Як правильно робити макіяж великих очей


Кожна представниця прекрасної статі, роблячи макіяж своїх очей, бажає досягти єдиної мети – за допомогою декоративної косметики додати погляду виразність і яскравість. На сьогоднішній день існує величезна кількість різновидів макіяжу, які допомагають зробити очі трошки більший або дрібніше, підкоригувати розріз очей, приховати наявні природні недосконалості і підкреслити природні особливості.

Але як же правильно робити макіяж великих очей? Власниці великих очей повинні підходити до макіяжу з особливою обережністю, оскільки в результаті надмірного нанесення підводки, тіней, туші і олівця замість яскравих і виразних очей може вийти результат, на який не розраховували.

Найчастіше великі очі, на жаль, бувають далеко не ідеальними: або круглими, або опуклими. Саме тому потрібно дотримуватися певних правил, роблячи макіяж таких очей.

Для макіяжу опуклих очей слід використовувати тіні темних відтінків, які необхідно наносити на верхню повіку, починаючи від заснування війок і до складки. Власницям великих опуклих очей не рекомендується наносити тіні світлих відтінків і з перламутром, оскільки вони додадуть очам ще більшої опуклості. Тому нанесіть на середину століття найтемніші відтінки тіней і розтушуйте їх, прямуючи до зовнішнього кута ока. Потім візьміть олівець для повік темного відтінку і прорисуйте їм нижню повіку.

Для макіяжу великих круглих очей можна скористатися порадами для макіяжу опуклих очей. Однак існують деякі відмінності: на верхні вії необхідно нанести туш, а нижню повіку слід затемнити тільки за допомогою темного олівця. А для того щоб надати круглим очам більш довгасту форму необхідно промальовувати контур нижньої повіки за кордон очі.

Існують деякі прості правила, які дозволяють підкреслити і виразність, і глибину великих очей. Наносяться підведенням або олівцем плавні лінії повинні бути гранично тонкими і витонченими, тобто майже непомітними. Тіні слід використовувати темного відтінку, які найбільше підходять до кольору очей. Тіні рекомендується наносити на центр рухомого століття, а далі їх потрібно поволі розтушувати, виходячи за межі століття. Пам'ятайте, що глибину і розкіш великих очей підкреслити можуть тільки лити тіні темних тонів!

Якщо ж Ви хочете «розкрити» візуально погляд, то тоді можете скористатися пастельними або світлими відтінками тіней, але в цьому випадку рекомендується на внутрішні куточки очей нанести трошки тіней.

Також багатьох власниць великих очей цікавить питання про те, як правильно нафарбувати великі очі, але при цьому не виглядати зухвало і без смаку? Щоб цього не сталося необхідно дотримуватися ще кількох правил.

Великі очі матимуть досить неприродний вигляд, якщо на вії нанести надто багато туші. Тому власницям великих очей рекомендується наносити туш одним шаром і лише на верхні вії. Але якщо ж у Вас світле волосся і природа Вас нагородила світлими віями, то тоді туш необхідно наносити на верхні і нижні вії, але теж одним шаром.

Роблячи макіяж очей необхідно також враховувати контур брів. Великі очі гармоніюють з широкими бровами, а тонесенькі, як нитка брови псують навіть професійний мейк-ап. Тому для великих очей прекрасним обрамленням стануть широкі брови з акуратною формою, які слід підфарбувати олівцем для брів на тон темніше, ніж природний колір.

Дівчатам з великими очима небажано робити яскравий макіяж очей, але зате можна виділяти яскравими квітами губи, що стане чудовим доповненням. Можна використовувати будь-яку техніку і будь-яку колірну палітру помад, проте відтінки помади не повинні бути світлих кольорів.

І нарешті, пам'ятайте, що за допомогою грамотного макіяжу великих очей можна підкреслити ніжність, красу, глибину і неповторність очей. Однак при цьому не обов'язково наносити занадто багато декоративної косметики.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua