Як доглядати за тонкими волоссям

Якщо природа Вам подарувала тонке волосся, то не потрібно реєструватися, набагато важливіше оцінити по достоїнству всі плюси тонкого волосся, такі як м'якість, ніжність і шовковистість, і приховати їх недосконалості: відсутність сили і обсягу. Тонке волосся можна зробити предметом справжнього захоплення і гордості, якщо за ними грамотно і правильно доглядати.

Найчастіше тонкі волосся бувають у світловолосих жінок і мають діаметр набагато менше, ніж у нормальних волосся, а потребують дбайливого звернення і делікатного догляду. Давайте розглянемо основні правила догляду за тонкими волоссям.

Правильне харчування

Мабуть, не потрібно говорити про те, що потрібно вести здоровий спосіб життя. Це і так все зают. А ось про правильне харчуванні слід сказати кілька слів. У раціон кожної представниці Прекрастное статі, яка бажає мати гарні і густе волосся, повинні входити сир, сир, яйця, печінку і вершкове масло, оскільки ці продукти харчування багаті вітаміном А. Сприятливо впливають на волосся і зміцнюють їх також продукти з борошна грубого помелу і пивні дріжджі, оскільки в них міститься дуже багато вітаміну В. Тому якщо у Вас від природи тонке волосся, то в першу чергу необхідно почати правильно харчуватися!

Масаж голови

Кожен раз перед тим, як приступити до миття волосся, дуже корисно проводити масаж шкіри голови протягом десяти хвилин. Такий масаж стимулює діяльність сальних і потових залоз, посилює ріст волосся. Він робиться так: необхідно прикласти до скронь великі пальці рук, а подушечками інших пальчиків круговими м'якими рухами помасажувати шкіру голови, починаючи від лоба і закінчуючи на потилиці.

Чистота волосся

Тонкі волосся можуть бути і жирними, і сухими. Тому фахівці радять мити волосся по мірі забруднення. Не рекомендується для миття волосся використовувати шампуні 2 в 1, оскільки такі універсальні шампуні лише збільшують тонке волосся. Найкраще використовувати спеціальні шампуні для тонкого волосся, які до того ж надають ще і додатковий обсяг. Наприклад:

1. Bain Volumateur aux Algues від Leonor Greyl (Франція) – шампунь з водоростями для додання обсягу;
2. Body Building Shampoo від Philip Kingsley (Великобританія) – шампунь для обсягу Боді – білдінг;
3. AETO botanica від Barex (Італія) – зміцнює шампунь з екстрактом бамбука і юки;
4. One's Fortificante від Dikson (Італія) – зміцнює шампунь з протеїнами рису. Апельсин-кориця;
5. Tonucia Toning Shampoo від Rene Furterer (Франція) – тонізуючий шампунь тонус;
6. Catwalk Your Highness Elevating Shampoo від Tigi (Англія) – шампунь для обсягу волосся;
7. S3 Invigorating Shampoo від Echosline (Італія) – зміцнює шампунь для тонкого волосся.

Замість бальзаму-ополіскувача для тонкого волосся краще використовувати відвар з кореневища дуба. Якщо постійно використовувати цей народний засіб, то волосся стануть міцнішими і товщі.

Корисні маски для волосся

Для зміцнення, потовщення і пишності тонкого волосся необхідно використовувати маски. Вони зарядять тонке волосся енергією, додадуть здоров'я, життєву силу і красу. Рекомендуємо використовувати зволожуючу маску Ананас Co.Fruit & Co.Flower Pineapple Moisturizing and Emollient Action Mask від Dikson (Італія) або тонізуючу маску тонус Tonucia Toning & Densifying Mask від Rene Furterer (Франція).

Правильне укладання волосся

При сушінні тонких волосся для зволоження на кінчики необхідно нанести ефірне масло апельсина або іланг-ілангу, так волосся стане блискучим, живими і ароматними.

Так як тонким волоссю не вистачає обсягу, необхідно при природній сушці збивати волосся – це зробить їх набагато пишніше. Якщо не вдається досягти очікуваного ефекту, то тоді можна використовувати прикореневій спрей, який слід наносити прямо на корені волосся. Такий засіб піднімає волосся і візуально збільшує обсяг. Рекомендуємо засіб для створення обсягу в корінь Move-Me 7 Hi-Root від Dikson (Італія).

Багато жінок сушать тонке волосся феном, що вкрай небажано робити, оскільки тонке волосся втрачають свою пружність і стають ламкими.

Для розчісування тонкого волосся не рекомендується використовувати жорстку гребінець. Чим волосся ніжніше і тонше, тим м'якше повинна бути гребінець. Рекомендуємо гребінця з 100% натуральних матеріалів від Rene Furterer (Франція).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua