносити апельсинове масло на шкіру під час прийняття сонячних ванн, то в результаті можна придбати привабливий загар.

Для устаненія целюліту існує кілька рецептів з використанням ефірного масла апельсина. Представляємо найдієвіші з них:

1. Збагачуйте антицелюлітні косметичні засоби апельсиновим маслом.

Якщо Ви вже користуєтеся антицеллюлитними засобами, то ефект буде просто вражаючим. Для цього слід додати 3-5 крапель олії апельсина в антицелюлітний засіб безпосередньо перед втиранням в шкіру.

2. Обгортання з апельсиновим маслом.

Якщо Ви боретеся зі своєю «апельсинової скоринкою», то Ви, напевно, знаєте безліч рецептів різноманітних обгортань. Всі знають, що обгортання – це досить приємна і ефективна процедура, наслідок якої видно вже через вісім-десять використань, які проводилися через день. Одним з найефективніших антицелюлітних обгортань є медове обгортання з використанням апельсинового масла. Для такого обгортання необхідно змішати 2 ст. ложки меду і 5 крапель олії апельсина. Така суміш чудово виводить з організму токсини і шлаки, активізує і підсилює обмін речовин.

3. Ванна з ефектом розслаблення.

Найпростішим і доступним методом впливу на целюліт є додавання декількох крапель олії апельсина в ванну з теплою водою. А отримати ще більший ефект можна, якщо комбінувати апельсинове масло з іншими ефірними маслами цитрусових: мандарина, лимона або грейпфрута. Прийняття ванни з маслом апельсина або сумішшю різних масел повинно тривати приблизно двадцять хвилин. При цьому не потрібно прикладати ще якісь додаткові зусилля. Потрібно просто лежати у ванній і отримувати задоволення від аромату. Використовувати таку антицелюлітну процедуру потрібно через день протягом місяця.

4. Масаж з ефірною олією апельсина.

Антицелюлітний масаж в основному потрібно робити після очищення шкірних покривів і прийняття контрастного душу. Зрозуміло, апельсинове масло в чистому вигляді для масажу не застосовується. Його слід додавати в масажний крем або самому в домашніх умовах приготувати антицелюлітний масажне масло за таким рецептом: змішайте 2 ст. ложки розігрітого оливкового або мигдального масла з 3 краплями масла апельсина, 3 краплями масла грейпфрута і 2 краплями масла лимона. Після того як цитрусові масла розчиняться в маслі-основі потрібно відразу використовувати таку суміш для масажу. Масажне масло, приготоване в домашніх умовах, не призначене для зберігання.

Якщо Ви в боротьбі з горбистої шкірою будете комплексно використовувати вищенаведені рецепти і не будете забувати про збалансоване харчування і помірних фізичних навантаженнях, то тоді Ви досить швидко позбудетеся від целюліту.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua