Pure Balance - лінія засобів для жирної та комбінованої шкіри від Declare (декларує)


Однією з найсерйозніших проблем жирної та комбінованої шкіри є зайва секреція сальних залоз, акне, камедони і розширені пори. Саме для такої шкіри швейцарська компанія Declare (декларує), яка створює косметичні засоби класу люкс, розробила лінію засобів Рure Вalance.

Засоби лінії засновані на екстракті гамамелісу, мати-й-мачухи, які чудово регулюють виділення шкірного жиру, зменшують блиск жирної шкіри, знижують схильність до утворення вугрів і звужують пори. Фитокомплекс запобігає появі запалень. Засоби лінії Рure Вalance чудово очищають шкіру, матируют її і покращують колір обличчя. Систематичне використання коштів лінії допомагає ліквідувати ознаки роздратування, почервоніння і лущення. Засоби лінії Рure Вalance проявляють антисептичний ефект.

Лінія Рure Вalance від Declare представлена ​​такими шістьма засобами. Для очищення жирної та комбінованої шкіри в лінію був включений очищающий гель Purifying Cleansing Gel, який чудово знімає макіяж, видаляє з шкіри надлишки жиру і ороговілі клітки епідермісу. Гель чудово регулює рівень шкірного сала і вологи, знижує чутливість шкіри, а також володіє терпкою дією.

Щоб закінчити процедуру очищення в лінію Рure Вalance включили матирующий антисептичний лосьйон Matifying & Astringent Toner, який проявляє миттєвий матирующий ефект. Лосьйон створений на безспіртовим основі. Він чудово очищає шкіру, позбавляючи її від надлишку жиру. Лосьйон має антисептичну і легковяжущім дією, в результаті чого звужуються пори. Також цей унікальний лосьйон адаптує шкіру обличчя до негативних агресивних дій навколишнього середовища, при цьому надаючи їй максимальний комфорт.

Для інтенсивного зволоження жирної та комбінованої шкіри фахівці Declare створили ультра легкий матирующий крем Matifying Hydro Cream. Крем має антисептичну і заспокійливий ефект. Крем чудово звужує пори, покращує мікроциркуляцію крові і тон шкіри обличчя. Крем отменнорегулірует мікрофлору шкіри, збільшує імунітет шкіри і стимулює регенерацію клітин. Захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. В результаті систематичного використання крему шкіра стає чистою і знаходить ніжну матовість.

Також в лінію Рure Вalance для догляду за жирною і комбінованою шкірою входить нормалізує крем Skin нежирної текстури Normalizing Treatment Cream. Цей крем знімає запалення, нормалізує роботу сальних залоз, чудово звужує пори, має протизапальну, противірусну, антиоксидантну і тонізуючу дію, стимулює оновлення клітин шкіри. Також крем чудово відновлює рівень РН шкіри обличчя, попереджає її передчасне старіння і формування перших зморшок.

Для спеціального додаткового догляду за жирною і змішаною шкірою фахівці Declare розробили балансуючий флюїд Sebum Reducing & Pore ​​Refining Fluid, який регулює виділення шкірного сала. Флюїд знижує схильність шкіри до утворення вугрів, швидко прибирає надлишки жиру, знімає запалення, звужує пори, усуває блиск і стимулює мікроциркуляцію. В результаті використання балансуючого флюїду шкіра набуває ніжний матовий відтінок, стає здоровою і свіжою на вигляд.

Для лікування і профілактики жирної шкіри швейцарські лабораторії розробили концентрат регулює жирність шкіри Pure Balance Skin Normalizing Ampoule, який збагачений активними речовинами, глибоко проникаючими в шкіру. Концентрат усуває шкірний жир, розгладжує, пом'якшує і зволожує її. Цей унікальний концентрат чудово очищає шкіру, надаючи їй матовість. Виявляє антисептичний ефект, усуває висипання і попереджає поява нових. Кількість камедонів зменшується, гояться ранки. Структура і колір шкіри поліпшується.

Спробуйте засоби лінії Рure Вalance від Declare – і Ваша жирна шкіра буде випромінювати красу, молодість і здоров'я!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1000 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1000 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua