Догляд за сухою шкірою повік


Уявіть, шкіра повік тонше в чотири рази, ніж на зап'ясті. У шкірі повік немає жирової основи і мало сальних залоз. І при всьому цьому половина мімічних м'язів знаходиться навколо очей. І деякі з цих м'язів скорочуються на день по сто тисяч разів! Тому не дивно, що саме очі першими і видають наш вік. Проте, це можна подолати!

Власне через особливості будови шкіри століття очі називають дзеркалом душі, яке чуйно й чітко передає всі наші емоції. Однак ці особливості і дають початок раннього в'янення шкіри. Через те, що відсутня жирова основа, шкіра повік швидко стоншується і втрачає пружності. В результаті того, що мало сальних залоз, шкіра повік перестає утримувати вологу і протидіяти несприятливому впливу навколишнього середовища, тому шкіра повік стає сухою.

А якщо ще до вище перерахованого додати майже безперервне скорочення мімічних м'язів, то стає зрозуміло, що без дбайливого ставлення до шкіри століття і посиленого догляду за нею просто неможливо зберегти молодість очей! Тим паче, що ніжній шкірі повік потрібні особливі процедури і спеціальні косметичні засоби.

Перше, що потрібно забезпечити шкірі вік, – інтенсивне зволоження. А особливо це потрібно сухій шкірі очей. Бажано, щоб гидратирующие властивість мав не тільки крем для шкіри навколо очей, а й засіб для зняття макіяжу. До речі, суху шкіру навколо очей очищати можна тільки лише спеціальними очисними засобами для шкіри повік, яка видаляють пил і макіяж, не розтягуючи шкіру. Чудово знімають макіяж і зволожують суху шкіру повік такі кошти:

1. Micellar Water Eye Makeup Removal Solution від Phytomer (Франція) – лосьйон для зняття макіяжу з очей. Засіб не залишає плівки і відчуття жирності на шкірі. Надає зволожуючу і заспокійливий дії, а також живить і зміцнює вії.

2. Eyes and Lips Make up Remover від Nee Make Up (Італія) – рідина для зняття макіяжу з очей і губ, яка делікатно знімає будь-який макіяж, навіть водостійкий, не залишаючи жирної плівки. Має гипоаллергенную формулу. Доглядає за делікатною шкірою повік.

3. Vital Line Make-Up Remover Gel For Eyes and Lips від Anubis (Іспанія) – гель для зняття макіяжу з повік та губ, який ніжно знімає макіяж з делікатної шкіри. Гель містить бетаїн, що дозволяє інтенсивно пом'якшувати і зволожувати епідерміс. Не містить масел і спирту.

Очищуючий засіб найкраще наносити на ватяні диски, оскільки вони не мають ворсинок, як вата, що вбереже ніжну шкіру повік від роздратування. Для зняття макіяжу з шкіри навколо очей Вам знадобиться чотири диска. Два з них потрібно покласти на нижні повіки під вії, а два – на верхні, при цьому закривши очі. Потім слід почекати дві хвилини, поки туш і тіні розчинятися, і видалити їх, пересуваючись зверху вниз (НЕ прибирайте диски під очима, так Ви уникнете потрапляння на шкіру декоративної косметики). Залишки макіяжу потрібно прибирати за допомогою ватної палички: на верхніх століттях необхідно рухатися від внутрішніх кутів очей до зовнішніх, а на нижніх століттях необхідно рухатися в зворотному напрямку.

Після зняття макіяжу обов'язково потрібно нанести на суху шкіру повік зволожуючий крем. Щоб не пошкодити ніжну шкіру навколо очей, крем слід наносити поплескували легкими рухами. Як тільки Ви навчитеся правильно доглядати за шкірою повік, не розтягуючи її і не натискаючи, то тоді Ви уникнете пересушування шкіри і відстрочити поява зморшок.

Рекомендуємо для зволоження сухої шкіри повік використовувати крем-гель для шкіри навколо очей Eye Contour Fluid від Fresh Look (Ізраїль ), оскільки натуральний склад кошти забезпечує делікатний догляд за шкірою повік, а також чудово насичує її вологою, усуваючи сліди втоми і зморшки. Що входять до складу крем-гелю амінокислоти і ліпіди ефективно зволожують суху шкіру, а мальва, зелений чай і сентелла зміцнюють її структуру, зберігаючи молодість.

Якщо у Вас шкіра навколо очей не тільки суха, а ще й чутлива і набрякає, то тоді рекомендуємо використовувати зміцнюючий крем для контуру очей Eye Contour Firming Cream від Declare (Швейцарія), оскільки цей крем має релаксуючим і підтягуючим дією. Ще цей крем збагачений високоефективним екстрактом вівса і гіалуроновою кислотою, які забезпечують сухій шкірі століття глибоке зволоження, живлять і освіжають її, надають еластичність, повертають назад процеси старіння, коректуючи вікові зміни. Крем має сонцезахисний фільтр (SPF 4).

Обов'язково стежте за тим, щоб кошти для догляду за шкірою навколо очей містили сонцезахисні фільтри, оскільки тонка шкіра повік часто не здатна самостійно протидіяти ультрафіолету. І також стежте, щоб косметичних засобів для повік було небагато, оскільки надлишок поживних речовин дуже небезпечний.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua