Догляд за хімічно завитими волоссям


Завивка волосся – це найдавніше мистецтво. У стародавні часи жінки для того, щоб стати красивіше, завивали локони, змащуючи їх глиною для пружності. Варто зазначити, що на сьогоднішній день хімічна завивка є сильний стрес для волосся. Тому дуже важливо доглядати за хімічно завитими волоссям для того, щоб зцілити їх і зберегти на більш тривалий час.

Структура волосся під впливом спеціального препарату змінюється дуже сильно в негативну сторону. Вони стають більш сухими і тонкою. А для того щоб відновити своє волосся після хімічної завивки необхідно величезне бажання і навички догляду за ними. У перукарні після процедури Вас повинні проконсультувати, розповісти про те, як правильно доглядати за зачіскою, а також підібрати засоби, які підходять для вашого волосся.

Перукарі не рекомендують мити волосся після хімічної завивки протягом двох днів. також волосся з завивкою не бажано витягувати, накручувати на бігуді, укладати феном. Якщо дотримуватися таких рекомендацій, то можна зберегти пружність завитків на більш тривалий термін.

Не використовуйте для догляду та укладання хімічно завитого волосся кошти, призначені для прямого волосся, оскільки вони роблять волосся важче і розпрямляють їх. Причиною ламких і посічених волосся після хімічної завивки є мікротріщини, які з'явилися на стрижнях волосся. Тому за волоссям після процедури завивки потрібно доглядати загладжується засобами.

На сьогоднішній день на косметичному ринку представлений величезний вибір засобів для догляду за волоссям з хімічною завивкою. При їх підборі слід звернути увагу на напис на упаковці, на якій має бути написано, що вони призначені для волосся, які схильні до хімічних впливів, тому що кошти для звичайних волосся, швидше за все, не забезпечать належний догляд ослабленим волоссю.

Кожній представниці прекрасної статі, яка пройшла процедуру завивки, необхідно придбати для догляду за своїми кучерями спеціальний комплекс косметичних коштів. Цей комплекс повинен складатися з шампуню, бальзаму або кондиціонера, які містять живильні, зволожуючі, пом'якшує і відновлюють компоненти. Завиті волосся необхідно мити в теплій воді, але обов'язково дати до миття воді відстоятися для того, щоб позбутися від зайвих солей.

Також для догляду за волоссям після хімічної дії потрібно використовувати відновлюють маски, оскільки вони містять такі корисні речовини як протеїни шовку, кератин, колаген, пантенол. Рекомендуємо використовувати такі маски для волосся:

1. Маска B-84 Repair Mask For Colour-Treated Hair від Dikson (Італія);
2. Маска " Стійкість кольору " для фарбованого волосся і волосся з хімічною завивкою з маслом абрикосових кісточок Joc Care від Barex (Італія);
3. маска для волосся з завивкою Okara Repairing Treatment Mask for Permed Hair від Rene Furterer (Франція).

Для відновлення волосся чудовий ефект роблять спеціальні ампульні кошти. Рекомендуємо ампули для зміцнення волосся Бежеві Professional Fiale Rinforzante Fascia Avorio від Keramine H (Італія) або сироватку в ампулах для глибокої реконструкції слабкого волосся Cauterization Serum від Alfaparf (Італія).

Для укладання хімічно завитого волосся використовуйте живильний мус або пінку, які надають відновлювальний вплив на волосся.

Для хімічно завитого волосся згубними можуть бути зовнішні впливи: морська вода, сонце і вітер. Тому постарайтеся не мочити волосся, плескаючись в море, довго не перебувати на вітрі і на спекотному сонці.

Не рекомендується фарбувати волосся відразу ж після процедури хімічної завивки. Слід почекати 2-3 тижні. Але якщо сильно треба змінити колір волосся, то придбайте для цього тонують кошти. Хімічно завиті волосся необхідно розчісувати гребінцем з рідкими зубами.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua