Догляд за шкірою обличчя після народження дитини


Поки протягом дев'яти місяців жінка чекає дитину, високий рівень прогестерону в організмі робить шкіру оксамитовою і пружною, без єдиного прищика. Особа у вагітних жінок просто світиться! Однак після пологів різко знижується концентрація гормону прогестерону і від колишнього сяйва не залишається і сліду. Шкіра обличчя стає неймовірно проблемної і сухою. Але що ж робити, якщо після пологів майже немає часу на себе? Сьогодні ми дамо кілька рекомендацій, які будуть під силу молодим матусям.

Шкіра обличчя після пологів потребує більш ретельного догляду. Швидше за все, кожен з нас вже чув, що у людини під час сну відновлюється епітелій. Звичайно ж, жінка, народивши, недосипає через малюка, і тому шкірі обличчя ще складніше. Але вихід з цієї складної ситуації є: як тільки крихта заснула потрібно кинути всі домашні справи і теж поспати. І нехай це буде хоч би один раз в день і короткочасно, але все одно сон принесе негайний результат. Незабаром стан шкіри обличчя поліпшуються.

Напевно кожен з нас чув прислів'я: «Ми - це те, що ми їмо». Тому для того щоб шкіра мала гарний вигляд і була здоровою, необхідно включити в раціон харчування коричневий рис, макарони з твердих сортів пшениці, авокадо, оливкова олія і салат. Ці продукти харчування неймовірно корисні для шкіри обличчя. Також потрібно постаратися пити менше чаю і кави, а також повністю відмовитися від вживання солоних і копчених продуктів.

Безумовно, шкіру обличчя потрібно обов'язково живити і зволожувати. Для цього слід наносити на обличчя вітамінізований живильний крем. Рекомендуємо використовувати мультивітамінний крем Ретинол Creme Reti Xtreme від Jean D'Arcel (Франція - Німеччина), який відновлює мультивітамінний крем Nourishing Multi-Vitamin Cream від Declare (Швейцарія), ультра-живильний крем Ultranutritive Cream від Miriam Quevedo (Іспанія), Бистровпітивающійся крем для обличчя з маслом Аргана і екстрактом бавовни від Peggy Sage (Франція).

Також необхідно пити на протязі дня не менше, ніж 1,5 літра рідини. До того ж особа протягом дня можна додатково зволожувати за допомогою спеціальної води яку слід розпорошувати на обличчя. Наприклад, еліксир-води для краси для особи Beauty Elixir від Caudalie (Франція) або термальної води Thermal Aqua від Anubis (Іспанія).

Також необхідно хоча б зрідка один раз на тиждень наносити на шкіру обличчя маски. Бажано, щоб ці маски в своєму складі містили колаген.

Всі вище наведені процедури не віднімуть багато часу і коштів, але зате вони дуже ефективні, якщо їх робити систематично. Тому треба звикати, якщо бажаєте мати гарний і квітучий вигляд.

Дуже часто під час вагітності з'являються на шкірі обличчя пігментні плями. А пов'язано це з тим, що активізується гормон, який відповідає за вироблення меланіну. Під час вагітності боротися з пігментними плямами немає сенсу, оскільки вони зникають через приблизно півроку після пологів. Але якщо ж деякі плями залишаться, то тоді впоратися з ними можна за допомогою таких косметичних засобів, як сироватки-коректора проти пігментних плям і веснянок Whitening Serum від Swissclinical (Швейцарія), Мікроклітинна отбеливающего крему Microcelluliare Сrema cogico dipalmitato від GUAM (Італія), осветляющей сироватки Cell White C Serum від La Colline (Швейцарія), вибілюючої інтенсивної емульсії Brightening Intensive Fluid SPF 15 від Declare (Швейцарія), крему-сяйва проти пігментних плям Vinoperfect Day Perfecting Cream SPF 15 від Caudalie (Франція).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua