Доглядаємо за волоссям за місячним календарем

Дуже корисно при догляді за волоссям користуватися знаннями ритмів Місяця і її становищем в різних знаках зодіаку. У давнину наші предки навчилися розрізняти дванадцять груп силових впливів, які мають абсолютно різними властивостями. Пращури дали дванадцять різних назв сузір'їв, через які проходить один раз на місяць Місяць і один раз на рік Сонце. Завдяки нашим пращурам і з'явилися дванадцять сузір'їв зодіаку.

Місяць затримується в кожному з 12 знаків зодіаку приблизно на 2,5 дня. Згідно з цими даними створювали «зоряні години», які допомагали визначати, які дії в даний час переважають, і що потрібно враховувати в зв'язку з цим. Також базуючись на цих знаннях, був створений і догляд за волоссям за місячним календарем. Тому ми і вирішили розповісти Вам про це.

В минулому календарі складалися по пересуванню Місяця, оскільки сили зодіаку, які визначаються положенням Місяця, мають найбільше значення в повсякденному житті, ніж сили зодіаку, які залежать від розташування Сонця. У повсякденному житті важливу роль відіграють і різні сили висхідній і низхідній Місяця. Висхідна і спадна Місяць – це позначення, які відносяться безпосередньо до місця розташування Місяця в усіх зодіакальних знаках, незалежно від того, в який з фаз вона знаходиться Місяць (молодик, повний місяць, зростаюча і спадна Місяць):

        
  • висхідна Місяць – Діва, Лев, Терези, Близнюки, Рак, Скорпіон, (Стрілець);
  •     
  • спадна Місяць – Водолій, Козеріг, Телець, Стрілець, Риби, Овен, (Близнюки).

Близнюки і Стрілець – це «вузлові пункти». У цих «пунктах» сили висхідній Місяця змінюють свій рух.

Якщо все робити в зумовлене правильний час, то тоді для догляду за волоссям не потрібно було б незліченної кількості спеціальних косметичних засобів для волосся. Тому наші пращури проводили догляд за волоссям відповідно до місячного календаря. Наприклад, найсприятливіші дні для стрижки – це дні, коли Місяць знаходиться в сузір'ях Лева і Діви. І наші предки підстригали волосся саме в ці дні. А якщо ж Місяць знаходиться в сузір'ях Риб і Рака, то тоді від стрижки краще відмовитися.

Дні Льва

Це сузір'я особливо впливає на чоловічі гормони. Тому, швидше за все, волосся в ці дні наповнюються силою. Тому якщо у Вас є проблеми з волоссям (надто тонке волосся, занадто жирні, випадають), то рекомендуємо Вам дотримуватися таких правил:

1. Щомісяця в дні Лева з лютого по серпень місяць стригти волосся або кінчики волосся, оскільки в цей час Лев незмінно розташований в зростанні Місяця, а це лише посилює ефект.

2. У дні Льва кожен раз після миття волосся шампунем необхідно втирати збите яйце в шкіру голови. Так потрібно потримати кілька хвилин і потім змити кілька разів звичайною водою.

3. Обполіскуйте останній раз волосся прохолодною водою, навіть в тому випадку, якщо волосся здорові і сильні. Якщо Ви відчуваєте головою, що вода холодна, то це означає, що температура підібрана правильно.

4. У дні Лева не рекомендується використовувати фен. Їм можна користуватися тільки при необхідності і лише через 15 хвилин після закінчення процедури миття волосся. При використанні фена можна обдувати волосся «проти шерсті» і надмірно гарячим повітрям, оскільки це зруйнує волосся надовго.

Однак враховуйте, що стрижка в дні Лева не гарантує, що волосся випадати не будуть, оскільки причинами випадіння волосся можуть бути душевні переживання, вплив того чи іншого медикаментозного препарату, гормональні зміни в організмі. Такі проблеми особливо збільшуються в післяпологовий період і в критичні роки. Найчастіше після закінчення часу проблеми зникають.

Дні Діви

Якщо в дні Діви постригти волосся, то тоді вони будуть довше зберігати форму і красу. Ці дні сприятливі для хімічної завивки – в дні Діви завитки виходять більш кучерявим.

Дні Риб і дні Рака

В дні Риб не рекомендується підстригатися, оскільки це спровокує появу лупи. Також небажано постригати в дні Рака, так як волосся в результаті стають неслухняними і кошлатими. Не рекомендується в дні Риб і Рака також мити волосся, але це по можливості. Велика частина молоді, звичайно ж, миють голову дуже часто і часом навіть кожен день. Їх молодий організм це витримати може, але з віком краще взяти до уваги ці рекомендації.

Дні Козерога

В дні Козерога сприятливі для видалення небажаного волосся на тілі. Якщо в дні Козерога в спадною Місяці видаляти волосся, то вони не будуть рости дуже довго. Таке час буває лише в першій половині року.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua