Інноваційна дермокосмецевтіческая торгова марка Simone Mahler (Симон Малер)

Торговий марки Simone Mahler (Симон Малер) була заснована в 1946 році в Бордо незвичайною жінкою Симон Малер, в душі якої горіла пристрасть до краси.

Чоловік Симон Малер був інженером, який працював в хімічній промисловості. Вона свою професійну діяльність розпочала з роботи в медичній галузі, проте в один прекрасний день вона зрозуміла, що їй більш цікава індустрія краси. У той час ця галузь була ще не освоєна, і тому безперечно привертала до себе увагу заповзятливих жінок.

Так Симон Малер в 1939 році заснувала свій перший інститут краси. А в 1950 році другий інститут Simone Mahler був створений в центрі Бордо, в подальшому ще два інститути були відкриті в Байонна і Тулузі. Після цього Симон проявила свій підприємницький талант, заснувавши франчайзингову систему для поширення продукції марки.

Ексклюзивні процедури і методи, які розробила Симон Малер, принесли феноменальний успіх її салонам, де багато поколінь чудових жінок на собі відчули ефективність засобів Simone Mahler.

Індивідуально розроблена всебічна програма Simone Mahler, що базується на професійній діагностиці і поєднує салонні процедури з домашнім доглядом, гарантує стійкі і ефективні результати.

Simon Mahler – інноваційна преміальна дермокосмецевтіческая торгова марка, особливість якої полягає в відмінному поєднанні декількох вузлових складових:

  • прекрасні результати від застосування засобів;
  •     
  • професійний догляд з явним результатом;
  •     
  • нешкідливість застосування для будь-якого типу шкіри;
  •     
  • насолоду при використанні від чудового аромату і приємною текстури.

Торгова марка Simone Mahler має такі переваги: ​​

1. Особливі процедури по догляду за шкірою тіла та обличчя, які розроблені в експериментальних Центрах Краси з використанням унікального методу дермамоделірованія. Вони задовольняють будь-які потреби шкіри клієнта.

2. Ексклюзивні кошти, які створені в науковій лабораторії торгової марки Simone Mahler і зорієнтовані на досягнення оптимальних результатів за максимально короткий час.

3. Спеціальні відбіркові активні компоненти, які багаторазово довели свою ефективність в процесі застосування, використовуються в найкращій концентрації, що гарантує найвищу ефективність засобів Simone Mahler.

4. Арсенал засобів і процедур Simone Mahler охоплює програми для будь-якого віку, проте головним напрямком роботи, в якому Simone Mahler випереджає всіх своїх конкурентів, є продукція і процедури для шкіри, що в'яне.

5. Сучасне технічне обладнання для досягнення найеффектівнейшего результату – це апарат Actiview для професійної діагностики шкіри і апарат Actilift для догляду за шкірою обличчя і тіла.
Поєднання високих технологій з синергетичним ефектом використання різноманітних процедур і засобів – це гарантія видимих ​​і тривалих результатів від використання косметики Simone Mahler.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua