Правила створення макіяжу під окуляри


У наш час окуляри – це вже не предмет глузувань, а дуже модний аксесуар. Сьогодні ми розповімо Вам, як правильно наносити макіяж, якщо Ви ходите в окулярах для далекозорості, короткозорості або навіть просто для краси.

Більшість дівчат, постійно носять окуляри, часто ігнорують макіяж, оскільки вважають, що під окулярами не буде видно віртуозно промальованих стрілок, а смоки-айз і взагалі матиме безглуздий вигляд. Однак візажисти з таким думкою категорично не згодні. Боббі Браун, відомий американський візажист, вважає, що окуляри є найкращим порятунком в ті дні, коли не подобається відображення в дзеркалі, а на те, щоб виправити ситуацію просто часу немає. У таких випадках вона і сама використовує черепахову або чорну оправу. Однак робити макіяж все-таки треба.

Оправа окулярів і відтінок тіней

Якщо у Вас окуляри виконані холодної гамі, то тоді кнім рекомендується створювати макіяж очей в холодних відтінках тіней: димчасто-рожевих, сріблястих, сірих і бузкових.

А ось якщо оправа Ваших очок чорного кольору, то тоді сміливо можете експериментувати з кольором тіней.

До окулярів в коричневій або золотистій оправі найкраще підходять тіні теплих відтінків: трав'янисто-зелені, коричневі і персикові.

Для того щоб підтримати оправу яскравого кольору, рекомендується додати в свій макіяж пару штрихів такого ж кольору – олівець для очей, кольорову туш або навіть лак для нігтів, оскільки вони допоможуть об'єднати в єдине ціле образ.

Якщо оправа Ваших очок блакитного кольору, то з нею чудово поєднуються тіні бірюзових, фіолетових і сірих відтінків.

З червоною оправою найкраще поєднуються коричневі, сливові і золоті відтінки.

Якщо ж оправа зеленого або фіолетового кольору, то краще за все буде дивитися зелені і сині відтінки, а також колір морської хвилі. Для того щоб закцентувати увагу на оправі, необхідно нанесьті на внутрішній куточок ока тіні або промальовувати контур олівцем і потім гарненько розтушувати його.

Розставляємо акценти

Всі знають, що мінусові скельця окулярів роблять очі менше. Тому якщо у Вас короткозорість, то тоді Вам найкраще робити акцент на очі. Для цього слід нанесьті на внутрішній куточок ока більш світлі відтінки тіней, а на зовнішній – темні. також під мінусові скла рекомендується малювати широкі стрілочки і використовувати об'ємну туш для вій.

Якщо ж у Вас далекозорість, то тоді скельця окулярів роблять очі більше. У цьому випадку ідеальним макіяжем буде Smoky eyes з підкресленою внутрішньої лінією вій.

Підбираємо свою оправу

Знаменита актриса Софі Лорен стверджує, що люди, перш за все, помічають окуляри, коштовності і зачіску. Тому актриса вже давно ходить в окулярах і навіть сама створила дизайн оправи з круглими великими лінзами. Софі вважає, що окуляри – це відмінне доповнення до її образу.

Тому для того щоб відшукати свою оправу, візажисти рекомендують дивитися, щоб верх оправи проходив чітко по лінії брів або ж був трохи нижче їх, оскільки якщо брови будуть заховані під оправою, то тоді очі будуть здаватися менше – вони немов затеняются!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua