Лінія для ванн і душа від GUAM (ГУАМ)

Лінія для ванн і душа GUAM (ГУАМ) – це унікальна серія засобів, которае з'явилася в результаті досліджень LACOTE. Засоби лінії для ванн і душа GUAM перетворюють такі нескладні щоденні процедури, як прийняття ванни і душа, в миті релаксації і насолоди.

Головними активними компонентами засобів цієї лінії є водорості GUAM, які багаті найціннішими елементами, здатними ізжменять на краще загальний стан шкіри тіла. Також до складу засобів лінії входять морська сіль, масло жажоба, масло лимона, олія розмарину, масла волоського горіха і солодкого мигдалю, фітоекстракти кінського каштана і мальви. За рахунок поєднання таких високоактивних рослинних компонентів слідства лінії для ванн і душа від GUAM надають дивно сприятливий вплив на шкіру тіла, стабілізують її природний баланс, усувають відмерлі клітини епідермісу, зволожують і тонізують шкіру.

Засоби лінії для ванн і душа GUAM можуть за рекордно короткий час ліквідувати такі косметичні проблеми: втрату пружності та еластичності шкіри, її млявість, порушення дихання клітин шкіри. Ефективно очищаючи шкіру і насичуючи її морськими мінералами, засоби даної лінії від GUAM не тільки роблять свіжої і молодий шкіру, а й дарують безліч приємних хвилин.

В лінію для ванн і душа GUAM входить скраб для тіла Alga Scrub, який забезпечує чудове відлущування і очищення шкіри. Скраб заснований на морській солі і водоростях GUAM, які діють скрабірующе на шкірний покрив, а також рослинних маслах, які пом'якшують і живлять шкіру. Після використання скрабу Alga Scrub шкіра набуває тонус, стає міцною та еластичною. Також цей скраб від GUAM бореться з целюлітом.

Також ця лінії представлена ​​сіль-гелем для душу Bagno Doccia Nord-Est – це унікальний засіб, засноване на морському концентраті, який активізує обмін речовин і кровообіг. Сіль-гель надає шкірі гладкість і еластичність, а також проявляє антицелюлітну дію.

Ще одним унікальним засобом, який входить в лінію для ванн і душа GUAM, є концентрована морська сіль з водоростями для ванн Salinated Algae. Сіль має високу концентрацію. Вона допомагає в боротьбі з целюлітом. Після прийняття ванни з цією унікальною морський сіллю, шкіра стає м'якою, відновлюється її еластичність. Також сіль Salinated Algae сприяє зміцненню судин. Обов'язково перед використанням солі слід перевірити температуру води у ванні. Вона повинна бути не вище 40С, в іншому випадку ефект від використання буде набагато нижче.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua