Як правильно підібрати косметичні засоби курцеві


У прихильників куріння кожна затяжка сигарети залишає на обличчі слід. І тому багато жінок задаються питанням про те, як правильно підібрати косметичні засоби, щоб зовнішність не видавала захоплення до нікотину?
Звичайно ж, найкраще просто кинути палити. Напевно, Ви не раз дивувалися, помітивши, як через кілька місяців змінюються подруги, у яких зав'яло особа від куріння. Шкіра обличчя набувала неймоверний колір! Замість набряку блідості з'являлася квітуча рожевість!

Але якщо у Вас поки немає сил відправити шкідливі сигарети в ігнор, то тоді Ви можете мінімізувати шкоду від них з допомогою спеціальної косметики.

Речовини, які містяться в сигаретному димі, руйнують волокна колагену, знижується пружність шкіри, з'являються передчасні зморшки. Також стають крихкими судини на обличчі, що в результаті призводить до порушення мікроциркуляції крові, виникають судинні " зірочки ". У курців особа стає землистого відтінку, а під очима показуються набряки і круги. З такими проблемами явно необхідно щось робити.

А нейтралізувати вплив тютюну допоможуть кислородосодержащие косметичні засоби, які омолоджують шкіру і стимулюють метаболізм. Креми і маски для обличчя з колагеном збільшать пружність шкіри, а кошти з биофлавоноидами допоможу зміцнити стінки судин, надавши їм еластичності.

У жінок, що палять шкіра обличчя втрачає набагато швидше свої захисні функції, вона стає гіперчутливій до ультрафіолетових променів, що в результаті призводить до виникнення передчасних зморшок і пігментних плям. Тому якщо Ви курите, то обов'язково використовуйте креми і гелі по догляду за шкірою обличчя з УФ-фільтром. Також косметологи рекомендують прихильникам сигарет використовувати відбілюючі маски (наприклад, Brightening Moisturizing Mask від Declare (Швейцарія) або Маска відбілююча лінія від Peggy Sage (Франція)). Збільшують захист від зовнішніх впливів і креми, які в своєму складі містять вітамін F.

Також сигаретний дим уповільнює обмінні процеси, що дуже сильно псує колір шкіри обличчя. Тому косметологи всім курцям рекомендується робити 1-2 разів на тиждень очищають маски з блакитної і зеленої глини. Такі маски м'яко видаляють з поверхні шкіри ороговілі клітини, що в подальшому допомагає корисним речовинам з кремів проникати безперешкодно в дерму. Великою популярністю користуються такі маски, як Очищаюча маска із зеленою глиною для жирної і комбіноірованной шкіри від Peggy Sage (Франція), що очищає маска для обличчя Purifying Mask від Swissclinical (Швейцарія), грязьова маска із зеленою глиною Terramask Green від Miriam Quevedo (Іспанія).

Для того щоб освіжити шкіру курця слід також користуватися пілінгами для особи, оскільки вони видаляють верхній шар шкіри, мабуть надаючи гладкість і здоровий колір шкіри обличчя.

Звичайно ж, сигаретний дим впливає і на шкіру навколо очей. Статистичні дослідження показали, що куріння збільшує на 82% кількість зморшок навколо очей! Та й нікого не прикрашають неминучі темні кола під очима. Що ж можна зробити з цим?

Для того щоб скоротити зморшки в куточках очей косметологи рекомендують користуватися так званої активної або дермокосметику. Такі креми для догляду за шкірою навколо очей проникають глибоко в шкіру, активно зволожуючи і живлячи її, сповільнюючи процеси старіння.

Тютюнові вироби містять безліч токсинів, від яких не встигає позбавлятися організм. Ось вони і є основною причиною появи характерних кіл під очима. Тому для того щоб позбутися від них, потрібно використовувати спеціальні косметичні засоби, наприклад, гель від темних кіл під очима Regard Delicieux від Phytomer, гель для шкіри очей Gel Beaute des Yeux від Jean D'Arcel, крем-догляд під очі Eye Contour від Swissclinical.

Губи також страждають від куріння, оскільки вони часто стискають сигарету. Губи втрачають форму, а навколо них виникають різкі зморшки, які надають особі злий вираз. Справитися з такими проблемами допоможуть спеціальні засоби по догляду за губами, а також гіалуронова кислота, наприклад Renovar Hyaluron Pur від Jean D'Arcel, оскільки вона відновлює матрикс дерми.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua