Крем-ліфтинг - альтернатива пластичної хірургії


З роками в нашому організмі неминуче відбуваються процеси, які змінюють стан і зовнішній вигляд шкіри. Змінюється форма обличчя, шкіра починає потроху провисати, стає в'ялою, втрачає пружності, зморшки стають все більш вираженими, а повіки опускаються через повісанія шкіри. Звичайно ж, все це псує не тільки зовнішність, а й настрій. Тому в цьому випадку потрібно терміново вживати якісь заходи.

Багато хто думає, що проблему можуть вирішити лише введення спеціальні препаратів під шкіру або пластична хірургія. Але це далеко не так . Гідною альтернативою цим радикальним методам на ранньому етапі є косметичні засоби з ліфтинг-ефектом. Ця косметика безпечна і доступна за ціною.

Сучасні креми з ліфтинг-ефектом використовуються на різних ділянках тіла і обличчя. На сьогоднішній день на косметичному ринку представлені креми для відновлення контуру обличчя, ліфтінгові кошти для шиї і зони декольте, засоби для підтяжки повік, а також ліфтинг системи для сідниць, стегон і живота, які активно борються з целюлітом і жировими відкладеннями.

Косметичні засоби з ліфтинг-ефектом діляться на денні та нічні. Вони існують вигляді крему, гелю або підтягувала маски. Після використання комплексу засобів вже через кілька тижнів помітно підтягується шкіра, вона стає пружною і гладенькою, розгладжуються зморшки, стає чіткіше овал обличчя. Ліфтингові кошти, крім своєї спрямованості на усунення вікових змін, виявляють ще й чудовий регененерірующій ефект. Після їх використання активізуються захисні функції шкіри – і вона починає працювати активно самостійно.

Перший засіб для ліфтинг, яке починають набувати, – це крем для шкіри навколо очей, оскільки в області очей часто зморшки з'являються задовго до появи інших вікових змін. Це в основному пов'язане з активною мімікою. На століттях шкіра постійно відчуває навантаження, крім того, що ми сміємося, жмуримося, хмуримося, безперервно розтягуючи її, непомірну кількість рідини породжує припухание.

Якщо у Вас суха шкіра повік, то тоді використовуйте крем з ліфтинг-ефектом, але якщо жирна, то тоді засіб з гелевою текстурою. Ліфтингові кошти для повік часто ґрунтуються на витяжках з лікарських рослин, екстрактах чорниці, насіння подорожника, петрушки. Також до складу засобу для очей можуть входити світловідбиваючі частинки, які дозволяють візуально зробити сяючими очі і усунути зморшки.

А ось ліфтинг-засоби для моделювання фігури потрібно використовувати в поєднанні з дієтою і спортивними тренуваннями. Само по собі лифтинговое засіб не дасть явних результатів. А якщо використовувати його в комплексі, то тоді воно допоможе під час схуднення не обвіснуть шкірі і зберегти її пружність і тонус. Підтягує засіб чудово діє після процедури масажу.

Для підтяжки овалу обличчя потрібно використовувати комплексну програму, яка включає молочко, маску і крем. Після використання молочка для швидкої допомоги шкірі потрібно нанести маску, яка бути експрес-методом відновлення пружності шкіри, а далі вже слід нанести підтягаючий крем (денний або нічний). Комплексна програма допомагає усунути не тільки зморшки, а й вирішити супутні проблеми – усунути почервоніння і роздратування, зволожити шкіру, відновлюючи її гідроліпідний баланс.
Будь-який засіб з ефектом ліфтингу повинно містити комплекс певних компонентів, гарантують його ефективність, а саме:

        
  • гіалуронову кислоту;
  •     
  • антиоксиданти;
  •     
  • колагеновий комплекс;
  •     
  • вітаміни;
  •     
  • регенерують добавки;
  •     
  • ліпіди;
  •     
  • мікро- і макроелементи (магній, натрій, калій, кальцій, залізо, цинк і ін.).

У наш час Мегапопулярні косметичні засоби експрес-ліфтингу – це кошти, які проявляють виражений результат вже через кілька хвилин після їх нанесення. Такі кошти воістину діють відразу ж. Вони заповнюють зморшки, виштовхуючи їх назовні зі шкіри, а також в їх склад входять світловідбиваючі частинки, які візуально розгладжують шкіру. Але такі кошти не мають тривалим ефектом. Через кілька годин зморшки повернуться на колишнє місце, і тоді їх потрібно буде знову «виштовхувати» кремом.

Проте, нехай такі експрес-ліфтинги і володіють короткочасним дією, але зате вони чудово доглядають за шкірою, стимулюють її обмінні процеси і підстьобують її до самостійної боротьби з віковими змінами.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua