Краса за десять хвилин


Цікаво скільки ж часу в основному витрачає жінка на збори, а саме на підбір одягу, зачіску, макіяж? Звичайно, цей показник дуже сильно відрізняється у кожної з нас. Однак для «повного параду» необхідно не менше, ніж півгодини.

Кожна з нас хоч один раз в житті потрапляла в ситуацію, коли просто катастрофічно спізнювалася на дуже важливу зустріч. На збори залишалося досить мало часу, а готовність була нульовою. Звичайно ж, ситуація не з приємних. Однак якщо залишилося хоч десять хвилинок, то ще можна навести красу.

В першу чергу слід визначитися з вибором одягу. Не забудьте врахувати специфіку зустрічі. Це може бути як ділову вечерю, так і романтичне побачення. Доречність того чи іншого наряду залежить від обстановки. Постарайтеся підібрати такий одяг, в якій Ви відчуваєте себе завжди впевнено.

Якщо часу не залишається на створення зачіски, то доведеться працювати з тим, що є. Якщо у Вас неслухняне волосся, то їх можна зачесати в стильний високий хвіст або зробити на потилиці акуратний пучок. Якщо ж у Вас коротка стрижка, то волосся можна швиденько укласти за допомогою невеликої кількості будь-якого гелю. Рекомендуємо використовувати високоякісний гель для волосся від перевіреної торгової марки, наприклад, Philip Kingsley (Великобританія), Hempz (США), Tigi (Англія), Phytodess (Франція), Dikson (Італія), Carlton (Німеччина) або Alfaparf (Італія). А якщо ж природа Вас нагородила шикарною шевелюрою, то в цьому випадку досить просто акуратно розчесати волосся і піти з розпущеним.

Не треба переживати, що Вам абсолютно не вистачить часу на створення макіяжу. Краса за десять хвилин абсолютно реальна. Слава богу, що завжди і всюди доречний природний макіяж. Тому якщо у Вас мало часу, то такий макіяж стане «паличкою-виручалочкою». В першу чергу необхідно позбутися від недосконалостей шкіри за допомогою тонального крему, спеціального коректора та пудри. Чи не імітуйте мертвотну білизну або бронзовий загар, зупиніться на власному тоні.

Як тільки тон шкіри стане рівним, можна приступати до макіяжу очей. Нанесіть на вії трошки туші. Також можна використовувати ще і тіні для повік природних відтінків. Постарайтеся утриматися від рідкої підводки і олівця для очей, оскільки в поспіху великий ризик намалювати собі не те, що треба, – і цим зіпсувати повністю настрій.

Оскільки макіяж очей вийде зовсім легким, то акцент можна зробити на губах. Можете підібрати темно- або світло-коричневого губну помаду, а також помаду насичених відтінків червоного – це буде залежати від Вашої власної рішучості і від того, що вам підходить.

Для створення красивого макіяжу за короткий час використовуйте тільки якісну декоративну косметику, яка не зашкодить шкірі обличчя та повік. Лідируючі місця займає декоративна косметика від Smashbox (США), Nee Make Up (Італія), Peggy Sage (Франція), Nouba (Італія), Yllozure (Франція), BeYu (Німеччина), Masters Colors (Франція).
Гарний настрій і гарна посмішка фарбують будь-якої людини. Тому посміхніться на останній хвилині – і нехай ніщо Вам не заважає стати королевою вечора.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua